עבור לתוכן

הזמנתי מחשב, רוצה לוודא שהספק מספיק.

Featured Replies

פורסם

שלום, אתמול הזמנתי את המחשב הבא:

AMD64 Winchester 3200 Tray

Asus A8N-Sli deluxe

ThermalTake SViking VA4000BWS (מארז)

Geil Value 2x512mb ddr400 cl2.5

Floppy 1.44

DVDRW NEC 3520B x 16 DL

Leadtek Geforce 6600GT Extreme 128mb

Western Digital SATA 160GB

ZALMAN ZM 7000A Copper

ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE

(כל הסיפור עלה 5999ש"ח ב-digma)

רציתי לוודא שהספק אכן מסוגל להחזיק את המערכת וכי היא אכן תהיה יציבה וללא בעיות מתחים...

תודה.

פורסם

ברור, איזו שאלה!

פורסם

בקלות אפילו עוד 6600GT לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, ועוד דבר קטן - בקשר ל-ZALMAN, אומרים שהוא עובר את המשקל המומלץ למעבד זה ושצריך להזהר כשמזיזים את המחשב...

מה בדיוק יכול לקרות? השליח אמור להביא את המחשב אלי הביתה... יש מצב שיהיו בעיות ? האם זה גורם שאני צריך לחשוב עליו בשנית ולהחליף קירור?

פורסם

אוקי, ועוד דבר קטן - בקשר ל-ZALMAN, אומרים שהוא עובר את המשקל המומלץ למעבד זה ושצריך להזהר כשמזיזים את המחשב...

מה בדיוק יכול לקרות? השליח אמור להביא את המחשב אלי הביתה... יש מצב שיהיו בעיות ? האם זה גורם שאני צריך לחשוב עליו בשנית ולהחליף קירור?

אני לא חושב.

פורסם

הקירור הזה שוקל 755 גרם

כל עוד מתקינים את הפלטה האחורית והכל כמו שצריך אני לא רואה סיבה שהוא יקרע את הסוקט עם המעבד כמו ה 7700CU

אבל בכל זאת תנסה לשנות את הקירור לגירסת AlCu

איתה אין בעיות כאלה בכלל

פורסם
  • מחבר

אבל הדגם הזה נותן ביצועים קצת פחות טובים, הבנתי שה-CU הוא מקרר יותר טוב. למה יש הבדל משמעותי במשקל?

בקשר להתקנה, הם מתקינים לי את המחשב, אני מניח שהם יעשו זאת על הצד הטוב ביותר ללא היתערבותי... לא?

פורסם

ראיתי לא פעם ולא פעמיים שטכנאי קבר מתקינים קירורים לא כמו שצריך

לא רק זלמן

בקשר למשקל, 1 סמ"ק של נחושת (סימן כימי CU) הרבה יותר כבד מאשר 1 סמ"ק של אלומיניום (סימן כימי AL)

בקשר לקירור

ההבדל מתבטא במעלה עד מעלה וחצי הבדל בטמפ' גבוהות (לרוב ב LOAD בליבות חמות יותר מווינצ'סטר) במארז מאוורר

פורסם
  • מחבר

תודה , אך ניראה לי שאלך על ה-CU בכל זאת. אם קורה משהו לא צפוי מבחינת משקל אז יש אחריות (לפחות בינתיים).

אבל בקשר להתקנה, איך אני יכול לדעת אם התקינו את זה כמו שצריך? מה אתה היית עושה? :nixweiss:

בקשר למשקל, קשה לי להאמין שחברה תשווק מוצר כל כך מוכר ואיכותי שעלול להרוס את הסוקט. יש לי הרגשה ש-AMD נותנים משקל מומלץ כזה בעיקר בכדי לכסות את התחת שלהם, אך מי יודע... בכל מקרה, שמעת או קראת על משהו שנגרם לו נזק עקב משקל הזלמן ?

פורסם

הספק הזה סוס...הוא יכול להחזיק מערכות יותר כבדות מאלה...6600GT לא צורך חשמל בטירוף..!!

פורסם

בזהירות עם המחשב......

והספק מצויין.

פורסם

AppleJack בקשר להתקנה תבדוק שמאחורה יש לוחית אחורית כמו פה

בקשר למשקל, לא יצא לי לראות סוקטים נעקרים מהמקום בגלל 7000B-CU

אבל התווכחתי עם מישהו אחר לפני יומיים או משהו כזה על אותו נושא אבל על 7700CU

בסוף הוא כן ראה סוקט נעקר מהמקום בגלל 7700CU

בכל זאת אני לא הייתי בוחר בקירור כזה כבד

במיוחד כשיש לך גירסה יותר קלה שאין ביניהם כמעט הבדלים

סה"כ מעלה אחת ב LOAD בטמפ' ש Winchester לא מגיע אליהם גם באוברקלוק (הכוונה לטמפ' של פרסקוט קוסטה ריקה באוברקלוק ב LOAD)

מבחינתך אין ביניהם הבדלים חוץ מהמחיר והמשקל

פורסם

בקשר למשקל, לא יצא לי לראות סוקטים נעקרים מהמקום בגלל 7000B-CU

אבל התווכחתי עם מישהו אחר לפני יומיים או משהו כזה על אותו נושא אבל על 7700CU

בסוף הוא כן ראה סוקט נעקר מהמקום בגלל 7700CU

אתה לא קלטת שהוא אמר את זה סתם?

במקרה אחרי שדיברנו על זה הוא ראה את זה?

מקרה חמור של רצון להתחנף (לא מצאתי מילה טובה יותר)

ושל חוסר חיים

קודם הוא פתח ת'רד בשביל לנסות להראות לך שההבדל יותר גדול ממה שאתה חושב

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117325.0

ואחרי שהוא לא הצליח הוא פשוט "עבר לצד השני"

אתה יודע איך אומרים:If You Can't Beat Them, Join Them

אני לא אומר שדבר כזה לא יכול לקרות

וגם אני הייתי הולך על ה ALCU

אבל לא הייתי מתייחס יותר מדי ברצינות לבחור הזה

פורסם

LOL אוקיי יש לי בעיה שאני ישר בוטח בכולם :\

ואין סיבה ללכת על CU

בשביל עוד טמפ' אחת פחות עם פרסקוט קוסטה ריקה באוברקלוק מטורף ב LOAD במארז Supertalent 601UF

זה לא שווה את המשקל והסיכון

פורסם
  • מחבר

מממ.. מעצבן שגרסאת האלומיניום לא קיימת להזמנה באתר שלהם, אני צריך לשאול אם היא בכלל יכולה להזמין לי אחד כזה.

אבל זה עדיין נשמע לי מוזר... יש מלא קירורים "כבדים" , גם ה-Big Typhoon של ThermalTake שוקל איזה 850g וכו'... למה מייצרים כאלו אם הם מהווים סכנה :bash:

ד"א, ה-7700cu הוא הרבה יותר גדול ושוקל 918 גרם לעומת 755 גרם ששוקל ה-7000cu. זה נראה לי נדיר שה-7000cu יהווה סכנה. נראה מה למוכרת יהיה להגיד ...

תודה על העזרה והתגובות :xyxthumbs:

יש עוד דעות בעניין? (מצטער שזה כבר חורג מנושא ההודעה, אך הובהר לי שהספק תותח על)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים