עבור לתוכן

מעוניין במסך LCD איכותי ביותר

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד.

אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות.

אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים.

תודה !

פורסם

לדעתי התמורה הכי טובה לכסף שלך תהיה ה VIEWSONIC VP171B/S (B=BLACK, S=SILVER, חשוב לשים לב

איזה גרסה אתה קונה, יש לו גרסה יותר ישנה ויותר חדשה, תקנה את החדשה יותר (ההבדל הוא בזמן התגובה, בחדשה הוא 8MS ובישנה הוא 16)

הוא 17" עם איכות בין ההכי טובות שיש במסכי LCD זמן תגובה שמתאים לכל המשחקים והסרטים יש לי גם ציר לכיוונון שנקרא PIVOT, בקיצור

מסך קטלני ביותר. 2500 שקל בערך.

פורסם

אין כיום בשוק מסך LCD ללא החסרונות הנפוצים של מסכי ה-LCD מהסיבה הפשוטה שכל המסכים הקיימים בשוק משתמשים באותו הפאנל. כל חברה יכולה לשנות מס' פרמטרים (ה-VP171 הינו דוגמא מצויינת לשימוש מקסימלי לטובה של יכולת זו) אך בסופו של דבר המגבלות הטכנולוגיות של הפאנל מגבילות אותה.

פורסם

לפי דעתי לא כדאי להתעסק עוד עם מסכים כאלה מסיבה אחת: עוד חודשיים בארץ כבר נוחתים מסכים של 4 MS שיהיו אופטיימלים למשחקים. (125FPS)

מי שבאמת רוצה אז לי יש מסך 19 של SAMSUNG 913N חוץ מזה שאין לו כניסה דיגיטלית אלא רק אנאלוגית אבל בכל זאת רואים טוב

כולה 2600 ומשהו בזאפ קניתי אותו ב3200 בזמנו

פורסם

קודם כל, זה לא 125FPS אלא 250, וגם על זה צריך להגיד "250" כי זה לא בדיוק קבוע

דבר שני, אי אפשר לדעת בינתיים על חשבון מה תבוא המהירות של המסך, אבל לדעתי שווה לחכות

פורסם
  • מחבר

אבל המחיר שלהם לא יהיה מטורף?

אני אמנם מוכן להגיע ל-3000 ש"ח בהשקעה, אבל זה עדיין סכום גבוה מאוד שדי מזיז לי...

המחיר של מסך 17" עם 4MS ואיכות מעולה (כי הרי זמן תגובה זה לא הכל) לא יהיה מוגזם?

המסך שהכי קורץ לי הוא Samsung 913N בשל העובדה שהוא גם גדול מאוד (19") וגם עם 8MS וקונטרסט גבוה. ראיתי אותו בחנות והאיכות שלו סבבה.

האם כדאי לי ללכת עליו? אני מוכן לספוג את המחיר שלו של 2,600 ש"ח. להוציא סכום שכזה על ה-Viewsonic 17 נראה לי סכום מוגזם קצת לא?

אשמח לעוד הצעות...

פורסם

אני חושב הכי כדי ה סמסונג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים