עבור לתוכן

Ragnarok Online - כולם להכנס!-בתשלום!+יש תמונות ^_^

Featured Replies

פורסם

logoengtex0qs.gif

קרדיט ענקי לTAI מgamer הכתב דיון זה

החלטתי לפתוח דיון חדש כדי להגדיל את קהילת השחקנים הישראלית. וגם למעריצי האנימה (סדרה שולטת)

Ragnarok Online הוא משחק תפקידים ברשת מגוף ראשון, אתה משחק דמות, מעלה אותה רמות, מצטרף לקרבות על טירות, יוצא לצייד אחרי מפלצות נדירות, מצטרף לחבורות וגילדות וכו'.

Ragnarok Online שם יותר דגש על משחק בחברה לעומת משחקים אחרים וזה מה שעושה אותו למשחק ממכר ומהנה עם מגוון רב של דמויות שונות.

מדריך ידידותי לשחקן המתחיל:

המשחק פועל על שני מערכות:

מערכת העבודה (שזה הJob Level) וככל שאתה עולה בו רמות אתה מקבל Skill Points שאיתם אתה יכול לקחת יכולות בשביל הדמות שלך, עד שאתה עולה לרמה מסוימת בעבודה שלך ואתה יכול לשנות אותה דוגמא: מלוחם לאביר.

המערכת השנייה היא מערכת הרמה הבסיסית וככל שאתה עולה בה רמות אתה מקבל נקודות שאיתם אתה יכול לעלות את ההגנה, התקפה, זריזות וכו'.

בעצם הדמות שלך בנויה על שישה יכולות:

Strength (Str) - כוח - משפיע על כמות הנזק ועל הכמות של החפצים בה אתה יכול להחזיק.

Agility (Agi)  - זריזות - משפיע על מהירות ההתקפה והיכולת להתחמק ממכות.   

Vitality (Vit) -  חסינות משפיע על כמות הHP והתחדשותו ועל כמות הנזק שתספוג.

Dexterity (Dex) מיומנות משפיע על מהירות הטלת הקסמים, על הנזק עם קשת ומהירות התקפה.

Intelligence (Int) חוכמה משפיע על נזק של קסמים, על כמות הSP והתחדשותו.

Luck (Luk) מזל משפיע על סיכויי הבריחה מהתקפות, נזק ההתקפות, והסיכוי למכה קריטית.

הנתונים האלה משפיעים על הStatus שלך שהם:

Attack {Atk) כוח התקפה כמות הנזק שאתה מוריד (מושפע מהנתונים Str, Dex וLuk)

Matk (Magic Attack) כוח קסם התקפת קסם, (מושפע מInt)

Def {Defense) הגנה כמות ספיגת הנזק (מושפע מVit)

Mdef (Magic Defense) הגנת קסם כמות ספיגת הנזק מקסמים (מושפע מInt וVit)

Hit דיוק רמת הדיוק של הדמות, אחוז הפגיעה (מושפע מDex)

Flee התחמקות רמת ההתחמקות ממכות (מושפע מAgi)

Crit (Critical attack) מכה קריטית הסיכוי למכה קריטית, מכה שמתעלמת מהגנה של היריב (מושפע מLuk)

ASPD (Attack Speed) מהירות התקפה מהירות ההתקפה של הדמות (מושפע מAgi, Dex וLuk)

יש לזכור שכשאתה בונה דמות אתה לא חייב לקחת את כל הנתונים הללו, כל דמות מתבססת תמיד על       3-2 נתונים בסיסיים, למשל גנב שמשתמש בפגיון צריך Agi, Str וDex.

חבל לבזבז נקודות על נתונים לא נכונים.

novice9cf.png הדמות הראשונית היא Novice שאיתה כל שחקן מתחיל.

הNovice יכול להתפתח לשישה דמויות שונות.

table3216545tp.gif

אני הכנתי (=

בכל מקרה, כדי להתפתח מNovice אתה חייב להיות ב 10 Job Level. משם אתה יכול להתפתח לFirst Class ובשביל להתפתח לSecond Class אתה חייב להיות לפחות בJob Level 40 ומקסימום ב50.

יש שרתים שיש בהם Advanced Class שהם ההתפתחות לקלאס השני, אבל כדי להגיע אליהם זה ייקח שנים, זה עבודה של חצי שנה לפחות (אלא אם כן אתה חרשן תחת X=) אני ייתן לינק בסוף הדף למי שרוצה.

אחרי שהבנתם את המערכת עליה אתם עולים רמות, שהיא לא כל כך מסובכת, אתם יכולים להתחיל לשחק בשקט.

בעצם! לא הסברתי על הממשק אז הנה הסבר מפורט (גם כן מהדיון הראשי):

התפריט מורכב ככה:

ant.jpg (לחץ כדי להגדיל)

הממשקים: (מתחילים משאלה למעלה, יורדים למטה, ואז מתחילים מימינה למעלה עד הסוף)

*הממשק הבסיסי של הדמות (Basic information), בו ניתן לראות את כמות הניסיון של הדמות, ולגשת לממשקים האחרים (Alt+e)

*ממשק היכולות של הדמות (Status), מראה את יכולות הדמות (Alt+a)

*חפצים (Inventory) , מראה את חפצי הדמות המומויינים ל3 קבוצות : חפצי שימוש, חפצי לבוש, ואחרים (Alt + i)

*כישורים (Skill Tree) - מראה את כישורי הדמות.(Alt + s)

*חלון פתיחת חדר צ'אט (To make a room) - פה פותחים חדר צ'אט (Alt + c)

*חלון הכישורים המהיר (Quickskills) - פה ניתן לסדר 9 כישורים או חפצים מהירים שניתן לגשת אליהם דרך הכפתורים F1-F9 . להפעלה - (F12)

*אפשרויות (Options) - כאן ניתן לסדר את רמת הסאונד, הסקינים ועוד אפשרויות משחק.(Alt + o)

*ציוד (Equipment) - מראה את חפצי לבוש הדמות שאתה משתמש בהם כאת. כל דמות יכולה ללבוש 3 חפצי ראש (עליון, בינוני, תחתון), שיריון, נשק, מגן, גלימה, נעליים ושתי חפצים אחרים שונים (כגון טבעות). (Alt + q)

*חבורה וחברים (Party) - כאן ניתן לראות מי איתך בחבורה, איפה הם נמצאים, איך בנויה החבורה, ואת רשימת כל חבריך (Alt+ z).

קיים גם חלון לגילדה, שאותו פותחים עם Alt+g

בנוסף, קיימים עוד חלונות של כל מיני דברים אחרים שקשורים לחפצים שהשתמשתם בהם, מצב הדמות וכו'. כדי להשיג את הקיצורים תכתבו /help בשורת הכתיבה וזה ייתן לכם את כל המידע הדרוש לכם.

במשחק מערכת אקס פי טיפה מיוחדת. קיימים שני סוגים של EXP, בייס(Base) וג'וב(job). כל אחד אחראי על משהו אחר, הבייס על כמות הHP וSP(מאנה), הסטאטוס וכו'. והג'וב, על עבודות. כל פעם שמחליפים עבודה, הג'וב לבל יורד חזרה ל1. כל פעם שאתה עולה ג'וב לבל אתה מקבל סקיל פיונט, המשמש לסקילים.

קצת מידע על הדמויות: (דרך אגב - בתמונות לכולם יש אותו סגנון שיער וצבע, אבל ניתן לשנות את זה, פשוט לא היה לי כוח)

עבודות מדרגה ראשונה

swordman0jv.png

לוחם(Swordsman)

הלוחם, הדמות הכי קלה לניובים. כמו שניתן להבין, מתבסס על כוח. קיימים שני סוגים:

Str+Vit - מתבסס על להוריד כמה שיותר נזק ליריב בזמן שיש לך טונה HP ככה שההנזק שהאויב מביא לך לא ממש משנה...

Agi+Dex - מתבסס על להכות ביריב מכות חלשות, והרבה, בזמן שמתחמקים מהיריב כל הזמן ולא מפספסים.

העבודות דרגה שנייה שלו הן צלבן ואביר

mage9eh.png

מג(Mage)

לפי המצופה, הקוסם כמעט ולא מתקיף מקרוב, מכיוון שהוא חלש פיסית- ולרוב מת תוך 2-3 מכות.

למרות זאת, הקסמים שלו עוזרים לו לשמור מרחק מהאוייב -

(חומת האש [Firewall] וההקפאה בעיקר [Frost Drive]), והוא הדמות שמסוגלת לגרום הכי הרבה נזק ובעלת הכי הרבה סקילים.

רוב הקסמים שלו הם התקפיים, מלבד 2-3 לחשי תמיכה שעוזרים בעיקר לו.

לכן, INT היא התכונה העיקרית שלו (בכדי לחזק את הנזק של הקסמים והSP), ומייד אחר-כך AGL וDEX בכדי לצמצם את הזמן שלוקח להטיל קסמים, ולהעלות את אחוזי ההתחמקות מפגיעות שכל כך קריטיות לקוסם.

הקסמים של הקוסם מחולקים לאלמנטים: אש, ברק, וקרח (בנוסף יש עוד כמה קסמים ו2 אלמנטים, חשובים פחות).

ככל שמשקיעים באלמנט מסויים, קסמים מסויימים באותו אלמנט נפתחים.

הקוסם אינו צורך כמות רבה של כסף: אין לו הרבה HP לרפא עם חפצים, הSP שלו מתחדש בקצב רצחני, וחוץ ממטה טוב ואביזרים מתאימים, הוא כמעט ולא מבזבז.

ההתפתחויות שלו הם המכשף [Wizard] והחכם [sage].

לדעת רבים- המכשף היא דמות מסוכנת ביותר בWOE, בגלל שילוב לחשי ההקפאה והברק שלה.

archer6sr.png

קשת(Archer)

הקשת נחשב לדמות יחסית מיוחדת, בגלל שיש בו דגש על שלוש תכונות: דרושים AGI וDEX ברמה גבוהה מאוד, וברמה קצת יותר נמוכה INT. הקשת משתמש בקשת, והיתרון העצום שלו בדרגות הנמוכות יותר הוא הטווח מתקפה שלו. אחד החסרונות הגדולים שלו הוא החצים, כי צריך לקנות אותם (והרבה). למרות שיש את סקיל הArrow Crafting שמייצר לו חצים מתוך חומרים (Jellopy, Iron Ore, Green Live ואחרים), אך ברמות הנמוכות רוב הכסף שלכם ילך על חצים, והרבה מהם.

הג'ובים המתקדמים של הקשת הם הצייד, שנחשב בפי רוב לדמות החזקה ביותר במשחק, והבארד/רקדנית, דמויות סופורטיב שעיקר תפקידן לחזק את החבורה לפני קרב או במהלכו.

acolyte0cy.png

עוזר הכומר (Acolyte)

אקולייט הוא דמות שמאוד רוצים בחבורות או גילדות (יותר נכון רוצים את הפריסט אבל וואטאבר),

יש לו יכולות התקפה מיוחדות נגד אל-מתים ומתמחה בלחימה בהם.

הוא דמות מאוד שימושית ונחוצה בגלל יכולת הריפוי שלו והיכולת לשפר את רמת ההתקפה, המהירות וההגנה של חבריו לקבוצה.

יש את אלה הבוחרים באקולייט לוחם שאינו עוסק בריפוי אלא בלחימה (והוא די תותח בזה)

קשה מאוד לבנות אותו לקראת הסוף וכמעט אי אפשר שלא להתבלבל בבנייה שלו ולכן מומלץ להעזר במדריכים או אנשים שיעזרו לכם לבנות את האקולייט שלכם.

ההתפתחויות של האקולייט הם מונק ופריסט.

merchant9bx.png

סוחר(Merchent)

ה-דמות ה-כי יעילה בכל המשחק לדעתי(אחרי נפח, אבל זה העבודה מדרגה שנייה שלו אז...). יש לו סקילים לפתוח חנות(מצאת חפץ נדיר שאין לכם שום שימוש בו? תפתחו חנות! תרוויחו טונות כסף!), להוריד מחירים מNPC(!) ולגבות יותר כסף על דברים שמוחרים לNPC.

אני חושב שהוא חובה בתור דמות שניה.

העבודות דרגה שניה שלו הן נפח ואלכמאי.

theif9lp.png

גנב(Thief)

מהירות . זה הדבר היחידי שתרגישו כשתשחקו עם הקלאס הזה ... מי צריך חרבות כבדות והגנה מאסיבית, כשאתה יכול להתחמק באלגנטיות מכל מכה ומגיע מצב שאתה כל-כך מהיר שאתה מנחית 2 מכות והאוייב של מסוגל להנחית רק 1 ( וגם זה בספק רב )

זה פשוט כיף לראות את האוייבים שלך מנסים לפגוע בך ולא מצליחים וכל מה שנשאר לך לעשות זה לצחוק להם בפרצוף .

יכול להתפתח לנוכל,מתבודד ( ROGUE )  או ל מתנקש ( ASSASIN ).

עבודות מדרגה שנייה (2-1)

knight7xe.png

אביר(Knight)

התפתחות של הלוחם, האביר ידוע בזכות כמות החיים העצומה שיש לו (הדמות עם הכי הרבה HP במשחק) והמתקפות החזקות שלו.

רוב הבניות של אבירים הם על Str וVit וזאת בנייה בעיקר בשביל להיות "טנקים" במלחמות (WoE אני יפרט בהמשך), אלה שיספגו את הנזק בזמן שהאחרים יפרצו אל הטירה.

יש לו אפשרות לרכוב על PecoPeco שזאת ציפור ענקית וככה הוא הופך למהיר יותר.

wizard6mi.png

מכשף(Wizard)

המכשף זה קוסם, רק הרבה הרבה הרבה יותר חזק, הוא מחסל כל דמות שלא מתקיפה מטווח רחוק.

הוא ידוע בקסמיו החזקים ובכך שהוא יכול לעצור את האויב (להקפיא, להפוך לאבן וכו').

הבנייה הכי נפוצה שלו היא של כמה קסמים, Frost Diver שמקפיא את האויב ואחר כך Jupital Thunder שמחשמל את האויב ומעיף אותו אחורה, השילוב של שני הקסמים הוא קטלני מכוון שקרחמים רגישים לחשמל, אז הנזק הוא פי כמה ממה שהוא צריך להיות.

לקוסמים יש גם קסמים שפוגעים בכמה מטרות בו זמנית כמו Storm Gust שגם כן מקפיא את האויב (אבל זמן ההטלה שלו הוא יחסית ארוך).

priest0if.png

כומר(Priest)

ההתפתחות של האקולייט, הוא ידוע בתור "ה"קלאס לSupport מצוין.

קסמי ריפוי וחיזוק עוזרים לשאר הדמויות האחרות וכך הם הופכות לחזקות יותר.

כומר חייב להיות מצוי כמעט בכל חבורה, אחרת לחבורה לא יהיה סיכוי לשרוד.

hunter7vr.png

צייד(Hunter)

יש כאלה שאומרים שהצייד זאת הדמות הכי חזקה במשחק ויש כאלה שלא (=.

הצייד מתמחה בעיקר במלכודות, כל הטריק שלו זה ללכוד את היריב ואז לירות בו חצים למוות.

בעזרת מלכודות הקפאה, לכידה וכו' הצייד תופס את הקורבנות שלו.

לצייד יש אפשרות להשתמש בנשר, שהוא מתקיף יחד איתו, הנשר מתעלם מהDef של דמויות אחרות ולכן הוא שימושי נגד דמויות עם Def גבוה, כמו אבירים למשל.

הא כן, טיפ שימושי: תמיד טוב יהיה לקחת איתך סכין, למקרה שיגמרו החצים.

blacksmith7yu.png

נפח(Blacksmith)

הנפח, הוא דמות "טנק" גם כן.

לא שיחקתי איתו אז אין לי הרבה מושג לגביו.

(אנדריי תכתוב משהו ושלח לי)

assassin4gy.png

מתנקש(Assassin)

בין הדמויות המבוקשות יותר, משום מה הרבה נמשכים לשחק איתו למרות שהוא לא הדמות הכי חזקה שיש והציוד שלו עולה די הרבה כסף...

הוא שולח מכות מהירות מאוד ורובם קריטיקליות, קשה לפגוע בו מכוון שהוא מהיר מאוד.

כיף להתאמן איתו לבד.

עבודות מדרגה שנייה (2-2)

crusader9pk.png

צלבן (Crusader)

הצלבן הוא הדמות שההגנה שלה היא הכי טובה, הוא יכול לרפות ויש לו מתקפות נורא חזקות.

כמו האביר, הוא "טנק" גם כן. הוא משמש בתור מגן אנושי לחבורה, ובגלל שיש לו כמות חיים רבה והוא מסוגל לרפות את עצמו אז הוא בלתי מנוצח.

יש לו אפשרות לרכוב על PecoPeco שזאת ציפור ענקית וככה הוא הופך למהיר יותר.

sage1ye.png

החכם(Sage)

הקאונטר האולטימטיבי לוויזארד, הוא מחסל וויזארדים.

יש לו קסמים שמבטלים קסמים ועוד כמה קסמים חמודים ומשעשעים.

דמות די משעממת לאחר כמה זמן לפי דעתי.

monk2lb.png

נזיר(Monk)

באם באם באם, בום!!! זה המונק, נותן לך כל כך הרבה אגרופים מבלי שתוכל אפילו לגעת בו.

יש לו את המכה הכי חזקה במשחק (Guillotine Fist) והוא פשוט מהנה כל כך למשחק, הוא יכול לרפא ולברך אנשים בגלל שלפני זה הוא היה אקולייט, יש לו סקיל שעושה לו הגנה והגנת קסם מקסימליות.

הוא פשוט דמות כיפית.

bard8vn.png

זמר רקדנית (Bard/Dancer)

שרים, רוקדים, מרפאים עושים הכל!

דמות כיפית מאוד, בעיקר בחבורות, ובכלל כשיש זמר ורקדנית יחד איתך באותה חבורה אז זה כבר באלגן D=

הדמויות הכי כיפיות לחבורות. המגבלה שלהם זה שקשה לעלות אותם לבד.

alchemist7mj.png

אלכימאי(Alchemist)

שיקויים ועוד שיקויים!

זאת ההתמחות של האלכימאי, הוא גם שייך לקבוצת הדמויות בעלות כמות החיים הגבוהה.

הוא ירפא אותך, יזמן מפלצות, יזרוק פצצות.

דמות כיפית עלות גבוהה בין בינונית.

rouge2jy.png

פרחח(Rouge)

בין הצללים מתגנב לו מישהו, פלאק, אתה מת!

כן זאת ההתמחות של הרוג, הוא יגנוב לך את הכסף, את השריון, את החרב, את הקסדה, את הכל!

לגנוב בלי הפסקה, להתגנב בלי שהאחרים רואים, ואז להכות בך ולהכות חזק.

יש לו עלות גבוהה גם כן.

קישורים חשובים:

http://www.ragnarokonline.com האתר הרשמי של המשחק.

http://iro.ragnarokonline.com  האתר האמריקאי הרשמי של המשחק. יש כאן את כל המידע שאתם צריכים על כל הדמויות (סקילים וכו')

http://www.angelfire.com/theforce/knights_of_hyrule/advanced.html זה האתר של הגילדה הכי חזקה בשרת שאני משחק בו, הוא נותן את המידע על הדמויות המתקדמות במשחק כמו שציינתי למעלה.

על שרתים והורדת המשחק,

המשחק הוא בתשלום חודשי, אלא אם כן אתם משחקים בשרת פרטי, או שרת חינמי.

אם אתם רוצים המלצות אני מוכן לדבר אתכם בבמסנג'ר או באיי-מייל מה שתעדיפו. (אני מעדיף באי-מייל כי אני בקושי מתחבר למסנג'ר ואיי סי קיו)

מסנג'ר:etai@intermail.co.il

אימייל:etai@intermail.co.il

יום נעים,

איתי

הינה כמה תמונות שלי (יש תמונה אחת שלי ושל חבר שלי בparty)

screenexcaliburro0006pa.jpg

screenexcaliburro0010ri.jpg

screenexcaliburro0038ih.jpg

screenexcaliburro0079sv.jpg

פורסם
  • מחבר

logothewarofemperirum9vv.gif

היום שבו כל הגילדות מתאספות ומנסות לכבוש טירה!

אתם בטח שואלים את עצמכם למה שווה טירה?

בגלל שלכל טירה יש מבוך פרטי משלה ושמה הם יוכלו לקבל חפץ נדיר מאוד כל יום!

אתה יכול לעשות אוייבים ועמיתים, בעצם כל דבר פועל, זה מה שמהנה - עבודת הצוות, בעיקר זה שאם הגילדה שלך תהפוך לגילדה עם טירה - זה יוסיף לכבוד של הגילדה!

זה נראה ככה:

screenshot159jl.jpg

מטורף נכון?

רק אחרי שהשגתם טירה כדי שתתכוננו לשבוע הבא כדי שלא יקחו לכם אותה P=

פורסם

אבל חבל זה בתשלום חודשי

:(

פורסם
  • מחבר

אבל חבל זה בתשלום חודשי

:(

זה שזה לא אתה לא קולט שנתתי לכם שרת פרטי שאני משחק בו?

יש עוד אנשים לכן זה לא עולה כסף!

פורסם

רק דבר אחד!

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

ותודה -גיל מ HWZONE

פורסם
  • מחבר

רק דבר אחד!

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

ותודה -גיל מ HWZONE

בסדר קראתי ותראו הילד שכתב את זה הסכים לי אני יתן קרדיט טוב ואם אתם כול כך כועסים תמחקו את הדיון וזהו אני לא יעצבן אתכם

פורסם

ערכתי את החלק הנוגע להורדה, שרתים פרטיים הם לא חוקיים

וMaMzEr מותר להעתיק, אבל לפחות תן קרדיט ואת המקור

פורסם
  • מחבר

ערכתי את החלק הנוגע להורדה, שרתים פרטיים הם לא חוקיים

וMaMzEr מותר להעתיק, אבל לפחות תן קרדיט ואת המקור

טוב תודה רבה ותראו אני ממש מצטער ואני חדש אז בבקשה לפחות תנו הזדמנות שניה טוב?

פורסם
  • מחבר

ובקשר לשרתים פרטים אני מבקש אני יודע זה לא חוקי אבל במשחק זה נתחייב שרת פרטי כי משחק זה הוא משחק בתשלום אז אני מבקש תובה תן לנו לדבר רק על המשחק הזה על שרתיים פרטים ??? ???

פורסם

שמתי לב שקראת את חוקי הפורום!

:pissed:

פורסם

שרתים פרטיים לכל משחק שעוקפים את השרתים הרישמיים של החברה הם לא חוקיים, בלי יוצאי דופן, וככאלה אסור לדבר עליהם בפורום

אני מבין שאתה חדש, הפנו אותך לחוקי הפורום (שאני מקווה שקראת), בעתיד כשאתה מביא דברים שלא כתבת תן קרדיט ליוצר וכך ימנעו אי נמעימיות

ולשאר, קצת סובלנות לאנשים חדשים

עכשיו אחרי שהכל הובהר, לחזור לנושא

פורסם

כמובן שזה לא חוקי לדבר על שרתים פרטיים בגלל שזה משחק בתשלום!!

אם זה היה משחק חינמי היה לך מותר לדבא על איזה שרת שאתה רוצה הבעייה עם שרתים פרטיים של משחק עם תשלום חודשי היא פשוט שהם לא חוקיים כי החברה המפתחת לא מקבלת את התשלום שהיא דורשת על המשחק ואסור לדבר בפורום על דברים לא חוקיים

בקיצור אין לך מה לבקש ש"רק הפעם יתנו רשות בגלל שזה משחק בתשלום" כי זה בדיוק הסיבה היחידה שאסור לדבר על זה

פורסם
  • מחבר

בסדר סבבה אני לא ידבר אז אני ישנה את הכותרת תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים