עבור לתוכן

סקר: איזה קבוצה אתם אוהדים?הסקר יסגר בשעה 14.00 תגובות אחרונות.

איזה קבוצה אתם אוהדים? 1,158 הצבעות

1. 1. איזה קבוצה אתם אוהדים?

• מכבי חיפה
    • מכבי תל אביב
    • בית"ר ירושליים
    • הפועל תל-אביב
    • הפועל פתח תיקוה
    • הפועל באר-שבע
    • נצרת עילית
    • הפועל חיפה
    • קבוצה אחרת

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני רואה שמכבי חיפה בראש ובית"ר צמודה.... יש נציגות יפה גם להפועל חיפה ומכבי תל אביב מאכזבת

סיכום בייניים מכבי חיפה1 בית"ר 2

• תגובות 38
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליגה ישראלית= פאקין חובבנים

AJAX הקבוצה שלי ! MAXWELL שולט !!!!!

פורסם

סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

מה... זה כדורגל?

פורסם

אוהב כדורגל, לא אוהב קבוצות כדורגל...

פורסם

מכבי נתניה ? ;D

פורסם

אוהב כדורגל, לא אוהב קבוצות כדורגל...

:screwy:
פורסם

הפועלל תל אביבבבבבבבבבבבבבב בנשמה!

פורסם

הפועלל תל אביבבבבבבבבבבבבבב בנשמה!

:pissed:
פורסם

חחח

מה הבעיה שלך....

(אולי זה שאתה אוהד מכבי)

פורסם

חחח

מה הבעיה שלך....

(אולי זה שאתה אוהד מכבי)

כן....שתבין אני פשוט נגד חלק מהקהל של הפועל שהוא פשוט מגעיל ואתה לא יכול להתכחש לזה.

אני לא אומר שכולם ,חלק.

פורסם

לצערי זה לא רק הפועל, זה כולם כולל האוהדים ה"נפלאים" של מכבי ת"א...

פורסם

לצערי זה לא רק הפועל, זה כולם כולל האוהדים ה"נפלאים" של מכבי ת"א...

אין מה להשוות בכלל בין הקללות של חלק מאוהדי מכבי תל אביב ,לקללות של אוהדי הפועל כמו-"שתהיה שואה למכבי".

"שמעון מזרחי תתאבד כבר"."פועלי העולם התאחדו"-כאילו הם קומוניסטים :kopfpatsch:.אנשים פה יותר מידי מושפעים בכדורגל ,וצריכים עזרה נפשית במהרה.

פורסם

יש כאן אוהדי בית"ר?!  ??? ואני חשבתי שראיתי הכל, מה יש לאוהדי בית"ר ולמחשבים ?! זה כמו להגיד ערבי שיודע להכין פסטו מוקרם על מצה של קלמארי.

אני כבר מדמיין מה תהיה הכותרת מחר בעיתונים, "אוהדי בית"ר הביאו הארד דיסקים וספקים וזרקו על אוהדי סכנין... :lol: :lol: :lol: :lol:

מוזר, ואני חשבתי שכולם כאן אשכנוזים, ילדי מחשב ...  :lol:

מסתבר שיש כאן גם ערסים.... סחטיין.  :smile1:

:xyxthumbs:

p.s  :smile1:

אני אוהד את מכבי ת"א, רק חבל שהשנה היא לא משהו. רק שבסוף היא לא תרד ליגה.  :-[ דרך אגב, מבחינת הסתברותית יש מצב שהיא יורדת ליגה?  :-\

:-[

פורסם

יש כאן אוהדי בית"ר?!  ??? ואני חשבתי שראיתי הכל, מה יש לאוהדי בית"ר ולמחשבים ?! זה כמו להגיד ערבי שיודע להכין פסטו מוקרם על מצה של קלמארי.

אני כבר מדמיין מה תהיה הכותרת מחר בעיתונים, "אוהדי בית"ר הביאו הארד דיסקים וספקים וזרקו על אוהדי סכנין...  :lol: :lol: :lol: :lol:

מוזר, ואני חשבתי שכולם כאן אשכנוזים, ילדי מחשב ...  :lol:

מסתבר שיש כאן גם ערסים.... סחטיין.  :smile1:

:xyxthumbs:

אני אוהד בית"ר, אני ירושלמי ואני חייב להגיד לך שאתה מתנשא אחו שרמוטה. אני אצטט (אני לא הולך לדייק אז זה לא ציטוט אבל יהיה) מאיזה פרי סטייל של הגד נחש (שגם הם ירושלמים): "ולכל התל אביבים, ששוחים בביבים וחושבים שהם מגניבים" צאו מהסרט ותפסיקו להיות בעלי דעות קדומות.

פורסם

אני לא מתל אביב, ואני ממש לא מתנשא, אוהדי בית"ר הורסים לפי דעתי את הספורט בצורה הברברית שהם מתנהגים בה, אני לא רוצה להכליל אבל רובם כאלו.

דרך אגב, אני גם לא אשכנזי, אני חצי וחצי ובעיניי אני שילוב של כל הגלויות, אני לא רוצה לפגוע חס וחלילה בחלק המתון של אוהדי בית"ר, כל מה שכתבתי נכתב אל החלק הברברי של בית"ר שחושבים שצריך לערב בספורט אלימות מילולית ופיסית.

שאר הנושא בהודעה היה יותר בקטע ההומריסטי (אני סאטיריקן), ואם זה פגע בך אני מצטער .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים