פורסם 2002 ביולי 1223 שנים הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MBהוא הגיע במהירות של 250/550השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGSהעלתי ל 286/599איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע???דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדיםממש פצצהשאלה נוספת היאהאם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשהתביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתרואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שליולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס???תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים SiSandra יכולה לבדוק את המהירות של כרטיס המסך, למרות שאם זה רשום בתוכנת OC אז זה בד"כ נכון.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים ההבדל היחיד בין צריבת הOC לביוס עשיית OC דרך דרייברים הוא שאם אתה צורב אותו לביוס ומנתק את הכרטיס הוא לא יתאפס,כמו עשיית OC דרך דרייברים- אבל אם אתה ממהיר את הכרטיס יותר מדי והוא עושה בעיות תצוגה\ או לא מסכים להראות כלום על המסך וצרבת את זה לביוס אז יש לך בעיה...תתחדש על הכרטיס.ורק שתדע שאפשר להמהיר אותו עד 650\300 ויותר(אבל זה לא מומלץ).
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים אבל זה לא מומלץ, כי בעת OC בתכנה אתה יכול להעלים את זה, ואין בעיות אחריות, אבל כשאתה צורב ביוס, הלכה אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.