פורסם 2005 באפריל 2020 שנים השמעתם כבר את הבדיחה על הרבי ועל הניאו-נאצי?משהו רואה אדם נאצי ששונא אותו על פי גזעו ומכה אותו,מה לעזזל מצחיק כאן.רק זבלית פשיסטית כמוך תראה את הדבר הזה כמצחיק.תפרסמי גם את הבדיחה שהנאצים הכניסו יהודים לתאי גזיםזה בטח גם יצחיק אותך.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים משהו רואה אדם נאצי ששונא אותו על פי גזעו ומכה אותו,מה לעזזל מצחיק כאן. רק זבלית פשיסטית כמוך תראה את הדבר הזה כמצחיק.תפרסמי גם את הבדיחה שהנאצים הכניסו יהודים לתאי גזים זה בטח גם יצחיק אותך. למה תמיד אתה יורד עליה יש לך משהו נגדה .
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אתם דפוקים לגמרי. היא אמרה כבר ש:זה לא אמור להצחיקהיא כתבה שאותה זה הצחיק,כל הודעה שנייה שלה קשורה לנושא השואה והיהודים,שתלך לצחוק עים הבדיחות המסריחות שלהעים חבריה גלוחי הראש.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים תתחיל ללמוד ספרות. יש לזה שם מיוחד:"השמעתם כבר את הבדיחה על הרבי ועל הניאו-נאצי?".עריכה: קראת את זה כבר?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים היא כתבה שאותה זה הצחיק,כל הודעה שנייה שלה קשורה לנושא השואה והיהודים,שתלך לצחוק עים הבדיחות המסריחות שלה עם חבריה גלוחי הראש. מסכים עכשיו לכל אלה שכתבו "איזה טמבלים זה לא אמור להצחיק" אז הנה נקודה למחשבה כשמישהו כותבה "שמעתם את הבדיחה....." אנחנו מצפים לשמוע פאנץ' ליין כי אנחנו מניחים שמדובר בבדיחה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אתה צודק במשהואבל בכל זאת היא אח"כ היא אמרה שזאת לא בדיחה (למרות שאותה זה כן הצחיק)
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים איזה חבורת מטומתמים הבחורה הביאה ידיעת חדשות מצחיקה על זה שרבי נתן מכות לנאו-נאצי (מגיע לו, למרות שאני האיתי מביא מכות לשניהם) איזה יבשים אתם... אחלה ידיעה תביא עוד
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מסכים עכשיו לכל אלה שכתבו "איזה טמבלים זה לא אמור להצחיק" אז הנה נקודה למחשבה כשמישהו כותבה "שמעתם את הבדיחה....." אנחנו מצפים לשמוע פאנץ' ליין כי אנחנו מניחים שמדובר בבדיחה אתם פשוט עושים צחוק מעצמכם. קצת, אבל רק קצת אינטיליגנציה בהבנת עברית! זאת צורת התבטאות, אם היא קשה לך מדי אולי כדאי שתוותר על הקטע של קריאה. אני לא מאמין שההודעה הזאת נכתבה ברצינות. יופי, ועכשיו עוד 20 חסרי אינטיליגנציה הולכים להגיב על זה בתגובות מטופשות. תחסכו לעצמכם, אני לא הולך לקרוא.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים פיספסתם קצת את האמירה הראשית: דרעק ממדינה א' הולך מקות עם דרעק ממדינה ב' ודרעק ממדינה ג' בא להפריד! זה קורע!!!! נ.ב בטח בסוף היום רואים את שלושתם באותו בר יורדים על איזה חבית בירה!
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר קראתי כך לכותרת כי זה נשמע כמו הבדיחות בסגנון "רבי וכומר נכנסים לבר...", ואותי זה הצחיק כי הרבי יזם קטטה והחטיף לנאצי הדפוק הזה. בחיי... איזה סיפור.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים lolת אותי זה דווקא לא כל כך הצחיק, אבל התגובות שלכם כן!אילו אנשים קשי קליטה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.