עבור לתוכן

מחפש אחר סימולטור טיסה הדורש טכניקה גבוהה

Featured Replies

פורסם

הכותרת די מדברת בעד עצמה.

אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק.

בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה.

מחכה להמלצות.

תודה :)

פורסם

אני ממליץ לך לנסות את סדרת הFLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט

היופי בה הוא שאתה יכול לשנות את רמת הקושי מרמה של ארקייד עד לרמה ממש ממש מקצועית..

עוד סדרה נחמדה ואני חושב שאפילו חינמית שקראת X-PLANE ....

תהנה..... :xyxthumbs:

פורסם

Flight Simulator

זה אחד המשחקים הכי קשים ששיחקתי בהם בחיים שלי, חבר שלי קנה אותו והחוברת הוראות והסברים זה בעובי של שר הטבעות או כל ספר היסטוריה מצוי משהו מטורף, זה המשחק הכי מציאותי ומורכב שיש למטוסים, רק שתדע זה לא מטוסים קרבים או משהו כזה זה אשקרה מטוסים של נוסעים וכאלה וכל מיני

בקשר למטוסים קרבים יש את Combat Flight Simulator שגם הוא לא בדיוק קל, עם אתה אוהב את הסגנון הזה אתה תהנה משניהם.

פורסם

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR  ,לא תמצא סימולטור יותר מדוייק מזה, יש אפילו אפשרות (באמצעות PATCH עד כמה שאני זוכר) לטוס יחד עם מטוסים שטסים כרגע בזמן אמת .שמעתי שאמריקן איירלינס בוחנת את הטייסים שלה כמיבחן ראשוני באמצעות  MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR .

פורסם

אזרחי - Flight Simulator 2004, משחק שדורש לימוד מאוד מעמיק, הוא כ"כ מקצועי שאפילו טייסי תעופה אזרחית מתאמנים עליו לפעמים.

קרבי - Lock On: Modern Air Combat, משחק קרבי מ-ד-ה-י-ם כולל הגרפיקה שלו, משחק חוויתי מאוד כולל 7 מטוסים מפורטים גראפית ואוויונית (= המכשירים שלהם), מאוד כיפי ומומלץ.

כאן כתבתי קצת יותר על LOMAC:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116553.msg973829#msg973829

פורסם

IL2 sturmovik forgotten battles

סימולטור טיסה מסובך ולא פשוט, עם הרבה combatim ve manuave

שייך לקבוצת xtreme

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הערה לגבי lock on משחק טוב אבל שתדע שראיתי אותו באופיס דיפו עם המשחקים שב50 שקל , לא שזה פוגם בכבודו כמובן , פשוט אני קניתי אותו לא מזמן ב200 שקל ושבוע אחר כך ראיתי אותו באופיס . אז נכון שבאופיס אין חוברת הדרכה בפנים אבל לא נראה שזה מצדיק את ההפרש.ועוד הדרישות שלו קצת גבוהות למרות שהוא ישן.

חוץ מזה יש את pacific fightes החדש שקראתי עליו בקורת מצוינת חוץ משתי בעיות ,הוא מאוד מציאותי וקשה וגם הדרישות מערכת ,כמו המשחק ,בשמים.

פורסם

^תגיד לי אתה בסדר? הנושא הזה מילפני חודש מה אתה מקפיץ??? :bash:

פורסם

אני בטוח שאחרי חודש הוא יסתדר כבר...

אז מה אתה מקפיץ!!!! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים