פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים מנגנון החיזו ב L2 Chache הוא לא הסיבה שהפנטיום 4 יותר איטימנגנונן "חיזוי" כזה אינטל שמה במעבדים הרבה לפני פנטיום 4הבעיה עם ה L2 Chache בפנטיום 4 שהוא פשוט קטן מידי
פורסם 2001 באוקטובר 224 שנים מנגנון החיזו ב L2 Chache הוא לא הסיבה שהפנטיום 4 יותר איטימנגנונן "חיזוי" כזה אינטל שמה במעבדים הרבה לפני פנטיום 4הבעיה עם ה L2 Chache בפנטיום 4 שהוא פשוט קטן מידיזו לא הבעיה של הפנטיום 4. בתור התחלה אתה לא יודע מה גודלו של ה-L2 Cache בפנטיום 4 משום שאינטל לא מוכנה לתת פרטים בעניין זה. חוץ מזה, הבעיה היא לא הגודל של ה-L2 cache אלא הצורה שבה המעבד עובד: pipeline של 20 שלבים, וחוסר ב-barrel shift-rotator שפוגע בביצועי המעבד בצורה חדה מאוד ברוב האפליקציות הקיימות כיום.
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: בשביל מה לפרסם הודעותצ בעד אינטל פה זה כאילו שאינטל זה היהודים ואנחנו הנאצים כל הודעה בעד אינטל זוכה ל500 הודעות בעד amd ונגד אינטל!!! לא חבל על המאמץ?
פורסם 2001 באוקטובר 324 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: זה כאילו שאינטל זה היהודים ואנחנו הנאצים כל הודעה בעד אינטל זוכה ל500 הודעות בעד amd ונגד אינטל!!! אני ממש לא מוכן שיהיו דיבורים כאלו בפורום שאני אחד מהמנהלים שלו ! אני מבקש ממך לא לכתוב הודעות מהסוג הזה יותר. YuvYuv, צוות HWzone.co.il
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים קודם כל ,מצטער על ההקפצהועכשיו לתגובה:בשנה שחלפה מאז פרסום הודעה זוAMD ואינטל התקדמו מאודובשוק הגבוהה הן די שוות עם סטייה קטנה לכיוון אינטל בעזרת ה3.06GHz עם HTאבל ה2700+ עולה פחות מחצי המחיר ומציג ביצועים כמעט שווים לשלובשוק הנמוך AMD שולטת ללא עוררין עם AXP 1600+ -2000+ ובשוק הבינוני אינטל וAMD די שוות,אבל אינטל מוכרת הרבה יותר (ממה שאני יודע)אישית נהנתי מאוד לקרוא את התר'ד הזהאני חושב שנוכל להמשיך אותו ,כמשהו שרלוונטי להיום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.