פורסם 2002 ביולי 1223 שנים היה על זה תרד:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=2634
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים כן אבל אתם שכחתם לומר לי שאני חייב ללכת אחריו אחרי שחיסלתי את כולם כי אם לא המשימה נכשלת
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים לא אתה לא, אם אני לא טועה אתה צריך לברוח .. כי הספינה מתפוצצת.הוא הולך ומטמין פצצה.
פורסם 2002 ביולי 1623 שנים האמת אני לא חושב כךכי הוא נישאר בפתח של הדלת באמצע הספינה וכאילו מחכה לי שם ורק שהגעתי עד אליו התחיל הווידאוושלא היתי על הספינה ניכשלתי כל הזמן
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים קל ביותר!!!ברגע שאתה מחנה את האוטו ונותן לכדור 8 לצאת, סע רברס עד שתגיע חזרה לפינה של המחסן מצד ימין. תפנה ימינה ותסע לאורך הקיר של המחסן עד שאתה מגיע לפינה, צא מהאוטו ורוץ עד שאתה מגיע למדרגות. תעלה במדרגות ושם תגיע לגג המחסן, תמצא עמדה נוחה ותצלוף בכולם z במקלדת להתקרבות עם הכוונת. אף אחד לא יירה עליך ואם תירה מהר (שזה קל מאוד) לכדור 8 תהיה דרך נוחה מאוד להגיע לתוך לב הספינה ולהטביע אותה.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לא חייבים ללכת אל 8בול פשוט מנתקים את האברים של הקולמיבאים מהגוף שלהם!!! פשוט ומהנה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.