פורסם 2005 באפריל 1920 שנים גם אני אהבתי את יעד סופי 1 ו-2 , הם באמת לא מפחידים.סרט מפחיד: Dead Birds
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים גם אני אהבתי את יעד סופי 1 ו-2 , הם באמת לא מפחידים.סרט מפחיד: Dead Birdsdead birds סרט מעאפן ביותר, נרדמתי באמצע, פשוט אין בו כלוםאני אהבתי את קיוב, ג'יפרס קריפרס, המנסרים מטקסס המחודש(כמו ש-milk inc המליץ)saw היה אחד הטובים, וגם candyman הראשון לא רע בכלל בתור סרט אימה
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אני צחקתי כל ג'יפרס קריפס לדעתי סרט מטומטם עלילה דפוקה אבל שיהיה.סרטי אימה טובים שרציתי להוסיף- סיוט בקצה האופק.החיזרים באים (ענק).תהנו (ותשקשקו)
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא ממליץ לראות מגרשים השדים בגרסה הבלתי מצונזרת. אתה תשתין במכנסיים מרוב פחד.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מסור The Saw סרט ענק! אולי קצת יותר מבחיל ומזעזע יותר ממפחיד, אבל יש שם קטעים מפחידים פה ושם, אני חושב שאפשר להשוות אותו לסרט אימה... בכל מקרה סרט מומלץ מאוד ! http://www.sawmovie.com/site.html בררר, מזכיר לי קטעים מהסרט ד.א. יש למישהו מושג למה הקרנת הבכורה של הסרט בארץ היא עוד חודש, כשהסרט יצא לאור בארה"ב בכלל שנה שעברה ?! בוא'נה אין לך מושג כמה שאתה צודק!!!!!!!!!!! אוי היה שם קטע שהמטורף הזה התחפש לזאב והוא התחבא בתוך הארון של הצלם פפראצי ההוא עם הפלאשים ופיתאום כשהוא מצא אותו הוא הביא מין שאגה כזאתי וכל כך נבהלתי מזה!!!! טוב כששומעים את זה במערכת קולנוע ביתית עם מסך דיי גדול ויושבים קרוב זה מפחיד לאללה!! שאלה קצת דבילית כי בטח ראית... ניסית את resident evil הראשון והלא מצונזר? יש עוד סרט שניקרא grudge תנסה אותו הוא גם הפחיד אותי...
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים יש עוד סרט שניקרא grudge תנסה אותו הוא גם הפחיד אותי...The Grudge ?זה ללא שום ספק, הסרט הכי משעמם וגרוע שראיתי בכל ימי חיי.
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים The Grudge ? זה ללא שום ספק, הסרט הכי משעמם וגרוע שראיתי בכל ימי חיי. מסכים עם כל מילה של אנקודר זה סרט עלוב ביותר
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים לא ממליץ לראות מגרשים השדים בגרסה הבלתי מצונזרת. אתה תשתין במכנסיים מרוב פחד.ראיתי את גרסת הבמאי , אולי זה היה אמור להיות מפחיד אבל בתרגום לא היה בכלל את האות "ש" אז אני וחבר שלי צחקנו כל הסרט."תזמין מגר דים" (מגרש שדים) lol
פורסם 2005 באפריל 1920 שנים אז התרגום שהורדת דפוק בכל מקרה הסרט היה המון פעמים בסינמה ראיתי אותו לפני איזה 3 שנים בפסח בהום סינמה, אחד הסרטים היחידים שהזמנתי אז הייתי קטן אז זה היה מפחיד, אבל זה כבר הפך לסרט קאלט, לא סרט אימה רציני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.