פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מה הקטע במשחק קל?...קל הקטע זה לשבור ת'ראש ולנסות לעבור כמה שיותר שלבים...יענו מה אתה רוצה משחק קל כדיי להגיד שסיימת אותו?...אם המשחק לא קשה לי אני לא נהנה ממנו...
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים BIA משחק טוב ולא קשור לכוונת לא נראה לי שהוא יאהב אותו זה קשה מדי בשבילו.. חח ומה הקטע שהמשחק לא יהיה מפחיד? מה אתה ילד קטן? שחק ב THE SUFFRING ואז לא תזוז מהמיטה מילימטר.. ו FAR CRY לא מפחיד הוא רק מבהיל לפעמים לא יותר.. לדעתי תנסה את רידיק זה משחק מיוחד ממש אתה מרגיש אתה בסרט.. אהבתי את המשחק הזה מאד..אבל החיסרון בו שזה 5 דיסקים... בעע מלא דיסקים וזה משחק לא מפחיד חוץ מכמה קטעים שיש חושך ועם מפלצות חוץ מזה המשחק לא מפחיד בכלל
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים HL2 זה משחק חשיבה ופעולה אתה צריך להרוג אנשים(עד כמה אפשר לקרוא לזה ככה)וגם לחשוב על דרכים לברוח ולהתקדם יש חלקים במשחק שלקח לי איזה שעתיים להבין מה עושים שם :s05:אבל בסוף עברתי
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר HL2 זה משחק חשיבה ופעולה אתה צריך להרוג אנשים(עד כמה אפשר לקרוא לזה ככה)וגם לחשוב על דרכים לברוח ולהתקדם יש חלקים במשחק שלקח לי איזה שעתיים להבין מה עושים שם :s05:אבל בסוף עברתימפחיד HL2?באופן כללי קשה (שאתה מבין מה צריך לעשות... )?
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים בו נגיד שטום קלנסי צריך להיות יותר מחושב ולתכנן כול שלב כול הזמן במפות וזהפה יותר חופשיות אני אישית לא אהבתי את המישחק למרות שאני יכול להבין למה הוא קיבל ביקורות טובות הוא באמת ניראה טוב ושלבים יפים פשוטאני שונא את כול סיגנון ה swat הזהבו נגיד שאני בקטע של המישחקים "אין שכל אין דאגות"לרוץ ולהרוג
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים hl2 לא מפחיד הוא מבהיל יש יצורים שאין לך מושג מאיפה הם באים וקופצים עליך יש מפלצות מעצבנות אבל זה כל הרעיון של המשחק
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר hl2 לא מפחיד הוא מבהיל יש יצורים שאין לך מושג מאיפה הם באים וקופצים עליך יש מפלצות מעצבנות אבל זה כל הרעיון של המשחק אהה לא ניראה לי שאני יואהב את המשחק יש עוד המצלות למישחקים כיפיים ולא מפחידים... (משחקי פעולה!)
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים חחח יא פחדן..אין כמעט משחקים שלא מפחידים טיפה..כמעט כל המשחקים הטובים טיפה מפחידים\מבהילים..
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים תנסה את call of duty אולי הוא ישן אבל הוא לא מפחיד....או שתחכה ל call of duty 2 צריך להיות משחק טוב
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אין שום משחק פעולה שטיפה מפחיד (לא יותר מזה) וכיפי.. עם גרפיקה טובה....? :s07:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.