פורסם 2005 באפריל 2220 שנים שומר.. אבל לא מטעמים דתייפ-מסורתיים.. אני פשוט מת על מצות!!!!אני היחיד בבית ששומר.. כל השנה אני מחכה למצווווווווות!!
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים TIV-TAAM RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! טיב טעם כפרה עליהם מוכרים הכל ! לחמים, דברי מאפה וכל מה שתרצו ! לא מתכוון לשמור על שום מצוות ושם עליהם קצוץ גדול ! ראיתי היום בשכונה דוסים פראיירים שורפים בורקסים, אמרתי להם תנו לי כמה והם הסתכלו עליי כאילו אני הולך להשתין להם על הציצית..אנשים חולים.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני גם אוהב מצות, ולכן אני אוכל בפסח מצות,אבל לא במקום לחםואגב, אתה מודע לעובדה שמוכרים מצות גם לא בפסח? (סבתא שלי קונה תמיד לא בפסח)אני לא אנהג ביום כיפור בגלל שאין רישיון, אבל גם אם נניח והיה, אני לא אנהג ביום כיפורבגלל אותה סיבה שאני לא אנהג ביום שבת במאה שערים, שזה שיזרקו לי אבנים על המכוניתמה שרק מראה על הסובלנות הגדולה של החרדים כלפי אחרים, בעוד אנחנו צריכים להראותאיפוק וסובלנות עד אין קץ. ועל זה אומרים שמי שאינו מתייחס בסובלנות לא מתייחסים אליובסובלנות, ולכן הם מוזמנים לקחת את האיסור הזה שלהם ו- shove them where the sun doesn't shineוהאיסור על קטניות הוא בדיוק זה(העירבוב בשקים). ותסלח לי אם האיסור הוא זה שזה "נראה דומה",זה ממש מטומטם. זה בדיוק כמו לאסור על אכילת פסטרמה בגלל שזה נראה בדיוק כמו בשר חזיר
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים קטניות זה קבוצה של צמחים מסויימים או משהו כזה,זה מה שנכלל בקבוצה זה: שעועית, חומוס, אפונה, לוביה, פול, תורמוס, עדשים, מאש
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים קטניות זה קבוצה של צמחים מסויימים או משהו כזה,זה מה שנכלל בקבוצה זה: שעועית, חומוס, אפונה, לוביה, פול, תורמוס, עדשים, מאשתודה על התשובה.ומאיזה סיבה הדוסים (שיבדלו לחיים קצרים) אוסרים לאכול קטניות בפסח?
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לא כולם אוסרים על זה (רק האשכנזים)והסיבה היא שבאירופה אחסנו את הקטניות באותם מחסנים כמו החיטהואז מחשש לערבוב בין החיטה לקטניות בשקים, אסרו על אכילת קטניות בפסח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.