עבור לתוכן

המלצה ל LCD ועוד כמה שאלות הבהרה ?

Featured Replies

פורסם

אני לא יבין אותכם לעולם..

מה זה משנה 8 MS 4 MS

היה לי 16 ולא היה שום מריחות,וגם אם זה לא הפריע לי..אבל יכלתי לשים לב שהתמונה באה יחסית באיחור לעומת ה CRT אבל לא משו מיוחד

ב 12 MS זה מספיק!

אתה כניראה באמת לא מבין את הנושא מספיק טוב

ה-16 MS שלך רץ ללא מריחות כי הניגודיות שלו בטח הייתה נמוכה(אם תביא לי את הדגם ואם אפשר אז גם לינק ואז יהיה הרבה יותר קל)

אתה בכלל יודע מה בדיוק מייצג ה-MS(מילי שניות)?

פורסם

אם המסך בא רק עם חיבור אנלוגי הוא יהיה יותר טוב מאשר החיבור האנלוגי במסך DVI/analog

בוודאי.

כל מי שיחשוב בהגיון יראה שאין סיבה שיצרניות הLCD ישקיעו עוד כסף על שיפור החיבור האנלוגי כשהחיבור הדיגיטלי הטוב בהרבה כבר קיים. הם מראש מניחים שנשתמש בחיבור הDVI (מה שלרוב נכון כי כמעט כל היצרניות מציעות דגמים מקבילים שההבדלים בינהם הוא סוג החיבור).

פורסם

אתה סותר את עצמך. אם הצבעים הינם חיים יותר, כלומר התמונה המתקבלת הינה איכותית יותר. העובדה שאין ב-LCD את כל הצבעים אינה כה קריטית שכן אלו בעיקר גוונים של שחור וביחס ליתרונותיו של ה-LCD, חסרון זה הינו זניח.

זה יחסית קריטי..

אני לא אוהב צבע של אדמה בצבע חום מעורבב ב צהב.

הצבעים הרבה יותר מתאימים לתמונה אתה בכלל ראית CRT מול LCD.?

אם לא אתה לא תוכל להגיד בבירור שזה לא קריטי..

וזה לא רק הצבעים באיכות גבוהה יותר,זה כמו ש תשים TEXTURE QULITY על HIGH

ואז תעביר ל MED

הצבע ב CRT יותר כזה עמוק..

חוץ מזה במסכי CRT חדשים הצבעים מאד חיים אולי כמעט כמו מסכי LCD..

והיה לי SONY S73 :)

פורסם

הS73 די גרוע באופן יחסי. בשביל להשוות מסכי CRT איכותיים עם LCD, אתה צריך LCD שנחשב לטוב מאודכמו הסדרה המוצעת לגרפיקאים מבית VIEWSONIC. שם הצבעים מאוד מדוייקים, רק הבעיה היא המחיר כמובן :P

פורסם

בוודאי.

כל מי שיחשוב בהגיון יראה שאין סיבה שיצרניות הLCD ישקיעו עוד כסף על שיפור החיבור האנלוגי כשהחיבור הדיגיטלי הטוב בהרבה כבר קיים. הם מראש מניחים שנשתמש בחיבור הDVI (מה שלרוב נכון כי כמעט כל היצרניות מציעות דגמים מקבילים שההבדלים בינהם הוא סוג החיבור).

האם יש מסך עם חיבור אנלוגי איכותי למרות שיש לו DVI?

פורסם

ראיתי מספיק פעמים LCD מול CRT וה-CRT נראה הרבה פחות בהיר וחם. מה יעזור לי שהמסך יציג צבע אמיתי אך הוא יוצג בצורה קרה, עכורה וכהה? ועוד לא התחלנו לדבר על העדר הקרינה במסכי ה-LCD.

פורסם

יש מבחר מספק שבהם רק יציאה אנלוגית מספיק איכותית או שיש DVI ואנלוגי ללא הבדלי איכות

החל מה 710N samsung QL711V Nu Tech

BENQ FP737ו - FP71G

L1730S LG

ואפילו 913N המעולה(LCD 19).

אבל עדיין בסכומים כאלו גבוהים בדר"כ עדיף להשקיע ב DVI

פורסם

כן.

אני עובד כרגע עם שני מסכי LG1730B אחד ב-DVI ואחד באנלוגי ואני לא ממש רואה הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים