פורסם 2005 באפריל 2420 שנים HL2 לא מפחיד..אולי בשביל פחדן אמיתי [כמוך] זה יהיה מפחיד.שחק בדום 3 ותראה מה זה מפחיד [למרות שגם הוא לא מפחיד כל-כך]
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אין עוד מישחקים עם גרפיקה טובה וכיפי וקצת מפחידים....?כל המישחקי פעולה עם גרפיקה טוב וכיפיםמפחידים?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים בעעע הם לא מפחידים.. מה אסור להלחם קצת בזומבים? HL2 יהיה רק מפחיד [אבל הוא לא מפחיד בכלל] בחלק 5 וזה קטע יחסית קצר...אחרי זה כבר אין את החושך וזה אבל דווקה אהבתי את השלב הזה נסה SECOND SIGHT הוא לא מפחיד בכלל [מקווה שזה לא יפחיד אותך ]
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אין עוד מישחקים עם גרפיקה טובה וכיפי וקצת מפחידים....?כל המישחקי פעולה עם גרפיקה טוב וכיפיםמפחידים?פחד מזרים אנדרנלין, אנדרנלין שווה הנאה וריכוז גבוה יותר.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים לא,וגם החושך לא הפחיד אותי..לא יודע זה לא היה משהו מפחיד האמת דווקה זה היה מצחיק,אבל אני בטוח שאתה תפחד מזה [כי אתה נשמע פחדן]ויש עוד קטעים די בסוף שאתה תראה זומבי..אז מה תפחד?אני רק לפעמים נבהלתי שקפצו עלי עככבישים חוץ מזה כלום..ואני דווקה אוהב שזה מפחיד,ובן כמה אתה שאתה כזה פוחד?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים דמו ל hl2 http://www.megagames.com/news/show.cgi?&idtype=demos&database=673§ion=downloads&
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים הדמו של HL2 ממש לא יתאים לו כי השלב השני שלו ממש מפחיד יחסית לשאר המישחק.מה שנשאר לך לעשות זה לחכות ל -- GTA SA
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר הורדתי את הדמוסיימתי את השלב ה1 בלי בעיה השלב השני הוא בחושך התקדמתי קצת לא מי יודעהגרפיקה מעולהבסך הכל...\
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים רק שHL2 הוא לא ממש הנושא של הת'רד... להמלצות יש כבר מספיק ת'רדים אחרים נא להתמקד בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.