עבור לתוכן

פתיחת פורטים בראוטר..

Featured Replies

פורסם

וואלה 013 התקינו אצלי אתמול ראוטר והכל עבד מצויין הם גם בדקו את האימיול ופתחו את הפורטים שצריך... עכשיו משום מה הפורטים האלה נסגרו אני חושב ( הייתה בעיה אתמול בהתקשרות במחשב השני אז אבא שלי דיבר עם התמיכה הטכנית וכנראה חבר או הגדיר מחדש את המחשב השני, במחשב שאני משתמש בו עכשיו האינטרנט עבד ) ומאז שהוא עשה את זה האימיול עובד על lowid וגם קאזה שעות עד שמתחבר.. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי 2 אנטיוירוס ביחד ( kasperspy ו-bitdefender ) אבל אין מצב כי בביטדיפנדר אשרתי לפתוח את הפורטים לאימיול וב-kasperspy זה לא עשה כלום שפתחתי את האימיול ( יעני לא הופיעה הודעה אם אני מרשה את זה ), בכל אופן מחקתי את שני האנטי וירוסים האלה והבעיה נמשכה, וגם הפיירוול של הווינדוס לא פעל ואפילו הפעלתי אותו בשביל לפתוח בעזרתו את הפורטים לאימיול, לא עזר כלום.. אז האפשרות האחרונה שלי היא הראוטר שכנראה אבא שלי סגר איכשהו את הפורטים שהטכנאים פתחו בשביל האימיול.. אני לא בטוח ב-100 שזאת הבעיה אבל כמו שאמרתי זה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות ככה ש..

אז איך אני פותח בראוטר את הפורטים לאימיול? ואם אפשר בכלל לפתוח את כל הפורטים בראוטר? אם כן אז איך ואם זה מסוכן?

יצא קצת ארוך מקווה שתעזרו :[

חחח נרשמתי ל-hwzone רק בשביל ההודעה הזאת :x

פורסם

טוב, אז קודם כל ברוך הבא ל-HWZone

דבר שני כדי שאוכל לתת לך הדרכה מסודרת כיצד לפתוח את הפורטים שאתה מדבר עליהם אני אצטרך את הדגם המדוייק של הנתב, בדוק על קופסת הנתב כדי לדעת זאת.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי חוברת והם קוראים שם לראוטר RTA770W שאין לי מושג של איזה חברה זה... אבל הראוטר עצמו הוא לבן לגמרי ולא כתוב עליו את השם של החברה ויש לו אנטנה בצבע שחור בצד :::|

פורסם

התחל -> הפעלה -> cmd -> ?ipconfig

תיקח את מה שרשום מול Default gateway, ותכניס את זה ככתובת בדפדפן. חפש שם Virtual server או port forwarding. אם אתה לא מוצא, צלם את הממשק ותעלה את זה כאן (יש לך ב"אפשרויות נוספות" אפשרות לצרף תמונות להודעה)

פורסם

טוב אז כמו שאמרו מעליי תיכנס קודם כל להתחל הפעלה שם תקליד את הפקודה cmd ובמסך השחור שנפתח לך הקלד את הפקודה ipconfig ואז העתק את מספר האיי פי שמופיע לך שם לדפדפן ומשם... משם כבר מצאתי לך מדריך מסודר עם תמונות שבו תוכל להיעזר:

http://www.portforward.com/dynalink/RTA770-portforwarding.htm

ודרך אגב רק לידע שלך במידה ותצטרך תמיכה נוספת או דרייברים הנתב שלך הוא מחברת Dynalink שכתובת האתר שלה הוא: http://www.dynalink.com.au

במידה ויש לך שאלות נוספות אשמח לעזור :D

פורסם
  • מחבר

טוב באמת נכנסתי להגדרות של הראוטר ( נסיתי לפחות ) והטכנאי המטומטם שהתקין לי את הראוטר שינה את הסיסמה ואת השם משתמש מ-admin ו-admin ( שצריך לשים שנכנסים להגדרות ) למשהו שבטח אפילו הוא לא זוכר ככה שאין לי דרך להכנס עכשיו להגדרות אלא בעזרת התמיכה הטלפונית.. בקיצור תודה אבל כנראה שאני יפרמט כי שהתקשרתי מקודם לתמיכה הם אמרו שהם פתחו את הפורטים של האימיול אבל הבעיה עדיין נמשכת..

אז כנראה שזה משהו אחר בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים