עבור לתוכן

הולך להזמין מחו"ל דותן ואת המתאם של אסוס עוד מישהו רוצה להיצטערף להזמנה?

Featured Replies

פורסם

תפוחים יש דבר שנקרא כפתור "עריכה" אם אתה לא יודע איך להשתמש בו הנה לינק שיעזור לך - http://www.hwzone.co.il/community/Themes/default/help/index.hebrew.html

:smile1:

איזה קרועים אתם.......איזה קורע התמונה של הבואש המכוער הזה עם הביצים הגדולות.....הרג אותי.....חחחחח

תפוחים אחי תוותר ,אנחנו יודעים שלAMD יש ביצועים שגוברים על אינטל ותאמין לי שמספיק *יינו לנו תשכל על זה בכל הפורום אז אתה כבר לא צריך להוכיח כלום ותאמת אם הייתה לי אפשרות היום לקנות כפול ליבות הייתי הולך על AMD וגם המחשב הבא שלי יהיה AMD אבל אולי תביא לנו את כמות המכירות השנתית של AMD ואינטל ואז אתה תראה שרוב ואני מתכוון הרוב קונים היום אך ורק אינטל ולא יעזור לAMD ......רק אבל רק אם היא תתחיל לשווק את עצמה כמו שצריך כמו שאינטל עושה(יש לציין בהצלחה גבוהה מאוד בארץ) ואז כשזה יקרה אולי תהיה לAMD להגיע למכירות של אינטל ואפילו יותר אבל תמיד זה תלוי רק בפרסום ושיווק וAMD בהחלט בהחלט לא עושה.

זהו להיום ....

לילה טוב ! ;):sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

• תגובות 54
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער לבשר לכם אבל ישראל היא אחת המדינות היחידות שאינטל לא מפרסמת בה, כל הפרסום נעשה ע"י היבואנים וחנויות.

בכל מקרה כל הסיפור הזה כבר מתחיל להיות אידיוטי...

מזה:

מה קורה חברים?

הבנתי שיש פה ביקוש למתאם ולמעבד דותן ואולי עוד כמה דברים שאין בארץ!

בכול מקרה אני מתכנן קנייה של המעבד בשבוע הקרוב

(כי פשוט אני צריך למכור קודם כול  כמה חלקים שיש לי)

ואני ראיתי שכולם מחפשים את המתאם או המעבד בארץ במחיר נורמלי עם בכלל ולא מוצאים אז  אמרתי שעם כבר אני מזמין לי אז אני יתן יד לעזרה שיגעו עוד כמה דותנים מענינים לפורום שלנו וישברו שיאים חח למעונינים להזמין איתי ביחד שיכתבו לי בפרטי או שיבואו לאיי סיי קיו 309850366

יחיאל בן חמו

איך שהו זה הגיע לזה:

נעשה את זה קצר:

א. מדובר בהמהרה קיצונית, אני לא בטוח שהמעבד יחזיק מעמד לאורך זמן

למור שהוא לא חם כל כך.

ב. מעבד שלא תומך ב 64 ביט.

ג. מערכת שאי אפשר לשים עליה כפול ליבות.

ד. היתחכמות

זהו, מצפוני שקט.

??? ??? ??? ??? מה לכל הרוחות הקשר?  8)

פורסם

זה הקשר:

[attachment deleted by admin]

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

מה ניננעלללללל??????

כאילו מה הקטע אני פותח תארד כדי לעזור פה לאנשים ובגלל המריבה המטומטמת של תפוחים ושל כולכם פה אז נועלים את התארד!!!!!???

:pissed: :pissed: :pissed:

בכול מקרה תפסיקו עם השטויות ונחזרו למשמעות התארד!

עוד מישהו רוצה להיצטערף איתי לקנייה של המתאם והמעבד של הדותן?

יחיאל!

נ.ב

בקשר לכול הסיפור של הכפול ליבות אז זה מה שיש לי להגיד!

שמעו אנשים אני לא מבין מה הלחץ של כולם לרוץ ולקנות את המעבדים האלה כול כך מהר כאילו עם אתם לא איזה אנשים שעובדים בקידוד סרטים וכו וכו באופן קבוע אז מה הקטע ללכת ולקנות את זה עכשיו

הסבר:

כאילו אז הלכתי והשקעתי עכשיו איזה 3000 שקל מעבד כפול ליבות טוב (amd 64 x2) הבדל במשחקים אני לא ירגיש (בשנה הקרובה) הבדל בביצועים של תוכנה אני גם לא ירגיש בצורה מיוחדת אז טוב התוצאה בתוכנות הבנצמארק יקפצו אבל עדיין זה לא יהיה שווה את זה במיוחד שאתה מצטערף להיות בין הראשונים שיהיו להם את זה (שזו טעות למעבד צריך לתת זמן לרוץ בשוק וזאת כדי לראות עם יש לו בעיות עם הזמן) ועוד מה יש לך חור בכיס עמוק!!!

ואני יודע מה כולם יגידו שזאת השקעה לעתיד ושעוד איזה שנה יצאו כבר משחקים ברמה כול כך גבוהה שיעבדו עם הליבה הכפולה אבל אנשים כול זה יקרא עוד הרבה הרבה זמן אז למה לרוץ?? כי גם כך עד שיצאו משחקים (ששוים את הקנייה של המעבד הזה) בטח כבר יצאו כפולי ליבה משופרים ועם בכלל אולי אפילו בסוקטים אחרים אף אחד לא יודע אז למה לרוץ למה??

זאת לפחות דעתי חחח

אני בכול מקרה מתכנן על דותן חזק וטוב עם המתאם של אסוס ואוברקלוק חזק כול זה יעלה לי 1500 שקל ואני מקבל ביצועיםם של מעבד שעולה 5000 שקל fx55 באוברקלוק הכי גבוהה שהצליחו להגיע עם ה fx וכך אני מסודר לפחות שלנה הקרובה עד שבאמת הכול ישתנה (כמו כרטיסי מסך חדשים אולי סוקט חדשים וכופלי ליבה כמו שצריך במחירים סבירים!)) בכול מקרה זה מה שאני חושב הייתי חייב להגיד אחרי ההיתלהבות של אנשים בפורום אחר הכפול ליבה הזה!

יחיאל

פורסם

ye_3333 אתה נשמע הכי מציאותי כאן , קבל ח"ח :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי אתה ממהר קצת יש בעיה בגלל התמיכה ב64 ביט מה יקרה עוד שנה שיגיעו תוכנות ווינדוס לונגהורן המעבד שלך יהיה שווה ל*** כדאי לך להזמין איזה amd 4000/fx55 כי הם יכולים להחזיק מעמד לפחות 3-4 שנים בצורה מעולה.

פורסם

ye_3333 אתה נשמע הכי מציאותי כאן , קבל ח"ח  :xyxthumbs:

המפרט שלו סופר מציאותי, ללא ספק.

פורסם

אני בכול מקרה מתכנן על דותן חזק וטוב עם המתאם של אסוס ואוברקלוק חזק כול זה יעלה לי 1500 שקל ואני מקבל ביצועיםם של מעבד שעולה 5000 שקל fx55 באוברקלוק הכי גבוהה שהצליחו להגיע עם ה fx וכך אני מסודר לפחות שלנה הקרובה עד שבאמת הכול ישתנה (כמו כרטיסי מסך חדשים אולי סוקט חדשים וכופלי ליבה כמו שצריך במחירים סבירים!)) בכול מקרה זה מה שאני חושב הייתי חייב להגיד אחרי ההיתלהבות של אנשים בפורום אחר הכפול ליבה הזה!

יחיאל

קודם כל טוב שיש ציפיות אבל אני חושב שהם מעם מוגזמות, ולחשוב שיהיה לך מעבד יותר חזק מ fx55 ב oc הכי גבוהה שיש זה יהיר מידי.

אני חושב שניפחתם את הסיפור של הדותן מעל ומעבר, משום מה עשיתם ממנו "מעבד על" כמעט.

אני בספק רב שתגיע לביצועים של ה fx 55 באובר סטנדרטי עם מים ואני מדבר עוד על תוכנות שמנצלות נטו את המעבד כמו pi ולא על תוכנות שבודקות את הזיכרון שם ההפרש יהיה גדול יותר.

בכל אופן שתקבל אותו ותגיע למקסימום אובר אני כבר יהיה עם הגז, אני ישמח להשוואות עם המערכת שלך - בכל באנמארק שרק תרצה .

תתחדש\תתחדשו וחג פסח שמח :beerchug:

פורסם

המפרט שלו סופר מציאותי, ללא ספק.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

קודם כל טוב שיש ציפיות אבל אני חושב שהם מעם מוגזמות, ולחשוב שיהיה לך מעבד יותר חזק מ fx55 ב oc הכי גבוהה שיש זה יהיר מידי.

אני חושב שניפחתם את הסיפור של הדותן מעל ומעבר, משום מה עשיתם ממנו "מעבד על" כמעט.

אני בספק רב שתגיע לביצועים של ה fx 55 באובר סטנדרטי עם מים ואני מדבר עוד על תוכנות שמנצלות נטו את המעבד כמו pi ולא על תוכנות שבודקות את הזיכרון שם ההפרש יהיה גדול יותר.

בכל אופן שתקבל אותו ותגיע למקסימום אובר אני כבר יהיה עם הגז, אני ישמח להשוואות עם המערכת שלך - בכל באנמארק שרק תרצה .

תתחדש\תתחדשו וחג פסח שמח  :beerchug:

אימור פרוע אתה מנצח בלי בעיות

פורסם

בקיצור הP-M מביס FX55 בתדר זהה, אבל רץ לאט יותר בסטוק.

פורסם

ממש לא,

אני רוצה לראות השוואה שהדותן מביס FX55 בתדר זה עם אותם נתוני מערכת

(ולא לרמות ולהפעיל את מערכת הFX בT2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים