עבור לתוכן

איך ה LCD הזה ב700 חדש ....

Featured Replies

פורסם

דגם-NEC

גודל מסך : 17 TFT

רזולוציה מקסימלית

1280x1024 at 60 Hz

גודל נקודה

0.264

קונטרסט\חדות

450:1

בהירות

250cd/m2

זמן רענון

16ms

זווית צפייה אופקית

160 מעלות

זווית צפייה אנכית

145 מעלות

משקל : 4.7 ק''ג

עומד בתקן TCO 99, אחד התקנים המתקדמים בעולם 3 שנים אחריות

עכשיו אני מביא אותו ב700 שקל חברה אני לא מבין שום דבר במסכי LCD איך המסך הזה שווה תמחיר שווה בכללי יענו איכות ראייה העם היא טובה

וכל ההגדרות זמני תגובה וכל השאר אני לא מבין כלום חברה תגידו עם המסך טוב בכללי ועל תגידו לי לך על משהו אחר כי זה או זה או מסך 17 שטוח רגיל

של סמסונג או מאג גם באזור ה 700 שקל

פורסם

אתה בטוח שזה המחיר?

נשמע חשוד

אגב איזה דגם זה?

ואל תגיד לי NEC ::)

פורסם

"נפל ממשאית"

פורסם
  • מחבר

אממ כן נראה לי זה אותו דגם של המסך וראסמי כנראה המחיר שלו זה 1500 אבל יצא מבצע חדש באינטרנט זהב לשנתיםם להתחבר במגה וחצי +המסך

ב89 שקל וקיצר אחרי חשובים ופיחותים זה יוצא לי 700 שקל על תתיחסו למחיר שזה 700 וזה זול אז ישר חותכים ואומרים עגלה

ועם כבר עגלה תתיחסו לבעיות שיש לו ולמה הוא עגלה ובמה מסך אחר יכול להיות יותר טוב.

פורסם

זה המבצע הכי גרוע עולם.

ההתחיבות היא לאיזה שלוש שנים או שנתיים.

פורסם

אולי זה מסך מתצוגה, או מסך שעבר תיקון.

בכול אופן על תתקרב לדברים העלה, אני בכול אופן.

פורסם

מהו יעודו של המסך?

מבחינת נתונים על הנייר, הם נראים בסדר גמור אך מסכים יש לראות בעיניים לפני הקנייה.

פורסם

יש למסך הז ה16MS זה המון , ממש מסך גרוע למשחקים.

לא להתקרב :nono:

פורסם

16MS זה ממש לא "המון" בזמני תגובה. העובדה שיש כיום מסכי 8MS ו-4MS לא אומרת כי 16MS זה גבוה מדי. זהו זמן התגובה המקסימלי אשר לא רואים בו GHOSTING. הבעיה במסכי LCD היא שזמן התגובה הממוצע הוא גבוה יותר (זמן התגובה הנמוך ביותר במסך זה הוא 16MS) מהזמן הנקוב במפרט. על כן, יש לראות את המסך בעיניים ולוודא כי אין GHOSTING.

פורסם

יש למסך הז ה16MS זה המון , ממש מסך גרוע למשחקים.

לא להתקרב :nono:

16MS זה יחיסית בסדר למסכי LCD

פורסם

לא כלכך, יש מסכים עם 14 ו 8 ,זה עדיף, גם המחיר בהתאם, אבל נראה לי חשוד כל המסך הזה.

ועדיף לו לקנות מסך של חברה מוכרת.!

פורסם
  • מחבר

וואלה זה המבצע לשנתיים ווזה יוצא לי בדיוק 700 ואני לא גיימר ככה שאני לא הולך לשחק כל היום במשחקים רק אני שואל ככה בגדול מה עדיף במחיר של ה700\800 שקל מסך שטוח רגיל של מאג או סמסונג או תמסך הזה

פורסם

קח כבר מסך של סמסונג 959NF מסך מעולה.

פורסם

לא כלכך, יש מסכים עם 14 ו 8 ,זה עדיף, גם המחיר בהתאם, אבל נראה לי חשוד כל המסך הזה.

ועדיף לו לקנות מסך של חברה מוכרת.!

כאילו שיש הבדל בין 16 ל-14 שאפשר לראות.

ואיזה חברה יותר מוערת מNEC, הם מיצרים את המסכים הטובים בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים