עבור לתוכן

חשבתי לצבוע את המחשב

Featured Replies

פורסם

שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא...

מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור

פורסם

מבחינת צבעים, תצבע רק בספריי.

פורסם

מדריך צביעה אתה יכול למצוא באתר!

פורסם

אם רוצים אבל לבצע צביעה מדוייקת; ציור לדוגמא, זה בלתי אפשרי אם ספריי ?

אין צבע שמתאים למארז ואפשר לצבוע במכחול ?

פורסם

זה אפשרי, נניח שאתה רוצה לצייר לוגו בלבן על גבי שחור.

אתה פשוט מצייר את הלוגו ע"ג דף מדביק את הדף למארז וגוזר את הלוגו, וצובע.

אחלקים שהוסתרו ע"י הדף יהיו לבנים ושאר החלקים שחורים.

לציורים יותר מסובכים תאלץ להשתמש במכחול

פורסם

מכחול ברור, אבל איזה צבע ?

אני רוצה לצייר משהו יחסית מסובך שבלתי אפשרי לבצע אותו איך שאמרת אז אני רוצה לדעת באיזה צבע להשתמש..

פורסם

לא כדאי שתצבע צבע קבוע ומשעמם על הפעם הראשונה?

:-\

פורסם

אני רוצה לצייר משהו יחסית מסובך שבלתי אפשרי לבצע אותו איך שאמרת אז אני רוצה לדעת באיזה צבע להשתמש..

הכי טוב צבע אם קונטרסט גבוה, ביחס למארז, כלומר אם יש לך מארז לבן, הצבע הכי טוב הוא שחור

פורסם

הכי טוב צבע אם קונטרסט גבוה, ביחס למארז, כלומר אם יש לך מארז לבן, הצבע הכי טוב הוא שחור

התכוונתי לסוג צבע...

פורסם

צבע למתכת מין הסתם..

הקטע שיכולים להשיאר סימנים של המכחול, זאת אומרת ההברשה שלו על גבי המארז.

בספריי אף פעם לא יהיה לך את זה.

חוץ מזה, שיש Air-Brush, שעשו עם זה דברים (ציורים ודוגמאות צביעה) ממש ממש מדהימים.

פורסם

הכי חשוב שתצבע מחוץ לבית במקום בו יהיה אויר טוב, ותצבע רק בספריים למשטחים גדולים וחלקים...

פורסם

אני רוצה לצייר על הפרונט של המארז, יש אביזרים וצבעים מיוחדים שאיתם אפשר לצייר והתוצאה היא ממש טובה ?

כלומר בלי נזילות וכו' ?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אותי. איך לצבוע עם ספרי אני יודע, במיוחד בצבע אחיד ושטחים גדולים. השאלה שלי היא אם אתם מכירים מדריכים ליצירת אפקטים בעזרת צבעי ספרי. ישנם המון אפקטים שאפשר לעשות. לפני שנה בידיוק קנית ציור גדול שצויר כולו בספרי!!!. בגלל שאני רוצה לצבוע בעצמי ולא לשלוח את המחשב ל"מקצוען" אני מחפש מדריכים לצביעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים