פורסם 2002 ביולי 1223 שנים שלי (שלב א)ורציתי לשאול אותכם על שיטות צביע ואפקטים (לא צבע קבוע ומשעמם). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתרם בנושא...מאוחר יותר אני כנראה אוסיף חלון ואור
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים אם רוצים אבל לבצע צביעה מדוייקת; ציור לדוגמא, זה בלתי אפשרי אם ספריי ?אין צבע שמתאים למארז ואפשר לצבוע במכחול ?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים זה אפשרי, נניח שאתה רוצה לצייר לוגו בלבן על גבי שחור.אתה פשוט מצייר את הלוגו ע"ג דף מדביק את הדף למארז וגוזר את הלוגו, וצובע.אחלקים שהוסתרו ע"י הדף יהיו לבנים ושאר החלקים שחורים.לציורים יותר מסובכים תאלץ להשתמש במכחול
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מכחול ברור, אבל איזה צבע ?אני רוצה לצייר משהו יחסית מסובך שבלתי אפשרי לבצע אותו איך שאמרת אז אני רוצה לדעת באיזה צבע להשתמש..
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מכחול ברור, אבל איזה צבע ?אני רוצה לצייר משהו יחסית מסובך שבלתי אפשרי לבצע אותו איך שאמרת אז אני רוצה לדעת באיזה צבע להשתמש..הכי טוב צבע אם קונטרסט גבוה, ביחס למארז, כלומר אם יש לך מארז לבן, הצבע הכי טוב הוא שחור
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מכחול ברור, אבל איזה צבע ?אני רוצה לצייר משהו יחסית מסובך שבלתי אפשרי לבצע אותו איך שאמרת אז אני רוצה לדעת באיזה צבע להשתמש..הכי טוב צבע אם קונטרסט גבוה, ביחס למארז, כלומר אם יש לך מארז לבן, הצבע הכי טוב הוא שחורהתכוונתי לסוג צבע...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים צבע למתכת מין הסתם..הקטע שיכולים להשיאר סימנים של המכחול, זאת אומרת ההברשה שלו על גבי המארז.בספריי אף פעם לא יהיה לך את זה.חוץ מזה, שיש Air-Brush, שעשו עם זה דברים (ציורים ודוגמאות צביעה) ממש ממש מדהימים.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים הכי חשוב שתצבע מחוץ לבית במקום בו יהיה אויר טוב, ותצבע רק בספריים למשטחים גדולים וחלקים...
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים אני רוצה לצייר על הפרונט של המארז, יש אביזרים וצבעים מיוחדים שאיתם אפשר לצייר והתוצאה היא ממש טובה ?כלומר בלי נזילות וכו' ?
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר לא הבנתם אותי. איך לצבוע עם ספרי אני יודע, במיוחד בצבע אחיד ושטחים גדולים. השאלה שלי היא אם אתם מכירים מדריכים ליצירת אפקטים בעזרת צבעי ספרי. ישנם המון אפקטים שאפשר לעשות. לפני שנה בידיוק קנית ציור גדול שצויר כולו בספרי!!!. בגלל שאני רוצה לצבוע בעצמי ולא לשלוח את המחשב ל"מקצוען" אני מחפש מדריכים לצביעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.