פורסם 2005 באפריל 2220 שנים שלום לכולם,אני מאוד מתעניין במעבדים בכל מיני תכומים ורוצה פשוט לדעת קצת יותר על הדברים הבאים..:http://img209.echo.cx/my.php?image=untitled8hj.jpgאני יודע שזה הרבה נושאים אז אם יש איהשהוא מדריך או מישו שבאמת מוכן להסביר לי..תודה רבה לכולם!
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לפי החתימה שלך אתה יודע מספיק על מחשבים, ידע נוסף עלול רק לקלקל.למה לקלקל? ההפך, לעולם אין לעצור את רכישת הידע, בכל תחום שהוא.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים בגל שתפוחים הוא תומך נלהב שלamdאז הוא התכוון שהוא צריך לדעת מזה רק amd במעבדים
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים זה חבל מאוד, כי כשאני רואה שחוסמים מאנשים ידע על אלטרנטיבות אני מתחיל לפקפק בהיותה של מדינת ישראל חברה דמוקרטית...בכל מקרה, באתר CPUShack יש המון מידע על מעבדים, ואני בטוח שלפחות חלק משאלותיך יענו שם - http://www.cpushack.net/index.htmlגם באתר http://www.cpuid.org יש מידע טכני (בעיקר על ארכיטקטורות מעבדים ועל הפקודות שלהם) וחלק הקישורים שלו מכיל אי אלו אתרים מעניינים בנושא.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Central_processing_unithttp://en.wikipedia.org/wiki/Instruction_sethttp://www.cpuid.org/K8/index.phphttp://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487,00.html
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים בגל שתפוחים הוא תומך נלהב של amd אז הוא התכוון שהוא צריך לדעת מזה רק amd במעבדיםלא הייתי רציני בהודעה למעלה, אבל בשורה התחתונה הבחור שפתח על האשכול מבין טוב מאוד במחשבים ובקניית מחשבים. יש לו את השקע הטוב ביותר שיש היום, בין אם לאתלון 64 רגיל או X2,לשימוש כללי ומשחקים או לתוכנות מקצועיות וריבוי משימות אמיתי.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר לא הייתי רציני בהודעה למעלה, אבל בשורה התחתונה הבחור שפתח על האשכול מבין טוב מאוד במחשבים ובקניית מחשבים. יש לו את השקע הטוב ביותר שיש היום, בין אם לאתלון 64 רגיל או X2,לשימוש כללי ומשחקים או לתוכנות מקצועיות וריבוי משימות אמיתי.תראה בסה"כ אני ילד בן 13 שאת כל מה שאני יודע היום רכשתי מזה שאני כאן בפורום.שבאתי לכאן לא ידעתי כלום.אך לאט לאט התחלתי להבין ולחקור ובזכותכם קניתי את המחשב שיש לי בחתימה.היום אני קצת יותר מבין ממה שהייתי פעם ורוצה להבין אפילו עוד יותר מזה. אני מקווה שמתי שאני יגדל תיהיה לי את כמות הידע שיש לאנשים מסויימים כאן בפורום.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים תראה בסה"כ אני ילד בן 13 שאת כל מה שאני יודע היום רכשתי מזה שאני כאן בפורום.שבאתי לכאן לא ידעתי כלום.אך לאט לאט התחלתי להבין ולחקור ובזכותכם קניתי את המחשב שיש לי בחתימה.היום אני קצת יותר מבין ממה שהייתי פעם ורוצה להבין אפילו עוד יותר מזה. אני מקווה שמתי שאני יגדל תיהיה לי את כמות הידע שיש לאנשים מסויימים כאן בפורום.אני צופה לך עתיד מזהיר :-)אם מחשבים באמת מענינים אותך תשקיע את רוב זמנך בלימוד מתמטיקה/פיזיקה/כימיה.תקרא את כל הספרות של החומרה שלך מקצה לקצה, תקרא מאמרים באתרי החומרה הגדולים - אם יש בעיה עם אנגלית אז זה הסעיף הראשון שצריך לטפל בו.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר אני צופה לך עתיד מזהיר :-) אם מחשבים באמת מענינים אותך תשקיע את רוב זמנך בלימוד מתמטיקה/פיזיקה/כימיה. תקרא את כל הספרות של החומרה שלך מקצה לקצה, תקרא מאמרים באתרי החומרה הגדולים - אם יש בעיה עם אנגלית אז זה הסעיף הראשון שצריך לטפל בו. הלוואי דווקא באנגלית אני שולט פיקס אני מחפש ספרים בנושא חומרה אבל לא ממש מוצא ..אם יש לכם איזה שמות של ספרים על חומרה יתקבלו בברכה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.