עבור לתוכן

DRIVER 3-פשוט משחק גרוע.

Featured Replies

פורסם

מספיק עם הודעות בסגנון: " אני עכשיו מוריד אותו" ," 90אחוז אצלי" וכד'

מעכשיו הודעות כאלו ימחקו ללא אזהרה

ולעניין דרייבר 3 גרוע לכל המערכות... אולי חוץ מהשליטה הקצת יותר טובה לקונסולות, הוא עדיין גרוע

מה הבעיה בהודעות כאלה ....??? :pissed:

אוף.......ביאסתם אותי.....הוא אצלי בהורדה כבר על 90 אחוז.........על 5700 הוא יעבוד טוב? :-\

שאלתי שאלה אם הוא יעבוד על הכרטיס שלי טוב ,גם זה אסור ? :bash:

אז אתה מנהל פורום (ולא,אני לא מזלזל בזה ;))אבל עם כל הכבוד, כל הודעה קטנה ישר לאיים במחיקה?

קצת חומר למחשבה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

למה היית חייב להוסיף את המידע הכה חשוב הזה שאתה מוריד אותו?

זה פשוט מעצבן אותי שאנשים מתלהבים מזה שהם מורידים, ואחר כך עוד באים בשאלות ובתלונות כשהמשחק לא עובד

אתם רוצים להוריד? זה עניינכם האישי, אל תשתפו את שאר הפורום בכך

ולמה לאיים במחיקה? כי לבקש שתערכו על כל אחד מההודעות האלו, שרק מתרבות, לא עוזר

פורסם

ואו..ועוד אני מוריד אותו כבר איזה חודש (אימיול) והוא שוקל לי 5 גיגה!

טוב נו זה רק 5 גיגה :)

דבר ראשון אסור לדבר על ווארז.. ודבר שני מי מוריד מאימיול??????????????????????????????

פורסם

דבר ראשון אסור לדבר על ווארז.. ודבר שני מי מוריד מאימיול??????????????????????????????

בונא אתה בהתעלמות טוטאלית........חצי עולם ואשתו מורידים מהאימיול ואתה עוד שואל "מי מוריד מאימיול?" :kopfpatsch:

פורסם

עזבו כל מי שעדין מחכה שזה יגמור שיסגור עכשיו

אני הגעתי עד לשלב האחרון בעיר Nice שבפריז אחרי זה יש את אינסטנבול ואז זה סוף המשחק אני משער לפי סרט הפתחיה שבו מראים שאתה מת :hat:

ואני הייתי גם חייב לסדר את המקשים זה אסון

בקיצור פשוט מי שחשב לקנות\להוריד אז שלא יקנה\יוריד

פורסם

א-כ-ז-ב-ה

פורסם

א-כ-ז-ב-ה

:s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

גרועה בכל חוץ מהגרפיקה..לא יודעה מה הבעיה אצלכם בגרפיקה אבל המכוניות נראות נהדר הרבה יותר יפות מבג'טי אי וגם המנועה את התנגשיות נדיר המכונית מתפרקת כמו במציאות צריך להיות קצת אופטימי לפעמים אני לא אומר שהמישחק לא איכזב אותי ידעתי מראש שהמישחקיות תיהיה בו חרא אבל גרפיקה מצויינת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים