עבור לתוכן

Peugeot 306, engine extent 1.8 auto, need your opnions...

Featured Replies

פורסם

What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car..

what do you think ?

Thank you all... :)

פורסם

http://www.carsforum.co.il//

תשאל שם , אני בטוח ששם תקבל תשובה הרבה יותר מקצועית.

פורסם

אם אתה מדבר על ה XT אז הוא די בעייתי...

וגם אם מדי פעם הולך משהו, החלפים נורא יקרים ובדרך כלל צריך להתפשר על חלקים לא מקוריים

אבל מה, הוא מהיר כמו שד!!!

יניב

פורסם
  • מחבר

Thanks a lot ...

any other opnions ?...

פורסם

אל תקנה אוטו'

תקנה רק ידני! זה כל הקטע ב-306 היא מכונית לכיף וגיר ידני מאפשר מנוע הרבה יותר גמיש.

פורסם
  • מחבר

It doesnt matter now... the main question is if the car is ok and gives good value to the price ?

*Between30-45K

פורסם

שמע פתחת תרד בקארספורום שם הרבה יותר מבינים ואל תקח שום עצה מפה.

ואתה יכול לכתוב בעברית אז אל תשגע.

פורסם
  • מחבר

Ok, thnx anyway...

Any other opnions will help !

פורסם

בין ה1800ים הפחות מוצלחים, לחבר שלי יש כזו ולי יש אסטרה 1600 והן פותחות אותו דבר בדיוק.

פורסם

מכונית נהדרת הייתה לנו כזאת מזמן קנינו אותה מהמכרז של המדינה מודל 96 אם אני זוכר נכון.

מהירה מאוד היגוי מצחויין מדויק ומהיר לפי מה שאבא שלי תיאר לי, הוא גם אמר שמבחינת יכולת זו הייתה מהכונית הטובה ביותר שהוא קנה.

מבחינת אמינות אני זוכר שהיו בעיות מידי פעם אבל לא משהו ממש מיוחד לכול מכונית יש בעיות גם לזאת היו.

מה שאמרו בקשר למנוע נכון במידה מסויימת מנועי ה1600 החליפו את מנועי ה1800 והם מוציאים את אותו הספק סך הכול.

לסיכום אוטו כיפי וטוב מאוד וממש נוח כמו כול צרפתי רק לדעתי שווה לך למצוא ידני בשביל חיסכון בדלק אמינות ויש אנשים שבשבילם זו גם הנאה.

פורסם
  • מחבר

Ohh.. Ok..

Thanks a lot ! :xyxthumbs:

פורסם

מכונית נהדרת הייתה לנו כזאת מזמן קנינו אותה מהמכרז של המדינה מודל 96 אם אני זוכר נכון.

מהירה מאוד היגוי מצחויין מדויק ומהיר לפי מה שאבא שלי תיאר לי, הוא גם אמר שמבחינת יכולת זו הייתה מהכונית הטובה ביותר שהוא קנה.

מבחינת אמינות אני זוכר שהיו בעיות מידי פעם אבל לא משהו ממש מיוחד לכול מכונית יש בעיות גם לזאת היו.

מה שאמרו בקשר למנוע נכון במידה מסויימת מנועי ה1600 החליפו את מנועי ה1800 והם מוציאים את אותו הספק סך הכול.

לסיכום אוטו כיפי וטוב מאוד וממש נוח כמו כול צרפתי רק לדעתי שווה לך למצוא ידני בשביל חיסכון בדלק אמינות ויש אנשים שבשבילם זו גם הנאה.

מזה מנועי 1600 החליפו 1800? על מה אתה מדבר, לזו של חבר שלי יש יותר הספק משלי, הספק לא קובע הכל אתה יודע...

וגם יש מכוניות חדשות שאתה יכול לקבל 1800 וגם 1600, לא החליפו לא בטיח, סתם גרסא עם מנוע גדול יותר...

פורסם

בין ה1800ים הפחות מוצלחים, לחבר שלי יש כזו ולי יש אסטרה 1600 והן פותחות אותו דבר בדיוק.

שמע, פתיחות זה לא הכל במכונית יש עוד הרבה פרמטרים בשביל זה וחוץ מזה הפיז'ו יותר מהירה (ידנית כמובן) וזה בדוק (10 שניות למאה לעומת 11.5 של אסטרה).

מלבד זאת הפיז'ו היא מכונית הרבה יותר מהנה, מתהגת הרבה יותר, נראית טוב יותר (כל אחד והטעם שלו), מבצעת מטלות טוב יותר, האבזור עדיף אין ספק שגם הנוחות ות'אמתי נראה לי שהיא עדיפה בהכל חוץ מהאמינות.

פורסם

אני אומר לך שאנחנו פותחים אותו דבר, לא יצא לנו לפתוח ל100 רק לאיזה 60-70 ושם היינו זהים לגמרי.

היית מת מתנהגת יותר טוב, ומהנה יותר,

חרא של גיר, לא סוחבת בסיבובים נמוכים בגרוש, כל פניה וכיכר צריך להוריד הילוך, מנוע רועש בצורה מחרידה בסלד גבוה,

ואתה מוכן לפרט לי לגבי מאובזרת יותר טוב?

מה כן היא נוחה להפליא, אבל ה307 טובה יותר מכל בחינה בצורה דקסטית.

פורסם

שלחתי בטעות פעמיים, לא להתייחס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים