עבור לתוכן

SERVICE PACK 2

Featured Replies

פורסם

האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך

כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש.

מה אתם מציעים ולמה ...

אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי

תודה וחג שמח

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שלא להתקין SP2 (בכל מקרה אתה תיהיה חייב להתקין לפחות את SP1).

לא מומלץ להשתמש בפירוואל המובנה של ה SP2 (לבטל אותו לחלוטין ולהתקין פיירוואל אחר).

אבל חוצמזה אין שום בעיה.. ברגע שאתה עובד עם פיירוואל טוב אין סיבה שתקבל מזהה נמוך בחמור או כל איטיות אחרת בהורדה (אם זה מה שמפחיד אותך), בנוסף לזה בין ה SP1 ל SP2 אין מגרעת ביצועים (הכוונה היא שהמערכת תמשיך לתפקד אותו דבר).

אז שוב, אני לא רואה שום סיבה שלא להתקדם עם העדכוני אבטחה שמיקרוסופט ממליצים עליהם :)

מתפזרים בפורום בזמן האחרון הרבה טיעונים כמו "ל SP2 יש מלא חורי אבטחה, עדיף שלא להתקין אותו"

דבר אחד אני יכול להגיד על זה - ::)

פורסם

אני בעיקרון בדעה של Vatos-Locos

תראה לי זה לא שיפור כלום לפחות ככה אני מרגיש ואני השתמשתי גם בSP1 וגם בSP2 ואין ממש שיפור חוץ מזה הפיירוואל שלו על הפנים ממש לא מומלץ

אבל הבעיה העיקרית בו זה החורי אבטחה בגלל זה אני שוקל אם להתקין חוץ מהגודל שלו!!

אני יודע שפעם הבאה אני לא מתקין את זה יותר טוב בשבילי

בקשר לחורי אבטחה:

מצאו די הרבה פריצות ואני חושב שגם ראיתי שמצאו בSP2 14 חורי אבטחה

ובSP1 מצאו נראה לי 4

אבל בשבילי הSP1 ו2 לא קובעיםן את האבטחה או את הטיפול של המחשב שלי זה רק המשתמש!!!!!!!!!!

פורסם

אתה מוריד את הsp2 מהאתר הראשי של microsoft?

אם כן תבדוק טוב טוב אם העותק xp שלך חוקי, אחרת יהיו לך בעיות

אם אתה לא יודע, תבדוק בhijackthis

פורסם

אתה מוריד את הsp2 מהאתר הראשי של microsoft?

אם כן תבדוק טוב טוב אם העותק xp שלך חוקי, אחרת יהיו לך בעיות

אם אתה לא יודע, תבדוק בhijackthis

אילו בעיות?  ;D עובד פיקס. וד"א, למה כולם טוענים שהפיירוול שלו לא טוב, אני משתמש בו ואין וירוסים אין כלום... :nixweiss:

פורסם

לא סתם יש סטיקי שמן

תתקין, אין סיבה שלא.

פורסם
  • מחבר

טוב העדפתי בסופו של דבר לא להתקין אותו, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרגיש שהוא תורם לי למשהו מלבד העמסת קבצים מיותרת על ה - WIN שלי שגם ככה לאחר התקנת SP 1 הועמסו עליו מספיק טלאים ופאצ'ים

.

נראה כאילו המחשב יותר יציב ללא SP2

למרות שבמחשב השני שלי יש אותו מותקן ( P4 2.6 )

העדפתי להמנע ממנו ב - AMD64

את כל שאר העידכונים מלבדו התקנתי

בפיירוול שלו אין לי צורך, אני משתמש בפיירוול ZONEALARM של CHECK POINT

תודה על כל העצות !

פורסם

יש דיון רשמי ארוך מאוד בראש הפורום, ונדמה לי שכל השאלות והבעיות כבר נענו שם.

דעתי האישית - אין סיבה לא להתקין את SP2. זה תמיד הדבר הראשון שאני מתקין על מחשב חדש (בהנחה וזה לא מובנה בהתקנה של ה-windows שלי). צריך רק לשחק איתו קצת אחרי ההתקנה - לבטל את ה-Security center והשטויות האחרות, ואתה מסודר.

פורסם

אני מניח שקראת את כל הכתבה ולא רק את הכותרת?

"The company added that small businesses and home users will not be affected by the change."

מדובר פה רק על ארגונים שהפיצו כלי מיוחד שמיקרוסופט שחררה יחד עם SP2 כדי למנוע הורדה אוטומטית שלו ו/או התקנה בידי המשתמשים. לחברות שיש להן תונות משלהן או מערכות שעלולות לא לעבוד כמו שצריך עם SP2 זה קריטי.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שלא להתקין SP2

אני רואה. הוא מתקין איתו את WMP9 ללא כל אפשרות הסרה.

פורסם

ואז משדרגים ל-10 והכל טוב.

פורסם

אני מניח שקראת את כל הכתבה ולא רק את הכותרת?

"The company added that small businesses and home users will not be affected by the change."

מדובר פה רק על ארגונים שהפיצו כלי מיוחד שמיקרוסופט שחררה יחד עם SP2 כדי למנוע הורדה אוטומטית שלו ו/או התקנה בידי המשתמשים. לחברות שיש להן תונות משלהן או מערכות שעלולות לא לעבוד כמו שצריך עם SP2 זה קריטי.

כמובן שקראתי את כל הכתבה. ומה שאתה אומר לא נכון.

הכלי שאתה מתייחס אליו, הוא העלמת הUPDATE של הSP2 מהעדכונים האוטומטיים, ע"י בחירה של הסתרו. אופציה זו נכונה לכל מי שברשותו XP, ללא קשר אם הוא אדם פרטי או חברה. בציטוט שנתת, המחישו את העובדה שלעסקים קטנים השינוי לא יהיה משמעותי ולכן זה לא משנה.

פורסם

אם באמת מישהו מוכן להשקיע עבודה בשביל לקבל SP2 נטול WMP9, יש בפורומים של MSFN הרבה "חומר" שמסביר איך לסנן את ההתקנות מכל מיני תוספות שבאות איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים