פורסם 2002 ביולי 1323 שנים בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800.אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר התוכנה הזאת בסדר.אבל אני צריך תוכנה שיכולה לעשות logging יענו לשמור את הטמפ' בקובץ. בשביל לבדוק מה היו הטמפ' בזמן משחק או משהו.בבקשה תעזרו לי למצוא כזו, תודה.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים רבאק. כמה ת'רדים למטה שאלו בדיוק את אותה השאלה.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=3296
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר בשביל הלוח שלי 7VRXP ומעבד AMD Athlon XP 1800.אבל משהו חוץ מ Motherboard Monitor כי היא לא קוראת את הטמפ' מהלוח אם שלי.רבאק!אני אנסה את HMonitor...
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים הטמפרטורה לא משתנה כ"כ מהר, אם אתה לא מסתדר עם תוכנה שתצליח לעשות לוגינג אז פשוט תשחק נניח רבע שעה, תצא ומייד תבדוק את הטמפרטורה.
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר יש לי בעומס שיא 62...יענו שיחקתי ב MOHAA ויצאתי (יותר נכון זה קרס) וראיתי 62.זה נשמע לא רע אבל יש לי הרגשה שדברים נתקעים. בינתיים קרסו לי Americas Army ו MOHAA...
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר שיחקתי ב JK2, כתבתי quit בקונסול, תוך שנייה הפעלתי את SIV וראיתי 64 מעלות. אני מנחש שזו בערך הטמפ'. אני היום נוסע למעבדה של פיסי הרדוור בשביל לבדוק מה אפשר לעשות כי אני לא מתכוון לסבול היתקעויות של המחשב! ואלכס, אם אתה קורא את זה, אתה אל תעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.