עבור לתוכן

ייעצו לי לחכות ל-Venice, נו מה ?!

Featured Replies

פורסם

לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ !

מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו...

גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל.

יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?

פורסם

תקנה את הווינצ'סטר הרי אתה לא תשים 4 זכרונות בלוח אם.

פורסם

כמה מס' משלמים אם אני מביא מחשב מחו"ל ולגבי הווניס עוד יומיים שלושה הוא אמור להגיע.

פורסם

לא יודע מי אמר לך לחכות, אבל כל עוד אתה לא צריך לעבוד עם קירור גז(שגם לא כל הווניס יכולים לעבוד איתו) או מתכנן למלאות את כל הdimmים בלוח אין לך שום סיבה לחכות.

פורסם
  • מחבר

"תקנה את הווינצ'סטר הרי אתה לא תשים 4 זכרונות בלוח אם."

לך תדע מה יהיה בעתיד, אולי אני ירצה 2GB זיכרון ? (ושלא ירדו ל-333 כמובן) מי יודע..

מה גם שטענו לתיקוני באגים במעבדים קודמים... אז מה אני קונה מעבד עם באגים? מה זה החרטא הזה?

"ולגבי הווניס עוד יומיים שלושה הוא אמור להגיע."

כן, זה מידע מודיעיני ? מי אמר לך את זה? (סלח לי על אי האמון, בגלל אמון אני כאן בלי מחשב חדש)

פורסם

היום תפוחים אמר את זה תחפש דיונים אחרונים ותראה.

פורסם

היום תפוחים אמר את זה תחפש דיונים אחרונים ותראה.

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי הגיוני להסתמך על זמני משלוחים ומלאי של איזו חנות בחו"ל... :nixweiss:

אין איזו חנות בארץ שיכולה להזמין את זה?!? :s05:

פורסם

עד שזה יגיע לחנויות בחו"ל רק אז אולי זה יגיע לארץ כרגע אין אפשרות להשיג את הליבה הזאת.

פורסם

SO?

זו חנות בחו"ל, לך תדע מתי יגיעו לארץ ו...

מה תהיה מדיניות המחירים?

אם יהיה ניתן להזמין CORE ספציפי?

האם היבואן לא ירצה קודם להיפטר מהסטוק ה"מיושן"?

עצרו לרגע וחישבו: האם "תפוחים" יכול לענות לכם על כזה דבר?

בקיצור, זה עוד תוצר לשטף ההודעות של "תפוחים" כאן בפורום ונתיניו הקטנים, הבולעים את הפרופוגנדה ללא היסוס (זה מזכיר לי לא אחת מצבים לא נעימים בהיסטוריה האנושית, רק ששם לא היה מדובר בפורום של גיקים, אלא במשהו גדול הרבה יותר והמבין יבין). זה גם מה שגרם לפותח הת'ראד לחכות ולחכות ו...לחכות; מעניין מתי הוא יאבד את סבלנותו. אין לי מושג מה מניע את "תפוחים" לבצע את מה שהוא מבצע, אבל הוא מאבד גובה מהר מאד עם כל פוסט נוסף.

פורסם

אחי אתה נשמע כאילו תפוחים הרג את אבא שלך תירגע מה בסה"כ הכל הוא אמר שלפי אתר מסויים המוצרים הנ"ל יגיעו בתאריכים הספציפיים האלה.

פורסם

*מפליץ*

טוב, אולי קצת הגזמתי. אבל כך זה נראה מהצד, באמת... :s07:

פורסם

DP

פורסם

*מפליץ*

טוב, אולי קצת הגזמתי. אבל כך זה נראה מהצד, באמת...  :s07: 

חחחחחחח......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים