פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר תגיבו !...למלא אנשים פה יש את הלוח הזה...אני בטוח שמלא יודעים..אני פשוט רוצה להיות בטוח!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים כנס לאתר הייצרן ותבדוק ב-spec של הלוח שלך איזה בקר SATA יש לו - כל כך קשה?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר כנס לאתר הייצרן ותבדוק ב-spec של הלוח שלך איזה בקר SATA יש לו - כל כך קשה?חיפשתי ואני לא מבין בזה כל כך אז לא מצאתי.. אני לא רוצה סתם לשער...ובמקום לרשום הודעה כזו יכולת פשוט לעשות את זה בעצמך...הריי לזה נועדו פורמים לא?..כדיי לשאול שאלות!..
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יש שאלות של ידעויש שאלות של אני פאקינג עצלן מידי בשביל להכנס לאתר בעצמי ואני רוצה שמישהו יעשה את זה בשבילילמה נראה לך שאני אבזבז את הזמן שלי להכנס לאתר שאתה יכול לעשות את זה בעצמך בדיוק באותה מידהחוצפה
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אמרתי שלא ניסיתי?...כנראה שאתה לא קורא את ההודעות...ניסיתי לא מצאתי!...מה חוצפה בזה?...אם אתה לא רוצה לעזור את יכול פשוט לא לענות...במקום לענות תשובות מפגרות ולא מועילות סתם כדיי לעלות את המונה של ההודעות!...אני באותה מידה יכול לענות על כל שאלה כאן בפורום בצורה כזו!...כל מי שישאל שאלה אני יפנה אותו לחנות לשאול/לחפשכנראה שאתה לא יודע מה היא המשמעות של פורום...אתה עונה על משהו אם אתה יודע!..לא מחייבים אותך לענות!
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים יש לי לוח GA-K8NF-9ועכשיו בגלל שיש לי הארדיסק SATA אני צריך דרייבר מסויים בעת ההתקנה של הווינדוז ...עכשיו לפי מה שהבנתי הדרייברים אמורים להיות על הדיסק ואני אמור להעביר ואתם לדיסקט...עכשיו מצאתי תיקיה שנראה לי שהדרייברים שמה...BootDrvיש פה איזה 20 קבצים ואני לא יודע איזה מהם להעתיק לדיסקט...תעזרו לי בבקשה..אחי איך הגעת לספרייה BootDrv .גם לי יש את הדיסק ואני לא מוצא אותה?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אמממ...זה בתוך הדיסק לא בשום תיקיה...יענו איך שאתה נכנס לתוך הדיסק שקיבלת עם הלוח אם יש תיקיהBootDrv
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אחי מה קורה מצאת איזה DRIVER הוא הנכון ?ואם כן אז תרשום כי גם אני באותה בעיה ...
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אני לא מבין למה אתם מסתבכיםתתקינו בלי להשתמש בדרייברים (אין צורך בF6)אחרי ההתקנה תתקינו דרייברים עדכניים של NVIDIA
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר אחי מה קורה מצאת איזה DRIVER הוא הנכון ?ואם כן אז תרשום כי גם אני באותה בעיה ...לא לא מצאתי!..אני מחכה שיענו לי פה !...אני לא מבין למה אתם מסתבכיםתתקינו בלי להשתמש בדרייברים (אין צורך בF6)אחרי ההתקנה תתקינו דרייברים עדכניים של NVIDIAגם אני חשבתי ככה ואז אמרתי לעצמי..אם זה היה ככה אז למה הם בכלל שמו את האופציה הזו?...למה הם שמו את הדרייברים אם אין בהם צורך?...והתקנתי כבר את הווינדאוז בלי זה...אבל המחשב קורא את זה כרגיל ולא SATAואני מעדיף שלהבא זה יקרא את זה כ SATAאז אני מחכה שמישהו יענה פה כבר...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים גם אני חשבתי ככה ואז אמרתי לעצמי..אם זה היה ככה אז למה הם בכלל שמו את האופציה הזו?...למה הם שמו את הדרייברים אם אין בהם צורך?...והתקנתי כבר את הווינדאוז בלי זה...אבל המחשב קורא את זה כרגיל ולא SATAואני מעדיף שלהבא זה יקרא את זה כ SATAאז אני מחכה שמישהו יענה פה כבר...הם שמו את זה מכיוון שבלוחות הראשונים שיצאו עם בקר SATA זה היה הכרחיהיום כל הלוחות עושים אמולציה ומציגים או הSATA בתור IDE נוסףגם אם תתקין את הדרייבר בהתחלה זה עדיין יזוהה ככונן רגילאם תשים לב גם בפוסט הוא לא מופיע ככונן שונה
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר הם שמו את זה מכיוון שבלוחות הראשונים שיצאו עם בקר SATA זה היה הכרחיהיום כל הלוחות עושים אמולציה ומציגים או הSATA בתור IDE נוסףגם אם תתקין את הדרייבר בהתחלה זה עדיין יזוהה ככונן רגילאם תשים לב גם בפוסט הוא לא מופיע ככונן שונהטוב אז לא משנה כבר...אם אתה אומר שאין צורך בדרייבר...תודה בכל מיקרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.