פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אני קצת חדש בכל הקטע הזה של צילום..אז תגידו לי אם יש מה לשפר\לשנות..עשיתי לזה עריכה קלה בפוטושופ.. רק להבהיר טיפה את התמונה כי היא הייתה חשוכה... ותיקנתי את ה"רעשים"...הנה התמונה:http://upload.elicomp.co.il/elicomp-uploads/xAs88xa_elicomp.jpg
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים וואו כמה דרמה בתמונה של כלב.זה כמו הרצל על המרפסת עם פרווה, כאילו יש לו חזון.בבית ברל יסדתי את מדינת הפרעושים.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים וואו כמה דרמה בתמונה של כלב.זה כמו הרצל על המרפסת עם פרווה, כאילו יש לו חזון.בבית ברל יסדתי את מדינת הפרעושים.lol
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש לך הכל ב EXIFלכאלה פרטים התכוונת נכון?צולם באמצעות ניקון 2100צמצם F2.6 חשיפה 1/48ISO-100ושוב, יש את כל הפרטים בEXIF
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר יש לך הכל ב EXIFלכאלה פרטים התכוונת נכון?צולם באמצעות ניקון E2100 צמצן F2.6 חשיפה 1/48ISO-100ושוב, יש את כל הפרטים בEXIFפשש..לא ידעתי שכל זה כתוב בקובץ...חחחח...וזהניקוןcoolpix 2100
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים יש עוד הרבה פרטים, כמו באיזה שעה צולמה התמונה, ובאיזה תוכנה ערכת אותה.., ועוד, רק תפתחו את ה-EXIF
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אחלה תמונה לפי דעתי, אתה יכול לשלוח אותו להיות dog-מן (כמה שאני מצחיק את עצמי שזה לא יאמן)
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אוייי, טחנתם לי את המוח !!!! מה זה EXIF לכל הרוחות ?!!?!?!?!?!?!!?!?! :bash: :bash:
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אני רואה שאתה ממש עייף... \עריכה, שכחתי מה רציתי להגיד, עכשיו נזכרתי. האתר באמת מת בשעות העלה ... \עריכה של עריכה... עשיתי חיפוש באתר ומצאתי פירוש ל-EXIF, שמנהל האתר הנחמד KoM כתב: EXIF, פרטים שמוצמדים לכל תמונה ונותנים מידע על מהירות התריס צמצם ISO תאריך ועוד ועוד מידע על התמונה. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשמור את התמונה למחשב שלך ולבדוק במאפיינים מתקדמים את כל הפרטים ! הבנתי מה זה EXIF, השאלה הנשאלת עכשיו איך אני דוחף EXIF לתמונה שלי ?
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים בכל תמונה שתצלם עם המצלמה , יש EXIF.פשוט שמור את התמונה למחשב, תעשה עליה PROPERTIES<Summery<Advanced ומה שתראה שם , זה הEXIF.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.