עבור לתוכן

פרויקט KMD

Featured Replies

פורסם

טוב לפני שאני יתחיל בעבודה ואז אין דרך חזרה החלטתי לתכנן טוב טוב מה אני רוצה לעשות...

אז ניסיתי לציר על דף ולא ממש עזר

לכן אחרי חיפושים קלים נתקלתי בתוכנה סקאץ אפ ...הורדתי אותה ואחרי שעה וחצי שישבתי על התוכנה הגעתי לתוצאות הבאות:

יש להתיחס רק לחלון הימני השמאלי ועליון של המחשב הפאנלים הקדמים והאחורים הם סתם שהמודל יקבל צורת מחשב

כל העיגולים האלה עם הקווים זה מאוררים...

וכל הקטעים השקופים זה החלונות ...למי שלא מבין...

זה רק גרסה ראשונה פתוח להצעות ושיפורים..

תודה...

kmd018ay.jpg

פורסם

נראה אחלה! :xyxthumbs:

לפי דעתי את הגג כדאי לעשות כחלון אחד, ולא קטעים קטעים, כי גם ככה הספק כוח והסידירום יסתירו לך,

כך שאם תעשה קטעים כמעט ולא תראה משהו..

פורסם
  • מחבר

אותו צורה רק לחבר הכל?

או שלדעתך עדיף לשנות צורה

ואם כן יש לך משהו שאתה ממליץ?

פורסם

אחלה סקטצ'!

אני מציע לך לעשות בגג ככה, כמוני (תסתכל בפרוייקט NiCK - שלי) :

[attachment deleted by admin]

פורסם

דבר ראשון אחלה סירטוטים (:

ונראה לי שעל כזה חלון גדול יהיה קצת ריק לא לעשות כלום.. חריטה+תאורה מתאימה יוסיפו המון!

פורסם

אותו צורה רק לחבר הכל?

או שלדעתך עדיף לשנות צורה

ואם כן יש לך משהו שאתה ממליץ?

אם תוכל להעלות את הקובץ לפה, או לשלוח לי באיסקיו,

אני אראה לך מה התכוונתי.., ואראה לך כמה "עיצובים" שלפי דעתי יהיו יפים..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אחלה סירטוטים (:

ונראה לי שעל כזה חלון גדול יהיה קצת ריק לא לעשות כלום.. חריטה+תאורה מתאימה יוסיפו המון!

בטח שיהיה חריטה ותאורה ועוד הרבה שטויות פשוט אני לא ידעתי איך לשרטת את זה בתוכנה...חחח

ובקשר לגג

הוא קטן מאוד זה מארז של פנטיום 3 ככה שאני ישאר עם מה שעשיתי הכי אפשרי לעשות כל השאר יוצא קטן

פורסם

אחלה סקטצ'!

אני מציע לך לעשות בגג ככה, כמוני (תסתכל בפרוייקט NiCK - שלי) :

:o - אתה יודע ששמת תמונה לחלון שלי?

בכל מקרה, כפי שכתוב בחוקי הפורום, על הכותרות להיות ענייניות ואינפורמטיביות. הכותרת נערכה ואתה מתבקש להקפיד להבא (ובעיקר בעת פרסום עדכונים) על הפורמט.

לגבי החיתוכים, בהצלחה שיהיה - אני אישית אוהב צורות מתחברות וזורמות יותר ופחות ריבועים קשיחים. פשוט תסתכל רגע מהצד, כל החיתוכים שלך ריבועיים (למעט ה-KM שגם הן אותיות הן די "מרובעות" - מבחינה גיאומטרית) - נסה קצת לשחק עם הצורות.

למשל בחלון שלי ש-DimaX פרסם, התחלתי מחלון מלבני עם X אבל זה מאוד צרם אז הוא עבר "שדרוג" עם תוספת שפיצית - תסכים שזה שינה את כל המראה שלו...

פורסם

חחחח האמת, ממש התלבטתי אם זה שלך או של פרוייקט אחר... פשוט כשרציתי להתחיל את הגג שלי אז היו לי דיי הרבה ריונות מפרוייקטים שונים ששמרתי תמונות של הגג שלהם...

לבסוף בחרתי את התמונה הזאתי ולפיה עשיתי את שלי.. :D

מצטער שלא נתתי קרדיט לך(לא זכרתי בבירור..)

כל הקרדיט הוא של תום!!!!!!!!

פורסם

אני מציע : מעל המאוורר לשים ידית נשיאה (אפשר לקנות מוכנה)

פורסם

אחלה שירטוטים תמשיך לעדכן

פורסם

בינתיים אני יכול להגיד רק דבר אחד - בהצלחה! ;):)

מחכים לעידכונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים