עבור לתוכן

מעוניין בכרטיס מסך בסביבות 400 שקל (הפך ל-600)

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים.

אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה

שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם.

המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128)

צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה.

המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C

לוח אם ABIT IS7-E,

זכרונות 512.

פורסם

Radeon 9550 128Bit (לא 128MB אלא ביט)

צריך לעלות בסביבות המחיר הזה

והקשר לפורום מפרטים הוא מקרי בהחלט נכון?

פורסם

SAPPHIR RADEON 9550 TV,DVI 128MB עולה 420ש"ח בחנות KSP

פורסם
  • מחבר

כן אתם צודקים רק עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אבל לא נורא אני מקווה שיעבירו את זה. תודה על התגובות :-*

אתם יכולים רק קצת יותר לפרט במה יותר טוב הכרטיס הזה מאשר הכרטיס שלי?

פורסם

הקודם שלך אין לו 128 BIT , תקן אותי עם הוא תומך ב DX9.

פורסם

RADEON 9200 לא תומך בDX9

ANTIALIASING

RADEON 9200 מקסימום X4

ב 9550 - X6

Anisotropic filtering:

9200 - 2/4/8x

9550 - 2/4/8/16x

קיצר פילטרים יותר איכותיים ב9550

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בתאכלס מה זה אומר? :)

פורסם

פילטרים זה אפשרות בהגדרות כרטיס מסך בעזרתם אתה יכול לקבל איכות גבוה יותר במשחקים (גרפיקה יותר טובה) וכמו שכתבתי מקודם הפילטרים של 9550 יותר טובים משל 9200

לגבי DIRECTX:

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=48706&sid=10 גלגל קצת למטה ותראה שם:

מה אומרות הגרסאות השונות ב-DirectX ואיך זה מתקשר לביצועי הכרטיס?

מוסבר שם בקצרה למה תמיכת כרטיס בגירסת DX חדשה יותר מועדפת....

שים לב שהמאמר ישן מאוד, ז"א המשחקים של היום כבר מזמן תומכים בDX 9 ....

פורסם
  • מחבר

לבסוף רכשתי משהו יותר יקר, WINFAST LEADTEK FX 5700 A360 VE 256 MEGA 128 BIT.

עלה לי 650 ש"ח.קיבלתי אותו משום מה ללא הקופסא והמשחקים אלא רק דרייבר, כבל והכרטיס. וגם משום מה באתר של LEADTEK הסדרה של A360 ה-VE לא מופיע, הדבר היחיד שמתקרב אליו בסדרה הזו הוא A360 LE - אני מקווה שזה בסדר כן? שהכרטיס שקניתי זה לא איזה גרסת ניסוי...

בקישור הזה מופיעים כל הסדרות והדגמים של כרטיסי המסך שלהם, כולל סדרת ה- A360

http://www.leadtek.com/graphic.html

האם יש כאן מישהו שירגיע אותי ויגיד שזה כרטיס מסך טוב למרות שהוא לא מופיע באתר של LEADTEK?

פורסם

מצטער להגיד לך , לא נדפקת , אבל עשית טעות , הכרטיס כאן תומך פחות טוב בDX9 מאשר ה9550 והוא גם לא אוברקלוק מעולה כמו ה9550 , ה9550 לרוב מגיע באוברקלוק לרמות של 9600PRO בכיף.

כמה שה9550 128ביט יותר זול , הוא יותר טוב , ודרך אגב , היית מוסיף עוד 50שקל כבר היית יכול לקנות גיפורס 6200 שהוא בכלל רמה אחרת והיה נותן ביצועים פי 20 יותר טובים..,אבל , עשית מה שעשית, ותקבל מה שתקבל.

פורסם

איזה טעות ,כרטיס גרוע לקחת....במחיר הזה יכלת לקנות 9600pro!

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד שכרטיס של 128 מגה יותר טוב מכרטיס של 256? נראה לי קצת מוזר..

בכל מקרה אני מניח שאפשר להחזיר את הכרטיס לחנות כי לא פתחתי אותו.

פורסם

הנפח של הזיכרון לא אומר כלום....

הרוחב פס של ה128 הוא יותר גבוהה...וכנראה בתדרים יותר גבוהים...

קיצור...לא הכמות...האיכות..!!

פורסם

אם כבר אתה חוזר לחנות , תיקח במקומו או 9600PRO או גיפורס 6200 ול6200 אם תעשה אוברקלוק תוכל להגיע לרמה של כרטיס שעולה 1200שקל....(ממש קלי קלות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים