פורסם 2005 באפריל 1820 שנים ב- everest לא כתוב לי כלום...ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד.אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים?גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים ב- everest לא כתוב לי כלום...ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד.אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים?גרסת דריברים: 4.10 + Control Panelלא ציינת איזה כרטיס יש לך...לא בכל הכרטיסים יש חיישן טמפרטורה, כנראה שבשלך אין.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים לחיצה ימנית על שולחן העבודה -->מאפיינים-->הגדרות--->מתקדם וזה אמור להיות איפה שהוא שם .
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר אז זהו שאני לא מוצא שם......יש פה כמה שיש להם אותו כרטיס ויכולים לעזור
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים ב- everest לא כתוב לי כלום...ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד.אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים?גרסת דריברים: 4.10 + Control PanelADIA 32
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים אין שם גם וזה גם גרסה ישנה של everestאופס התבללתי יש שם רק את המעלות של המעבד והלוח אם
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים ניראה לי בספיד פאן...יש שם 5 טמפרטורות שונותהראשון זה של הלוח אם השני של המעבדהשלישי זה של PWM (ניראה לי רק בלוחות ABIT יש)הרביעי זה של ההארדיסקוהאחרון כניראה של הכרטיס מסך...אתה יכול להוריד את התוכנה מפהhttp://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=307
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.