עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז-Dragon DX-01BD Black TOWER

Featured Replies

פורסם

שלום!!

חשבתי לקנות מארז חדש לטאולין שלי

וחשבתי על המארז: Dragon DX-01BD Black TOWER

כדי לקנות אותו אצל הדובים האוסטרלים (שם מקורי נכון?) אני מוסיף לו HARDCANO5

בחירת החלקים נכונה?

אני לא מוסיף חלון כי זה לא הטעם שלי...

ולא ספק כוח כי יש לי כבר אנטק 380 ואט

בחירת החלקים טובה?

יש המלצות אחרות?

תודה מראש

פורסם

אכן כן, הchieftec הוא מארז מצוין

פורסם

לי יש את הAntec Performance PLUS 1080B שאותו גם השגתי מהדובים האוסטרלים. אחלה מארז, עיצוב חבל"ז, ומאוד עזר לי לקרר את המחשב (למרות שעדיין יש בעיות עם המעבד :)). הבאסה היחידה איתו שהוא שוקל איזה 15 קילו. אני צריך להיות בלאן פארטי ביום שני, ואין לי מושג איך אני אגרור את המחשב הזה עד לשם ;)

פורסם

לי יש את הAntec Performance PLUS 1080B שאותו גם השגתי מהדובים האוסטרלים. אחלה מארז, עיצוב חבל"ז, ומאוד עזר לי לקרר את המחשב (למרות שעדיין יש בעיות עם המעבד :)). הבאסה היחידה איתו שהוא שוקל איזה 15 קילו. אני צריך להיות בלאן פארטי ביום שני, ואין לי מושג איך אני אגרור את המחשב הזה עד לשם ;)

שו דובים אוסטרלים ?!

פורסם

תעשה כמוני

תשים לו גלגלים

פורסם

תעשה כמוני,

תפרק אותו לחלקים ותרכיב אותו שם ;D ;D

פורסם

הדובים האוסטרלים?!?

פורסם

הדובים האוסטרלים?!?

*אהם* פנדה *אהם*

פורסם

תעשה כמוני

תשים לו גלגלים

כן, וראינו כמה זה עזר לך במסיבת רשת...

פורסם

פנדה לפי מה שאני יודע בא מסין

פורסם

פנדה לפי מה שאני יודע בא מסין

נכון, אבל לזה הם התכוונו. גם להם מותר לטעות

ואגב קואלה זה מאוסטרליה.

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי

אם כבר אז הפנדה נמצא בסין בסכנת הכחדה

והבילבול נובע מהשיר בלינקי ודינקי מאוד חמודים אותם אשמור בסוד מההורים ני והם ביחד נהנים.............

לא זוכר את ההמשך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים