פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מה קורה חברים?הבנתי שיש פה ביקוש למתאם ולמעבד דותן ואולי עוד כמה דברים שאין בארץ!בכול מקרה אני מתכנן קנייה של המעבד בשבוע הקרוב (כי פשוט אני צריך למכור קודם כול כמה חלקים שיש לי)ואני ראיתי שכולם מחפשים את המתאם או המעבד בארץ במחיר נורמלי עם בכלל ולא מוצאים אז אמרתי שעם כבר אני מזמין לי אז אני יתן יד לעזרה שיגעו עוד כמה דותנים מענינים לפורום שלנו וישברו שיאים חח למעונינים להזמין איתי ביחד שיכתבו לי בפרטי או שיבואו לאיי סיי קיו 309850366יחיאל בן חמו
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר טוב בנתיים יש 3 אנשים שמיצטערפים עוד מישהו רוצה להיצטערף?לדעתי מומלץ מאד אבל החלטה של כול אחד ואחד!
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים 5. קנייה ומכירה: אסור לפרסם הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים. למטרה זו, הוקמה מערכת ה-TradeZone באתר.בנוסף לזה, פרסום באתר עולה כסף.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים הוא לא מרוויח מזה כלום הוא רק רוצה לעזור לילדים כאן שרוצים להשיג את המתאם ואת המעבד דותןהכל מתוך לב טוב ולא מתוך אנטרס של מכירה ודיי להיות שלילים?! אם זה אסור פשוט המנהלים יפנו אליו זה תפקידם של המנהלים
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר הוא לא מרוויחמזה כלום הוא רק רוצה לעזור לילדים כאן שרוצים להשיג את המתאם ואת המעבד דותןהכל מתוך לב טוב ולא מתוך אנטרס של מכירה ודיי להיות שלילים?! אם זה אסור פשוט המנהלים יפנו אליו זה תפקידם של המנהליםמה שנכון נכון אני יועד טוב מאד את החוקים של הפורום ואין בכוונתי שום סיבה להפר אותם אני פשוט הצעתי הצעה כי אני יודע שהרבה אנשים מחפשים את המעבד הזה או את המתאם ולא מצליחים למצוא בארץ כי אין!!! אז חשבתי שעם כבר לי יש את האפשרות להביא מחו"ל לארץ אז למה לא שעוד כמה אנשים יוכלו להזמין ביחד איתי דברים?כבר יש 4 עכשיו חח
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים נעשה את זה קצר:א. מדובר בהמהרה קיצונית, אני לא בטוח שהמעבד יחזיק מעמד לאורך זמןלמור שהוא לא חם כל כך.ב. מעבד שלא תומך ב 64 ביט.ג. מערכת שאי אפשר לשים עליה כפול ליבות.ד. היתחכמותזהו, מצפוני שקט.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אי אפשר לדעת שלא יהיה אפשר לשים על זה כפולי ליבות , הכפולי דותן (יונה , נכון?) עלולים להתאים לאותו סוקט ולפעול בצריכת חשמל דומה.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אי אפשר לדעת שלא יהיה אפשר לשים על זה כפולי ליבות , הכפולי דותן (יונה , נכון?) עלולים להתאים לאותו סוקט ולפעול בצריכת חשמל דומה.אתה מדבר על אינטל פה...בשבילם סוקט חדש זה גם יותר כסף, ולמה נראה לך שהם יורידו צריכת חשמל?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אתה מדבר על אינטל פה...בשבילם סוקט חדש זה גם יותר כסף, ולמה נראה לך שהם יורידו צריכת חשמל?1) אינטל הולכים להחליף את הסוקטים ל 771 אחרת איך יעשו כסף?2) AMD הולכים לעשות אותו דבר.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים 1) אינטל הולכים להחליף את הסוקטים ל 771 אחרת איך יעשו כסף?2) AMD הולכים לעשות אותו דבר.AMD לא עשו אותו דבר, מי שקנה בעבר לוח עם שקעי 939 ו 940 יכול לשים כפול ליבות - אצל אינטל אפשר לשים פרעושים.מונופול מחליף כל בוקר שקעים, למה מה הלקוחות יעשו? (((יעברו ל AMD))).
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מונופול מחליף כל בוקר שקעים, למה מה הלקוחות יעשו? (((יעברו ל AMD))). ואם AMD לא תעשה אותו דבר אז נישאר רק עם המונופול
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים 1) אינטל הולכים להחליף את הסוקטים ל 771 אחרת איך יעשו כסף?2) AMD הולכים לעשות אותו דבר.1. צריכה להיות גם גרסא ניידת שאולי תהיה בסוקט 479 , אי אפשר לדעת זה עתיד רחוק מאוד. בכל מקרה אם תהיה גרסא ניידת אמורה להיות לה צריכה מאוד נמוכה של חשמל , אבל אני לא חושב שהמתאם יתמוך בה כי סביר להניח שיהיה בה כל מיני מנגנונים מיוחדים לחיסכון בחשמל שהוא לא יכיר (כיבוי ליבה אחת במנוחה או דברים דומים) או כל מיני מנגוננים אחרים.2.כן הם מחליפים לסוקט שיתמוך בDDR2 667, אבל מה הקשר ? אתה חייב לפתוח כאן מריבה עוד פעם? מישהוא דיבר כאן על הכפולי ליבה העתידיים הרחוקים של AMD בסוקט M?תפוחים מדובר כאן על היונה לא על הכפולי ליבות הקרובים - המתחרים של AMD יהיו בסוקט אחר גם כן
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים ואם AMD לא תעשה אותו דבר אז נישאר רק עם המונופול AMD מספקת מסלול שדרוג לכפולי ליבות ללקוחות הקיימים של AMD - אינטל מספקת פרעושים. יחד עם זאת בתחילת 2006 AMD כנראה תשיק שקע חדש, אין שום רע בכך כל עוד ללקוחות הקיימים יש מסלול שדרוג, לא זורקים אותם לכל הרוחות ומכריחים אותם לקנות לוח אם וזכרון חדש. AMD גם מתקדמת וגם לא מתעללת בלקוחות שלה - אין לה ברירה, לאינטל יש ברירה אז היא מתעללת (ולא כל כך מתקדמת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.