פורסם 2005 באפריל 2020 שנים לא לפי סדר מסוים :מטריקס 1 מועדון קרבהסנדרק ( 1+2 )פורסט גאמפהטוב , הרע והמכוערמיסטיק ריבר אמריקה X חומות של תקווהספרות זולהSnatch
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים חחחחחחח אני יכול להגיע ל80 לפחות אני חובב סרטים ד"א America History X סרט ענק אחד הגודלים וגם פורסט גאמפ מציג הרחבה על ההיסטוריה של אמריקה בצורה טובה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים 1. שליחות קטלנית 2.2. מהיר וועצבני 2.3.טריפל X4.אפקט הפרפר.5.אמירקאן פאי.StRoKeRו השם של הסרט ,פרודיה עם מיסטר בין, קוראים לזה ''גו'ני אינגליש.
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים קיוברקוויאם לחלוםSaints and soldiersכלבי אשמורתספרות זולהלפרק את האריהתפוז המכנידוני דארקוהכי טוב שישאשה יפהלכשכש בכלבאבודים בטוקיוend of evangelionoffice spaceהאיש שלא היה שםלבבות באטלנטיסevery Scarlett Johansson movieיש יותר מידי סרטים טובים :\
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים היו זמנים באמריקה ,הטוב הרע והמכוער,הפסנתרן,שתיקת הכבשים+חניבעל,דרקון אדום- אכזבה יחסית אבל גם בסדר...ויש עוד הרבה מאוד סרטים טובים שכרגע לא עולים לי בראש...
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים צודק דרקון אדום היה קצת מאכזב אבל בכל זאת כמו כל שאר הסקטים בסדרות לא מפחיד לפי דעתי הכי מפחיד זה שתיקת הכבשים ואנטוני הופקינס ענק בסרט הראשון (כנראה שיש אנשים שהשפיעה העליהם - אחותי לא יכולה לישון חצי שנה לבד!!)
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים ראיתי עכשיו טוריה בYES סרט ענקקקקק אבל הסוף שלו מאכזב קצת לא ציפיתי שאכילס ימות והוא מת בצורה ממש מטומטמת הייתי נותך לסרט 8 מתוך 10 רק בגלל הסוף ואני מת על סרטים כאלה
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מהיר ועצבני 1\2אמריקן פאי 2(1 ו3 לא משהו למרות שכדי להנות מ2 צריך לראות את 1)טרויההאוצר הלאומי ( הסרט אחד הטובים שראיתי אם לא הכי טוב , כל כך מתוחכם)יורוטריפהכוכבים של שלומיהצלצול 1+2מה שבחורה רוצהמשפחת סופר-עלאסקימו לימון הראשוןRaise Your Voiceזהו בערך , דגש על "האוצר הלאומי" שאני לא חושב שהרבה אנשים ראו והם צריכים לראות!
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים 8 מייל מספר 1 מהיר ועצבני 1,2 הנוכל המבריק (סרט ענק) בחורים רעים אמריקאן פאי 1,2,3 חלק מסרטי 007 הג'וב האיטלקי יורוטריפ קון אייר עלי גי' (טיפש מאוד אבל מצחיק)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים צודק הנוכל המבריק סרט גדולומרטין לורנס שם פשוט ענק אני מת עליו Top 20תראה יש שם סרטGodfather, Theאת זה לא ראיתי אבל אמא שלי אמרה לי סרט ענק מסופר על המאפיות בארה"ב ועוד אני מת לראות אותו
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אתה צוחק נכון ?The Godfather זה הסנדק, אתה רוצה להגיד לי שזאת פעם ראשונה שאתה שומע עליו ?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הנה כמה סרטים שאני יכול ליראות אותם 100 פעם1. המסכה (רק הראשון השני נורא)2. מטריקס (1-מעולה 2-נחמד 3-בעעע כמה דיברוים!)3. מת לצעוק4. החוש השישי (איזה סוף!)5. יחצן המסיבות (היה אתמול הסרט ענק! דרך אגב יש המשך או משהו?)6. אמריקן פאי (כולם)7. אושן 11/128. ג'יימס בונד9. פרל הרבור10. שם קוד דג חרב11. מהיר ועצבני 1/2בעיקרון כל הסרטים בסיגנון של הג'וב האיטלקי אושן 11/12 אני אוהב(סרטים שיש טיפה אקשן והרבה תיחכום ותיכנון)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים סרטים שלא הוזכרו:החשוד המיידי - אולי הסרט עם העלילה הכי מתוחכמת..בלייד ראנרכל הסרטים של האחים כהןסודות L.Aהניצוץטריינספוטינגמגרש השדיםRUN LULA RUNהיטנהג מוניתחזרה לעתיד 1,2white man can't jumpתפוס את שורטיאיש הגשם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.