פורסם 2005 באפריל 1920 שנים או קי אני מקווה שזו לא שאלה דבילית יש לי ליד המחשב מאוורר קטן ומגניב שעושה צבעים וכו העניין הוא שאין לי כח להחליך לו כל שבועיים 2 בטריות AA האם יש סיכוי להפוף אותו ל USB???
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים זו לא שאלה דבילית בכלל אפשר להפוך אותו ל USB חכה אני בטוח שעוד מעט יביאו לך תשובה עם חישובים והכל
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא הבנתי את השאלה בכלל... אתה רוצה להפוך מאורר ל USB? אתה מתכוון שהוא יתחבר ל usb ויקח משם חשמל?
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אז זה אפשרי בהחלט.אתה יכול לעשות את זה בקלות, אתה צריך להשיג חוט usb לדעת איפה ה 5v ואיפה האדמה (כנראה שצריך להקטין את המתח ל 3v) וזה יעבוד.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים בקשר ללדעת איפה ה5 והאדמה בחוט USBhttp://www.hardwarebook.net/connector/bus/usb.html
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים נגד לא יעזור... אם כבר אז מחלק מתח עם נגדים... כדי להוריד מתח מ-5V ל-3V אפשר להשתמש במייצב מתח ל-3V, אבל אלה יותר 'נדירים'... אתה יכול להשתמש במייצב מתח משתנה לפי יחס נגדים - סתם לדוגמה, ה-lm317. (הקישור הוא לקובץ PDF עם דפי הנתונים של הרכיב, בהם יש מידע טכני וגם הצעות לחיבור מעגל + נוסחאות לחישוב (סתכל בעמוד הראשון, צד שמאל למטה)) לגבי הזרם - אם המאורר מסתפק בשתי סוללות, ה-USB יוכל לעמוד בזה. לגבי המייצב עצמו, נראה לי שמשהו סטנדרטי יתאים - בד"כ סביבות ה-1A (הרכיב הספציפי שקישרתי אליו מספק עד 1.5A, לדוגמה). ד"א - קרדיט לתום (alianyn) שהזכיר לי את הרכיב...
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מיצב מתח משתנה שתלוי בנגדים אני חייב להשיג אחד כזה, שימוי מאד. רק לפי הזכור לי אפשר להוציא משהו כמו 300mA בלבד מ USB אז זה יכול להפריע...
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר אני ינסה להעזר במידע שנתתם לי!איזה חבר שרוט שלי שמסיים תואר ראשון במחשבים נדלקובא לו לעשות לי תוכנה לתפעול עם מצבים של הענייןתודה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני ינסה להעזר במידע שנתתם לי!איזה חבר שרוט שלי שמסיים תואר ראשון במחשבים נדלקובא לו לעשות לי תוכנה לתפעול עם מצבים של הענייןתודהבשביל לשלוט על המתח דרך ה USB, צריך בקר מסוים
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים תגידו אפשר לחבר מאוור של ספק שהוא צורך 12V לUSBועוד שאלה לא ממש קשורה יש לי רק 2 חיבורים של USB מאחורה אפשר לקנות מפצל ולהרכיב אותו מקדימה?
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים אם אני לוקח מאוורר רגיל של מחשב...ומחבר אותו ליציאת usb....אין מצב שהיציאה תשרף או משהו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.