עבור לתוכן

מחפש מערכת מוכנה של לתמונות ... יש חיה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו.

בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ?

תודה מראש,

אלעד.

פורסם
  • מחבר

מה קשור ?!

התכוונתי מערכת לאתר, כמו שהפורום הזה פועל על מערכת SMF של פורומים, וכמו שיש מערכת PHPBB או IBHEB לפורומים.... אני מחפש בדיוק אותו דבר, רק מערכת מוכנה לתמונות, מה קשה ?! ???

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות DEMO של המערכת ?! היא נראת מעולה.

תודה לך.  :yelclap:

פורסם

אפשר להדקין את המערכת היבניוקר ועליה להלביש את המוד של הגלריית תמונות שנמצא באתר :

http://hebnuker.org/

זה הפתרון האידיאלי.. אבל הוא דורש זמן

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-DEMO של המערכת, היא ניראת לי יותר מדי מגומשת ומסורבלת. אני מחפש משהו יותר קטן (לא מגושם, מסורבל) ופרקטי.

הצעות נוספות ? ::)

פורסם

מה קשור ?!

התכוונתי מערכת לאתר, כמו שהפורום הזה פועל על מערכת SMF של פורומים, וכמו שיש מערכת PHPBB או IBHEB לפורומים.... אני מחפש בדיוק אותו דבר, רק מערכת מוכנה לתמונות, מה קשה ?! ???

במקום לצעוק ולזלזל באינטיליגנציה של מי שמציע לך, אפשר גם אשכרה להיכנס לאתר של החנות הזאת ולראות שהם נותנים גם גלריות למשתמשים.

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה מזלזל, אני מצטער עם זה מה שהבנת מהמילים שלי,

אני לא מזלזל באינטילגנציה של אף אחד ... :)

פורסם

גם האתר שהבאתי  לך מתאים וגם אתה יכול להסביר את עצמך טוב יותר...

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מציע שתלמד לבלום את הפה הגדול והחצוף שלך,

אני לא חבר שלך,

לא מכיר אותך,

וגם אני הסברתי את עצמי מצויין, עובדה שאחד אחרייך הבין בדיוק למה אני מתכוון.

דרך אגב, מה שהבאת לא מתאים למה שרציתי.

פורסם

DIMAX

מה הסיפור שלך?

הוא היה ברור לגמרי והתנצל על זה שפגע בך אם פגע.

למה אתה חייב להגיב בקללות?

פורסם

הבינו אותו אחרי שהוא צעק עלי ולגלג בי ואז הסביר את עצמו בצורה מובנה.....

מה קשור ?!

התכוונתי מערכת לאתר, כמו שהפורום הזה פועל על מערכת SMF של פורומים, וכמו שיש מערכת PHPBB או IBHEB לפורומים.... אני מחפש בדיוק אותו דבר, רק מערכת מוכנה לתמונות, מה קשה ?!  ???

מה שהבאתי מתאים למה שרצית... אתה רוצה גלריה לתמונות מסודרת כמו בערך באתר פה, אז הנה גלריה מסודרת.... ולא התכוונתי לפגוע בך פשוט התעצבנתי שאתה באמת מזלזל ולבד פוגע. מצטער... אערוך את ההודעה מייד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים