פורסם 2005 באפריל 2120 שנים איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקהוזה מחק לי את כל המרגלים למינהם?תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר כן אבל זה לא קשור כי לא ביקשתי משהו לא חוקי רק שתעזרו ליואיך אני מתקין STEAM מחדש?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר הורדתי מליונטוורק עכיו מה אני יכול לעשות זה פתאום הופיע לי בלי קשר לעולם בקשה תעזרו לי! אהה ויש לי חבר שיש לו מקורי אז יש מצב שזה יכול לעזור שאיכשהו אני יוכל לקחת את הסטים מהמקורי?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים עם יש לך את הגרסא של VENEGNCE אזזזזזזזזזזז[][א-כ-ל-ת א-ו-ת-ה!המקורי מבוסס קבצי גי אפ סי ,ונגנס האלה ניסו להעתיק את השיטה והגירסא שלהם מפגרת,אין מה לעשות.לי היה פרוץ של EMPORIO עד לא מזמן ולא היו בעיות,קניתי עכשיו בשביל המשחק באינטרנט....ואני יודע איך זה בנה את עצמו.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר זה מה שיש לי:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Bittorrent&d_op=viewdownloaddetails&lid=2564&ttitle=האף_לייף_2יש מצב אני מוחק את המשחק מהמחשב ומתקין את המשחק המקורי של חבר שלי ואז מעתיק רק את השמירות מהמשחק הפרוץ ושם אותם בתיקייה של המשחק המקורי ואז אני יוכל להמשיך מאותה נקודה?או שבכלל אפשר לתקן את זה בבקשה אני עומד לסיים את המשחק וממש אין לי כוח להתחיל אותו מהתחלהאני מדגיש אני יכול להשיג את המשחק המקורי
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים זה מה שיש לי:http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Bittorrent&d_op=viewdownloaddetails&lid=2564&ttitle=האף_לייף_2יש מצב אני מוחק את המשחק מהמחשב ומתקין את המשחק המקורי של חבר שלי ואז מעתיק רק את השמירות מהמשחק הפרוץ ושם אותם בתיקייה של המשחק המקורי ואז אני יוכל להמשיך מאותה נקודה?או שבכלל אפשר לתקן את זה בבקשה אני עומד לסיים את המשחק וממש אין לי כוח להתחיל אותו מהתחלהאני מדגיש אני יכול להשיג את המשחק המקוריאמרתי לך שזה עובד שונה נכון?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אבל אני לא יודע איזה גרסה זאת הקטע זה אם יש לי סיכוי להחיות את השמירות שליכבר לא אכפת לי מהמשחק אני חייב את השמירות שיעבדו אם המשחק המקורי
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר טו תודה על העדוד ואיך אתה יודע שהגסה הזאתי שהבאתי בלינק היא לא טובה?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים זה לא משנה אסור לעזור פה לאנשים עם בעיות של WARZ.ותגיד אתה חצי שנה משחק ואתה רק בשלב 12? זה משחק של מקסימום שבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.