פורסם 2002 ביולי 1223 שנים קיבלתי את העכבר מפנדהישר רצתי לאתר של לוגיטק, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים לעכברהתנקתי אותםסידרתי את העכבר כמו שאני רוצה...אני מגיע ל tab של Ifeel והפלא הפלא!אני לא יכול לעשות שם כלום!הכל כזה אפור כיאלו אי אפשר לסמן V ב enable Ifeelאז מה העכבר הזה שווה?כבר הייתי יכול לקנות את הכבר האופטי הרגיל של לוגיטק!אז יש לך פיתרון בשביל בעייה מוזרה שכזאת?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים הממהוא מדרויבר בתוך Logitech Ifeel או שסתם שמת לו את התוכנה?תנסה להסיר את העכבר לגמרי וכשהוא מבקש דרייברים תפנה אותו להתקנה של הדרייברים והתוכנה
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר מה הקשר?אני חיברתי את העכבר למחשבישר בלי לעשות כלום הלכתי לאתר של לוגיטק והורדתי את ההכי חדשיםכנראה דרייברים דפוקיםודרך אגבזה מזהה שיש לי אתIFeel MouseMan
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים בקיצורכשאתה ב"מנהל ההתקנים" או "Device manager", רשום logitech Ifeel? הלכת לפי ההוראות בחוברת (אם יש)?במנהל ההתקנים רשום יותר מעכבר אחד בקטגורית mouse?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר כןבמנהל ההתקנים הדרייבר היחיד הוא של העכבראין כל כך הרבה הוראות...לתקוע את העכבר בחיבור USB ולהתקין דרייבר...יש משהו ששחכתי?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר אבל אני לא חושב שזו בעיה בעכבר אלא בדרייבר...בכל מקרהאני הולך לשלוח עכשיו אי מייל ללוגי-דרעק וביום ראשון אני אתקשר לפנדס
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים מחבר למישהו במקרה יש את האי מייל של לוגיטק?גם אין משהו שעוזר לי באתר שלהם...ומה כבר פנדס יכולים לעזור לי?אף אחד לא יודע מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.