פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אולי צריך לנסח את השאלות בסקר מעט אחרת. שמירה על כשרות בפסח ואי אכילת קטניות זה שני דברים שונים. שמירה על כשרות זו הלכה לפי הדת היהודית לכלל ישראל. אכילת קטניות מתחלקת לעדות, לספרדים מותר לאכול קטניות ולאשכנזים אסור, כל אחד לפי פסיקת רבותיו..אני ג"כ שומר דרך אגב O0
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני בתור בן-אדם דתי שומר על כשרות ולא אוכל קטניות...... כולה שבוע להיתאפק עד כדי כך קשה לאנשים...חחח ;D
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני בתור בן-אדם דתי שומר על כשרות ולא אוכל קטניות...... כולה שבוע להיתאפק עד כדי כך קשה לאנשים...חחח ;D מישהו אמר שזה קשה? פשוט סתם מיותר
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לא יודע אם מיותר.. אני אישית שומר כי זה יותר מידי טרחה לנסוע לקנות פיתות, אני מעדיף לאכול מה שיש בבית מאשר משהו טעים : ודרך אגב, הלחמניות הכשרות זה הדבר הכי דוחה שקיים. עדיף לאכול המבורגר בתוך מצה ;D
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים הלחמניות הכשרות הם הלחמניות הכי טעימות שטעמתי בחיים שלי!אגב, אני שומר עד הסוף בפסח, אבל אני אוכל קטניות, אני מזרחי\ספרדי
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים למה צריך לשרוף את כל החמץ? חשבתם על זה פעם?? אפשר פשוט להביא לאנשים שאין פת לחם, ולא חסר כאלה. לשם טריות, צריך לשמור את הכול במקפיא. ולראיה, שמעתי מחבר שאיזה ערבי אחד מכרו לו מלא חמץ תמורת 45,000 ש"ח. לא יודע מה איתכם, אני מתכוון לעלות זבח לבעל ולעשטורת
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים למה צריך לשרוף את כל החמץ? חשבתם על זה פעם?? אפשר פשוט להביא לאנשים שאין פת לחם, ולא חסר כאלה. לשם טריות, צריך לשמור את הכול במקפיא. ולראיה, שמעתי מחבר שאיזה ערבי אחד מכרו לו מלא חמץ תמורת 45,000 ש"ח. לא יודע מה איתכם, אני מתכוון לעלות זבח לבעל ולעשטורת יש אירגון שעושה את זה
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לא שומר בפסח (או בכל שאר השנה גם כן)בכל מקרה,גם אם הייתי שומר אז הייתי אוכל קטניות כי זה ממש ממש מטומטםלמי שלא יודע, הסיבה שבגללה יש איסור אצל האשכנזים לאכול קטניותזה בגלל שבאירופה שמרו את החיטה עם שאר הקטניות למיניהם באותםמחסנים, ואז למקרה שהם התערבבו אז אסרו על אכילת קטניות בפסחמכיוון שבימינו אין שום חשש לערבוב ביניהם, אין פואנטה לשמור על פסיקהשאינה רלוונטית בכלל בימינו, כמובן לך תגיד לאיש מאמין שעבר הזמן של משהו שהוא מאמין בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.