פורסם 2005 באפריל 2020 שנים איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו?ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום...זה שם הכרטיסGigaByte GeForce 6600GT AGP
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מקש ימיני על הדסקטופ >מאפיינים>GigaByte GeForce 6600GT >ואז יש שמה משו בקרת טמפרטורות או משו כזה אני לא זוכר במדויק כי אני לא במחשב שלי.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר עשיתי חיפוש אבל כל מי ששאל אין לו כרטיס מסך כמו שלי ולכן שאלתי ..אין למשהו אחר תשובה?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים גם אני רוצה לדעת איך בודקים טמפרטורות עם הכרטיס הזהה- Temprature Settings לא מופיע אצלי בהגדרות שאתה מראהאיך הגעת למצב הזה שזה מופיע לך?התקנת תוכנה כולשהיא?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים גם אני רוצה לדעת איך בודקים טמפרטורות עם הכרטיס הזהה- Temprature Settings לא מופיע אצלי בהגדרות שאתה מראהאיך הגעת למצב הזה שזה מופיע לך?התקנת תוכנה כולשהיא?בכל דרייבר , אתה אמור לקבל את האפשרויות האלהאיזה דרייבר מותקן אצלך ?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לאלה שאין להם את הTemprature Settings מן הסתם , אלה כרטיסים ישניםכמו GF4 , FX5200 וכו' , מהסיבה הפשוטה שאין חיישן טמפרטורה..
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים הבעיה שאין לי כרטיס ישן ( 6600GT ) וזה לא מופיע לי .. :\איפה שסימנתי עם חץ אדום , יש סימן ירוק , תילחץ עליו[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.