פורסם 2005 באפריל 2220 שנים אם זה Win XP אז יש לך ב System Tray אייקון שנקרא Safely Remove Hardwareאתה לוחץ עליו פעמיים בוחר את הDOK ומחכה שהוא יגיד לך "It is safe to remove hardware"ואז שולף
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים עדיף פשוט להיכנס למחשב שלי ואז ללחוץ לחיצה ימניתעל הDOK ולעשות Eject (אני לא יודע מה התרגום המדוייק של זה)ואז לחכות כמה שניות ולהוציא אותו (פיזית)
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים איפה כל זה נימצא לוח בקרה?System Tray או "מגש המערכת" (מי אחראי על התרגום הצולע הזה?)למטה (איפה שה Start או "התחל") אבל בצד ההפוךכלומר בגירסה אנגלית ה System Tray יהיה בצד ימיןובגירסה האנגלית ה System Tray יהיה בצד שמאלכל האייקונים שיש שםיש לך אחד עם דבר אפור קטן וחץ ירוקתסתכל פהואז ממשיך כמו שכתבתי מקודםדאבל קליק ובוחר את ה DOK ודאבל קליק ובוחר בתיבה שנפתחה שוב את ה DOKומחכה להודעה "Safe to remove hardware" או "ניתן להסיר את החומרה ללא חשש" (אני יתפוס את המתרגם אני הורג אותו)
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים עדיף פשוט להיכנס למחשב שלי ואז ללחוץ לחיצה ימניתעל הDOK ולעשות Eject (אני לא יודע מה התרגום המדוייק של זה)ואז לחכות כמה שניות ולהוציא אותו (פיזית)בווינדוז בעברית כתוב הוצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.