עבור לתוכן

השמעתם כבר את הבדיחה על הרבי ועל הניאו-נאצי?

Featured Replies

פורסם

miker1 אולי תחזור לשם משתמש הקודם שלך ותפסיק לבלבל ת'שכל :screwy:

• תגובות 61
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ אשכרה... לא ידעתי שזבל כזה יכול להתבייש בשם שלו...

אך... לפני כמה חודשים, אחרי תגובה שנייה שלא קשורה לת'ראד היו מתחילים ספירה לאחור עד הסגירה... מה קרה לימים ההם?

"ואני שואל, איפה הם היו כל הזמן הזה?" (לא זוכר מי אמר את זה בדיוק :nixweiss:)

פורסם

אתם פשוט עושים צחוק מעצמכם. קצת, אבל רק קצת אינטיליגנציה בהבנת עברית!

זאת צורת התבטאות, אם היא קשה לך מדי אולי כדאי שתוותר על הקטע של קריאה. אני לא מאמין שההודעה הזאת נכתבה ברצינות.

יופי, ועכשיו עוד 20 חסרי אינטיליגנציה הולכים להגיב על זה בתגובות מטופשות. תחסכו לעצמכם, אני לא הולך לקרוא.

:lol:

ואם אפשר לדעת מה הIQ של אדוני?(תהיה בטוח ששלי יותר גבוה)

פורסם

תאמת, בארטון, הוא צודק... אבל גם לו לא הייה מזיק לשפר את יכולת הביטוי שלו ("אינטליגנציה בהבנת הנקרא"???)

פורסם

הוא ממש לא צודק

א. בכלל לא קראתי את הקטע באנגלית כי כשאני נכנסתי היא כבר תירגמה אותו אחריי שאתה ביקשת ממנה(אני מבין שקשה לך לקרוא אנגלית)

ב.אני קורא כותרת שאומרת בואו תשמעו בדיחה ואז קורא את הקטע בעברית שהיה מלא בשגיאות כתיב וניסוח לקוי אגב

אני מחפש את הפאנץ' ליין ולא מוצא

עכשיו כל החכמולוגים שאומרים "היי יא טמבלים זאת לא בדיחה" יופי כל הכבוד לכם אחריי שהיא אמרה....

נו מה אתם עושים צחוק?

איפה הייתם לפני שהיא אמרה שזאת לא בדיחה

אני בטוח ש-90% מכם גם חשבו שזאת בדיחה ופשוט לא הבינו מה מצחיק פה

אני לא חושב שעם IQ של 140-160(אני לא יגיד בדיוק) מישהו בכלל יכול לרדת עליי בנוגע לאינטיליגנציה(בייחוד לא של הבנת הנקרא :screwy:)

פורסם
  • מחבר

סורי על הדיסלקציה, אני לא שולטת עליה, והבנת הנקרא שלי דווקא טובה יותר באנגלית, סורי אם בילבלתי אתכם, קראתי לזה בדיחה, בדיוק כמו שאמרתי, כי זה נשמע כמו הבדיחות בסגנון "רבי וכומר נכנסים לפאב...".

נכון, זה באמת עצוב שבמדינה נאורה כמו ארה"ב נותנים מקום לביטוי דיעות קיצוניות ולרוב חסרות בסיס, אבל זה כל ה"יופי" בדמוקרטיה - היא סותרת את עצמה במתן חופש ביטוי גם נגד עצמה ונגד עקרונותיה הבסיסיים ביותר - חופש ושוויון זכויות ללא הבדל בין דת, לאום, גזע ומין. אכן יש מפלגות כאלו בארה"ב, לא ממש רשמיות, לא כולן ירוצו מחר לפרלמנט ולא יזכו ליותר מ-3% הצבעה אבל יש כאלו. יכול להיות שאני טועה (3 בבוקר ואני tipsy) אבל המפלגה הנציונל-דמוקרטית או משהו כזה היא אחת כזאת, לא קיצונית בצורה בוטה במיוחד ובכלל העבירה את כל הקולות שלה לבוש בסוף, אבל ידוע שכל הניאו-נאצים הצביעו בעדה דווקא בבחירות האחרונות.

והבחורצ'יק שנוסע לברלין - אין לך מה לפחד, לכל היותר תורכים ינסו לשדוד אותך/לרמות אותך במכולת. צרייך מדריך לנוסע המתמיד ל-FRG? תשאל אותי ;D

פורסם

אני לא חושב שעם IQ של 140-160(אני לא יגיד בדיוק) מישהו בכלל יכול לרדת עליי בנוגע לאינטיליגנציה(בייחוד לא של הבנת הנקרא  :screwy:)

ברור.  לכולנו יש IQ של 140-160.  אתמול בדקתי - יצא לי 176.  :P

מילא זה היה עניין של צניעות, אבל זה גם לא זה.  :-\

*ועם אי.קיו כזה, וידע בהבנת הנקרא, הייתי מצפה שתדע שנכון לכתוב "אגיד" ולא "יגיד".

פורסם
  • מחבר

לאינטלקט והבנת הנקרא יש מעט קשר כי אנשים מסויימים מצטיינים בדברים שונים לגמרי ויכולה להיות להם אותה רמת אינטלקט, גבוהה אפילו. מבחני איי קיו גם הם לא אמינים, במיוחד באינטרנט. לא הגיוני שבמבחן אחד אני אוציא 136, באחר 145 ובשלישי בכלל 177. אין בכלל דרך מדוייקת לבדוק, דרך פסיכיאטר אפשר אני יודעת. כן, צחקו צחקו, מנסיון. ;D

פורסם

Burton, אם היית טורח להכנס ללינק היית מבין שזאת לא בדיחה אלא סיפור אמיתי.

ומבינים את זה אחרי 2 שורות של הטקסט... (או אפילו לפני, אם טורחים להסתכל קצת מסביב באתר המקושר)

וכל מי שקשה לו לקרוא פסקה באנגלית - קודם כל, יש לכם בעיה רצינית, וחוצמזה - אם אתם לא מבינים משהו, מאיפה יש לכם את היומרה לרדת על הבנת הנקרא של מישהו אחר?  :s07:

אני בטוח ש-90% מכם גם חשבו שזאת בדיחה ופשוט לא הבינו מה מצחיק פה

אני לא חושב שעם IQ של 140-160(אני לא יגיד בדיוק) מישהו בכלל יכול לרדת עליי בנוגע לאינטיליגנציה(בייחוד לא של הבנת הנקרא  :screwy:)

זה כי כנראה ש-90% או עצלנים מדי מכדי להכנס ללינק, או לא מסוגלים לקרוא אנגלית, או בעלי קושי רב בהבנת הנקרא, או בעלי קושי משווע בהבנת הערות סאבטקסט וכתיבה צינית (*caugh*)

ותפסיק כבר להתלהב מה-IQ - עצם העובדה שאין לזה שום קשר להבנת הנקרא ואתה בכל זאת משתמש בזה בתור "התשובה ליקום לעולם ולהכל"* לא מעידה על חכמה גדולה מדי. אתה רוצה להתלהב? להשוות אינטלגנציה? לדעתי ציון 150 בפרק עברית בפסיכו קצת יותר קשור להבנת הנקרא מאשר ציון IQ, שבטח עשית עם צורות. איך אני בשבילך?

עשה טובה - אתה לא טיפש כמו חלק מהמגיבים פה, אז רד מהעץ לפני שתביך את עצמך עוד יותר - אני במקומך לא הייתי מתלהב שלא הבנתי קטע עד שלא הסבירו לי אותו.

* אי אפשר בלי הפניה (אמנם עילגת, אבל בכ"ז) לדגלס אדמס :P

פורסם

טופ גאן גם לך הייתי ממליץ לא לתפוס מעצמך יותר מדיי

נכון שאתה חכם אבל אתה בניגוד אליי,בעיקר חנון יותר מאשר חכם

תמצא חיים ותפסיק להתערב בכל דבר

פורסם

ועוד פעם אתה מפגין את הקושי שלך בהבנת הנקרא.

למקרה שלא הבנת, כולה הראיתי לך שאתה לא היחיד פה שהוא קצת יותר מאנאלפבית.

נכון שאתה חכם אבל אתה בניגוד אליי,בעיקר חנון יותר מאשר חכם

סליחה, oh great master. ::)

הייתי מגיב על זה, אבל חבל על המילים, וגם מאוחר...

ד"א, בתור מישהו שכותב בפורום ב-4 בבוקר, אין לך הרבה מה לדבר על זה שלי אין חיים...

פורסם

ד"א, בתור מישהו שכותב בפורום ב-4 בבוקר, אין לך הרבה מה לדבר על זה שלי אין חיים...

תגיד אתה בכלל מכיר אותי?

יש לך מושג מה אני עושה ער ב-4 בבוקר?

סתם ככה בשביל שתדע אז יש לי מבחן מחר במתמטיקה ואני מתכונן אליו(ולא מצאתי זמן אחר)

אתה באמת חנון וכבר נימאס לי להגיב כי התחלת להוריד את התראד הזה לפסים אישיים ובאמת שאתה לא לרמה שלי

פורסם

מצחיק אותך דברים כאלה?

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

מה יש לאנשים פה?

אינ רואה שזה "ת'ראד האיוולת של השנה"

פורסם

חנון? שנים שלא שמעתי את המילה הזאתי

איך לעזאזל הת'ראד הזה הגיע ל-6 עמודים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים