פורסם 2005 באפריל 1920 שנים החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#nלמי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל):בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיוןמאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012.באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe)בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיוןמאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעתי יש להם בעיה בבדיקה. מבזק בינלאומי (תחת הלינק להוט) העלאתי במהירות 18.24kb/sec.סה"כ עד כה נראה בסדר.בדיקה 3: מול אתרים מחו"ל (באזור השעה 1-2 כאן, משמע יש עומס בארה"ב):MySpeed - קיבלתי קצב יפה של 1.57Mbs/ 108Kbs http://speedtest.ma.charter.com/ - 186.0 KB/sec/ 14.0 KB/secגם כאן לא רע בכלל.בדיקה 4: DU meter - במהלך תעבורה עמוסה של הורדה והעלאה קיבלתי קצבים מממוצעים של 202KB/sec - 14KB/secבדיקה 5: משלוח פינגים לעצמי - מהירות ממוצעת של 0ms. משלוח פינגים לנטוויזין - זמן ממוצע 15ms.לאינטרנט זהב - (אחרי כמה request timed out) קיבלתי 27ms.ברק - 17msבזקבינלאומי - 16msאוניברסיטת ת"א - 16msיש לציין שבמהלך כל הבדיקות פיירוול של נורטון עבד ברקע, שום תוכנת שיתוף קבצים ואפילו לא מסרים עבדה ברקע.סה"כ מתוך הבדיקות הנ"ל נראה שהחיבור שלי מתפקד לא רע בכלל. אז יתכן שהתחושה שלי שאני לא מקבל מה ששילמתי עליו מוטעת.הערת אגב: כמו שציינתי כל הבדיקות הנ"ל נלקחו ממדריך ב- ynet, אני לא מבין גדול ולא מתיימר להיות.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים בעיקרון הכל עובד טוב הקובץ מהאתר של אינטרנט זהב מוריד אצלי על 33 כנראה בגלל המנהל הורדות של FF והפינגים טובים ואפילו המהירות העלאה טובהאולי אתה מרגיש איטיות בכלל MALWARE או וירוסים ?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים חברה אצלי זה 1.55MBPS למה זה יש לי חיבור 2MBPS מוזר מאוד!! אולי SPY?דרך אגב איך אני הופך מודם ECI 312+ לראוטר כאילו רק בשביל אל להישתמש בחייגן המעצבן :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.