פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אבל זה קשור לכרטיס קול עם אני זיכר נכון זה בא עם הדריבר לכרטיס טוב שהיה לכל דבר יש פורום לא ידעתי סליחה עם זה כל כך מפריע
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אתה משתמש חדש ואני בטוח שלא קראת את חוקי הפורום לפני פוסט..בקשר לתוכנה, היא חינמית, חפש בגוגל !
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר קראתי את החוקים וגם חיפשתי בגוגל כמה עמודים עם אתה לא רוצה לעזור אל תעזור
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר היה נחמד אם היית מציין איזה כרטיס קול יש לךההההה.....OPS נכון LOL SB! LIVE VALUE רגע אבל התוכנה הזות לא עובדת על כל ה SB טוב שהיה אני לא מבין הרבה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לא ציינת מערכת הפעלה ושפהאז בחרתי וינדוסXP, ושפת תוכנה אנגלית (זה לא משנה אם יש לך וינדוס בעברית):CLICK HERE
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים אבל זה קשור לכרטיס קול עם אני זיכר נכון זה בא עם הדריבר לכרטיס טוב שהיה לכל דבר יש פורום לא ידעתי סליחה עם זה כל כך מפריע זה באמת אמור לבוא בין השאר אם הדרייבר ... גם לי יש אחד מהסדרה של SB live .. שקנית את המחשב היית אמור לקבל דיסק אם הדרייבר וכו' .. חפש אותו .
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר לא ציינת מערכת הפעלה ושפהאז בחרתי וינדוסXP, ושפת תוכנה אנגלית (זה לא משנה אם יש לך וינדוס בעברית):CLICK HEREתודה זה עובד 10 בקשר לדיסק בן דוד שלי נתן לי את הכרטיס הוא קנה מחשב חדש עם אחד יותר טוב משהוא לנגנים וזה הכרטיס הישן שלו והוא עיבד הכול מה שהוא כיבל איתו אבל עכרטיס עדין עובד 10 תודה לכל העוזרים וגם לאלו שלא עוזרים וגם למתענינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.