פורסם 2002 ביולי 1223 שנים רציתי להראות לכם את הקירור הטוב בעולם! והוא: Prometeia! . הפרומיטיה היא בעצם מה שנקרא באנגלית Phase Change Cooling, זה בעצם Vapochill רק הרבה יותר חזק ומתוחכם שיושב לכם על המעבד. ראיתי אנשים עם AXP1600+ שהגיעו ל-2100Mhz עם מתח של 1.98V וטמפ' Full Load של 6-7,מתחת לאפס(!!!). את המותק הזאת אפשר להתאים למעבדי AMD, SocketA, ולמעבדי פנטים 4 Northwood, המותק עולה 475 יורו(2205 ש"ח) אבל צריכים לקנות גם ערכת תיאום לאינטל או AMD שעולה 50יורו. קיצר אני הולך לעבוד בחופש הבא(כי בגיל הזה אין לי רישיון עבודה) ולקנות אותה, בתקווה שעד אז הם ישלחו את זה גם לארץ(הם אמרו שהם עובדים על זה). נ.ב היא שוקלת 30 ק"ג.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר אני מאוהב!!!!!! כאילו חוץ מבכוסית הזאת שגרה בסוף הרחוב שלי........... בקיץ הבא, אתה תרא אותה אצלי.....
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים שתי מינוסים רצייניים של משקל(שהופך את המחשב למשהו הרבה יותר נייח ובלתי זמין למסיבות רשת) ומחיר, נשמע מאוד מבטיח.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים אני מאוהב!!!!!! כאילו חוץ מבכוסית הזאת שגרה בסוף הרחוב שלי........... בקיץ הבא, אתה תרא אותה אצלי..... את הכוסית? ;D
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים הprometie? ;Dבחור נראה לי אתה חולם.....בחיים לא יהיה לך כסף לזה...........וגם את הכוסית לא תקבלהיא שלי!!!!
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר מחיר?! זה יותר זול מכל קירור אחר! אני מדבר על Vapochill וחבריו, לא על קירור מים.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר מישהו רוצה להראות לי קירור יותר טוב?אני לא מדבר על L2 שנגמר אחרי 5 דקות.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מישהו רוצה להראות לי קירור יותר טוב?אני לא מדבר על L2 שנגמר אחרי 5 דקות.יש, אבל הוא כולל תא-לחץ בעשרות אלפי (עריכה : מאות אלפי) דולרים. ובגודל של 2 מקררים
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים זה משהו שמוכרים כיחידת קירור, או שהמצאת מערכת קירור חלומית?איך אתה חושב שמקררים חנקן כדי שיהפוך לחנקן נוזלי? בעזרת זה. אז פשוט מכניסים פנימה את המחשב.וכן, מוכרים את זה למעבדות.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מישהו יכול לתת קישורים ישיריים לתמונות כי אני לא מצליח להעלות את האתר, או שיציב כאן כמה תמונות, אני יודה לו מאוד !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.