פורסם 2005 באפריל 1820 שנים שלום אני רוצה לדעת מה יותר טוב ולמה nod32 or norton antivirus חשוב לי הסיבה גם תודה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים שתיהם אנטי וירוסים מצוייניםההבדל הוא שהNOD32 הוא קליללעומת זאת הנורטון הוא כמו מתאבק סומוכבד מאוד וצורך הרבה משאביםודרך אגב, חיפוש לא היה מזיק, כל שבוע יש פה שני ת'רדים כאלה לפחות
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר ידוע לי הבעיה של צריכת משאביםאבל מבחינת הגנה מפני וירוסים, מה מוכח כיעיל יותר בהגנה ?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים למה שלא תתקין מה שאמרתי לך הוא ממש חזק בהגנה וגם בתיקון אחרי שהקבצים נדבקו והוא לא כבד..
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?symantec.xmlhttp://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xmlתשווה ותראה
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים כנס לפה תקשקש סתם פרטים וזה יוריד לך אותו http://www.yu.edu/mis/nav/winform.asp
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים כמובן שNOD32 תראה לNOD32 יש יותר אופציות הגנה מאשר סימנטק וכמו שאמרו NOD32 הרבה יותר קליל והוא עושה עבודה מצויינת בייחוד הבטא החדשה (2.5) חוץ מזה הNOD32 גם סורק לMALWARE (גם קאספרסקי אבל לא נראה לי שNORTON)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מה ההבדל ביו הגרסאות Standard ו-Administrator של NOD32? איזו גירסה מומלצת?מה ההבדל בין הגרסאות Commercial ו-Trial של NOD32? איזו גירסה מומלצת?האם NOD32 תומך בהגנה מפני Worms?הגירסה האחרונה של NOD32 היא 2.12.3 (ששוקלת פחות מ-10MB). האם זאת גירסה יציבה או גירסת Beta?האם ל-NOD32 יש מגבלה של עדכונים, או שהוא נותן עדכונים חופשיים בחינם ללא מגבלת זמן?האם NOD32 מוריד עדכונים באופן אוטומטי כמו LiveUpdate של Norton, אם כן אז באיזו תדירות?האם ניתן להוריד חבילות עדכונים של וירוסים ל-NOD32 מהאתר שלהם להתקנה ב-Offline, אם כן אז מהי הכתובת של הורדת העדכונים?האם Norton AntiVirus Corporate 9.0 תומך בהגנה מפני Worms כמו Norton AntiVirus 2005 Premium?מהם בדיוק ההבדלים בין Norton AntiVirus Corporate 9.0 (ששוקל 20MB) ל-Norton AntiVirus 2005 Premium (ששוקל למעלה מ-100MB)?אני מניח שיש סיבה לכך ש-Norton AntiVirus 2005 Premium שוקל יותר מ-100MB, בעוד ששאר האנטי-וירוסים שוקלים רק 10MB-20MB. איזה דברים יש לנורטון 2005 שאין בגרסאות אחרות של אנטי-וירוסים?איזה אנטי-וירוס יותר יעיל בזיהוי ומחיקה של וירוסים ובכלל בהגנה על המחשב? Norton AntiVirus 2005 Premium, Norton AntiVirus Corporate 9.0 או NOD32 (איזו גירסה?).למי יש עדכונים יותר מהירים של וירוסים חדשים, ל-Norton או ל-NOD32?אם אני לא טועה, אז סימנטק היא חברה ישראלית. באיזו מדינה רשומה NOD32?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים עזוב אותי באמא ש'ך... חח תתקין את אחד מאלה ותהיה מרוצה: Kaspersky Anti Virus Personal Nod32 Trend Micro Intenet Security 2005 BitDenfender (האחרון, לא זוכר איזו גרסא)
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים תגיד אתה מגיש עבודת גמר על אנטי וירוסים לבית ספר???אני רוצה להיות מודע לכל היתרונות וחסרונות של כל אנטי-וירוס, כדי שאני אוכל לקבל החלטה מושכלת עצמאית איזה אנטי-וירוס להתקין.אני לא רוצה להתקין סתם אנטי-וירוס שאומרים לי שהוא טוב. אני רוצה לדעת בדיוק מהם היתרונות והחסרונות של האנטי-וירוס שאני בוחר.אם למישהו יש תשובות, אשמח לקבל דיעה מלומדת של בעלי ידע וניסיון.
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים סימנטק היא לא חברה ישראליתתתקין NOD32 או קספרסקי ולא תתאכזבגם מהNORTON CORPORATE 9 קשה לי להאמין שתתאכזבאחד מהנ"ל בשילוב פיירוול טוב ואתה מסודר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.