פורסם 2005 באפריל 1920 שנים תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LANIEEE 802.11bעל הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה?3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים בד"כ רשום על הצד האחורי של הנתב.1) כן,בערך,ישנם כמה שהוא פותח כמו messenger ודברים כאלו.2) לא.3) 192.168.2.1,אם לא אז בטוח כתוב בחוברת.לי יש EDIMAX אבל לא אלחוטי,אז ככה שאני לא יכול להגיד לך אם הנתב הזה טוב או לא.
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים סביר שהנתב יימצא בכתובת 192.168.2.1עדיף להתקין פיירוול משום שהנתב חוסם דברים שמנסים להיכנס, ואילו פיירוול תוכנה כמו Zone Alarm חוסם\ יש לו בקרה על תוכנות שמנסות לצאת מהמחשב שלך ולשלוח מידע ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.