פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 .השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה??זוהי בעיה של התחממות?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני לא יודע בקשר למסך אבל הכרטיס מסך שלך בהחלט יתקשה לעמוד בSWAT 4 עם הפילטרים.תנסה להוריד אותם ואז לשחק.וגם תבטל את הסנכרון האנכי אם הוא מופעל..
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים כרטיס לא אמור לקרוס אלא אם הוא פגוםבשום מקרה של חומרה תקינה המסך לא אמור להיכבות ככה פתאוםאני מציע שתעשה בדיקה לכרטיס באמצעות תוכנות בנצ'מארק (3DMARK05) ותפעיל פילטרים למקסימום כדי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים הבעיה גם יכולה לנבוע מדרייברים לא עדכניים. לכן, לך ל-www.nvidia.com ותוריד את הדרייברים העדכניים ביותר.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר הדרייוורים שלי מעודכנים , המולקס מחובר ... , אני פוחד שיש בעיה של הכרטיס אבל דווקא הוא מוציא תוצאות טובות של 3200 ב 3DMARK05 מה הבעיה שהוא קורס תחת עומס ? הכרטיס הזה חזק מאוד ונראה לי שהוא יכול לתפקד תחת עומס , ד"א הנה הודעה שקיבלתי לאחר שהמחשב אותחל מחדש:
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אולי יש פגם של אלגוריתם מסויים בכרטיס שיש בו שימוש במשחקים ששיחקת אבל לא ב3DMARK05 וזה גורם לכיבוי.לפי דעתי זה הכרטיס. לך לחנות ודרוש החלפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.