פורסם 2002 ביולי 1323 שנים יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים.ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי.נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר כן, זה רק תיקן את הבעיה שאי אפשר היה לראות טקסט במשחק אבל לא היה שינוי בביצועים (אני חושב, כי לא שיחקתי בו לפני הפאטצ'... duh).
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים הורדת מNVIDIA עדכוני דרייברים??אתה יכול גם להוריד דרייבר לערכות השבבים של NVIDIA!
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים זאת כעקורנית בעית תאימות עם הכרטיס מסך..המשחק פשוט בנוי בצורה נוראית, הוא לא נבנה במיוחד לPC, אלא נלקח מPS2 ועבר המרה.דבר שיוצא המון בעיות.לפי מה שידוע לי, אין מה לעשות בקשר לזה.
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר זאת כעקורנית בעית תאימות עם הכרטיס מסך.. המשחק פשוט בנוי בצורה נוראית, הוא לא נבנה במיוחד לPC, אלא נלקח מPS2 ועבר המרה. דבר שיוצא המון בעיות. לפי מה שידוע לי, אין מה לעשות בקשר לזה. :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר טוב, מחקתי את ה XP המפגר!!!!!והתקנתי את Win2000Pro.נ ;Dראה אם התקלה תעלם...
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים זה בכלל בOPTIONS !!!!אני זוכר שבהגדרות זה אמור ללכת ככה : OFF ON OFF ON OFFמשהו כזה!!! זה הFRAME LIMITER או הFRAME SYNC
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים טוב, מחקתי את ה XP המפגר!!!!!והתקנתי את Win2000Pro.נ ;Dראה אם התקלה תעלם...היא נעלמה?
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר אמ... בסוף זה באמת היה ה Frame Limiter, מה שמצחיק זה שצריך להפעיל אותו! למרות שההגיון אומר הפוך... נראה לי אני אשאר להיום עם 2000 ואולי אשדרג בעתיד ל XP... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.