עבור לתוכן

Pariah MP Demo

Featured Replies

פורסם

מוריד..עוד רבע שעה יסים 8)

פורסם

איזה משחק זה בדיוק?

פורסם

לך תדע,

אבל זה נראה חזק:

beuwpwjxld.jpg

פורסם

שווה לנסות?

פורסם

נסה,

לא שווה תמחק.

(אהה ותודיע לי אחרי זה אם שווה, בשביל שאני לא יצטרך להוריד גם את המשחק אם הוא חרא.. ;D)

עריכה:

למי שלא רוצה לחכות בתור שהסרבר יתפנה והוא יוכל להוריד:

http://server5.download.filefront.com/ilqfwwbpvg+/pub2/Pariah/Official_Demos/PariahMPDemo.exe

עריכה 2:

עזבו אני לא מוריד, תראו איזו מהירות:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תורידו מהמירור שנמצא בישראל באתר GAMERSHELL

http://www.gamershell.com/download_8886.shtml

הוריד לי משם על 94 יציב

מידע על המשחק : http://www.gamespot.com/pc/action/pariah/preview_6122175.html

שיחקתי בדמו והוא מאוד נחמד במיוחד בשרתים שיש הרבה אנשים והבלאגן חוגג. הגראפיקה במשחק דיי יפה אבל לא משהו מיוחד המשחק די מזכיר את UT רק שהוא מתנהל בקצב הרבה יותר איטי מUT.

יש גם כמה בעיות הנשקים לא מאוזנים בכלל השליטה ברכבים ממש גרועה ולא נוחה וגם יש דיי הרבה לאגים גם בשרתים עם פינג נמוך.

פורסם

מישחק קטלני ביותר אני חורש :)

פורסם

נירא משחק טוב צריך לנסות

פורסם

כבר שיחקתי בו אתמול, לכל אלו שמשחקים עושים להם כאבי ראש להתרחק מהר! ה FOV של המשחק יותר קשה משל HL2.

אבל חוץ מזה המשחק נהדר וכיף לשחק בו (דימיון עצום ל unreal, במיוחד שזו אותה חברה ומנוע...).

פורסם

יש שרתים ישראלים איפשהו ?

פורסם

טוב...מה אני אגיד..

למרות שלא התרגשתי מהמשחק כשהוא הוכרז [ובייחוד לא לאור הטריילרים הראשונים והעלובים של המשחק],אולם בגלל שהייתי שחקן UT2K4 וUT99 למשך תקופה מאוד מאוד ארוכה,לא יכולתי שלא לצפות לזה....דיגיטל אקסטרימס הוכיחו רמה גבוהה ביצירת משחקים,ובייחוד הגיעו לשיאם עם UT2K4....ההבטחה למשחק חדש,עם שם מפוצץ כמו PARIAH,מערכת סינגל פלייר עם עלילה אדירה,תמיכה במולטיפלייר מצוין,מנוע UE2.5 משופר,מערכת לבנית מפות ידידותית,תמיכה במולטיפלייר ונשקים וממשק מבטיח,ומנוע פיסי HAVOK-הכל נראה מאוד מאוד טוב...לא נראה כאילו משהוא יכול היה להשתבש...

אך לא כך הדבר למרבה הצער :\

הדמו מולטיפלייר עצמו הוא שונה לחלוטין מUT2K4...למען האמת-דיגיטל אקסטרימס כלכך התאמצו שהוא לא יהיה דומה,שהם שכחו שלמשחק צריכה להיות גם משחקיות מהנה...

אך תחילה נסקור את המשחק לפי קטגוריות:

בתחום הגראפי

חגיגה לעיניים!המנוע הגראפי מתבסס על מנוע האנריל בגירסא 2 וחצי המשופרת...למרות שהמנוע מתחיל להתיישן-הוא עדיין מוכיח יכולות מעולות.

המשחק כולל אפקטים גראפיים מהממים-בייחוד הפיצוצים המרהיבים [בניגוד למשחקים אחרים בהם פיצוץ הוא אפקט PARTICLES,פה הפיצוצים הם תוספת פילטר,שמעבר לאפקט מהמם,הדבר גורם גם לעירבול האוויר... :o],הנשקים וכלי הרכב נראים נפלא,וגם האפקטים של רובה הפלסמה נראים מצוין...

ועם כל זאת,משהו במנוע מרגיש מיושן מדי....הסביבות לא מספיק מעניינות...הן מיובשות לחלוטין...למרות העיצוב הגראפי והארטיסטי המצוין,המפות פשוט מרגישות כאילו משהו חסר בהן,בייחוד צריך לציין לשמצה את המים המכוערים [בלעחס!!!במשחק שיוצא ב2005 עדיין משתמשים בטקסטורה כחולה בשביל מים?!?! :nixweiss:].

בתחום הטכני

בהחלט המשחק מוכיח ליטוש רב....המשחק נטול לחלוטין מבאגים,מכיל שליטה נוחה במיוחד,ושומר על יציבות תמידית-לפחות יש יתרון אחד במנוע המשחק...הוא לא כבד...עבודות ההתאמה שבוצעו פה הן נפלאות...בהחלט כיף לשחק במשחק על רזולוציה של 1024X2048 עם פילטרים בממוצע של 80-90FPS קבוע.

כמו גם ראוי לציין את זמני הטעינה הקצרים להפליא...בניגוד לUT2004 שסבל מזמני טעינה מזוויעים [ומי ששיחק במשחק השלם ומצבי משחק כמו ASSAULT ומפות כבדות יודע...] שעמדו אפילו עד לדקה טעינה עבור שלב אומלל,בפאריה זמני הטעינה לא עוברים את גבול ה4-5 שניות לטעינת מפה..בהחלט מרשים.

מבחינת ממשק-גם פה יש הצלחה...התפריטים נוחים להפליא,מאוד ידידותיים,מציאת שרתים היא מאוד מאוד מהירה,תפריט בחירת הקלאס נגיש במהירות,וכמו כן גם המשחק כולל משהו קטן וייחודי-תפריט בחירת נשקים...בעוד שאפשר לגלול נשקים כמו תמיד,ישנה אפשרות ללחוץ על הכפתור V,ולבחור מתפריט בחירה מהירה את הנשק הרצוי...מסתבר שזה אפילו יותר נוח מגלילה בגלגלת.

מבחינה טכנית-המשחק מציג ליטוש,מקצועיות,ועבודה מצוינת של צוות הפיתוח.

בתחום משחקיות

אני עדיין תוהה איזה סמים הם לקחו לפני שהם בחרו את אופי המשחקיות של המשחק :s05:

המשחקיות איטית,לא מאוזנת,ורצוי להגיד-זה פשוט מזוויע.

הנשקים לא מאוזנים בגרוש,רוב השחקנים משתמשים רק במשגר הטילים,ובמטול הרימונים...רובה השוטגאן,הרובה האוטומטי,רובה הסנייפר,ורובה הפלאסמה-אל אף היותם מגניבים,פשוט לא מתקרבים לרמת רצחנות של 2 הרובים הנ"ל.

כמו גם שהמשחק סובל מבעיה נפוצה ביותר במשחקי מולטי מבוססי סינגל-LACK OF SKILL...אתה יכול להיות הנאב הכי גדול בעולם ועדיין לגמור מקום ראשון...אין צורך בשום יכולת בסיסית אפילו...כל השחקנים איטיים,אם אתה נלחם נגד מישהו עם רוקט לאנצ'ר-אין לך הרבה סיכויים לעומתו,ואפשר אפילו להצליח בעיניים עצומות.

גרוע מזה-כלי הרכב במשחק הם נחמדים,אבל הם מזוויעים-השליטה בהם היא זהה לHALO-לכל מקום אליו אתם מסתכלים-לשם יפנה הרכב...אך לא די בכך-עם כלי הרכב לא ניתן לדרוס שחקנים [מה זה החרא הזה?!] והרובים של כלי הרכב לא מאפשרים לעשות משהו [לג'יפ מסויים אחד יש מקלע על הגג-שימוש במקלע לא יאפשר לך לפגוע אפילו פעם אחת...כי זה פשוט בלתי אפשרי,רדיוס הפגיעה שלו הוא מנימאלי,והוא פונה ביחד עם הג'יפ,ובנוסף סובל ממנת "דיוק יותר"...זוועה]

גרוע מזה-ברגע שיורדים מכלי רכב,השחקן יוצא בשאנטי...כאילו מסביבו זה לא מלחמה..."אז מה אם יש מולי 8 שחקנים עם רובים אוטומטיים ומשגרי טילים...תנו לי לרדת בשקט"...לוקח איזה 7 שניות עד שהשחקן יורד מהכלי רכב...בלאחס.

ועם כל הקטילה הזו...ראוי לציין כמה נקודות טובות:

-כלי הנשק-על אף חוסר האיזון המזוויע,כלי הנשק הם מגניבים...מה שגם-יש לשחקנים מוטיבציה לשחק...המשחק כולל מערכת שידרוגים לכלי הנשק...כל מספר הריגות ואסיפת ציוד מיוחד של השחקנים מאפשר לבצע שידרוג לאחד מכלי הנשק או הכלים שלך-מה שמוסיף יכולות חדשות..כאשר לכל כלי נשק יש 3 שלבי שידרוג...

ככה לדוגמא-מטול הרימונים בשלב הראשון מאפשר לירות רימונים שמתפוצצים לאחר מספר שניות...בשלב השני שלו הוא מאפשר לך לפוצץ את הרימונים מתי שבא לך בעזרת שלט רחוק...עוד דבר מגניב הוא מכשיר ההחיאה...כל שחקן מצויד במעין מכשיר מיוחד שמאפשר לו לרפות את עצמו ולהזריק לעצמו אנדרנלין...מעבר לאפקט מגניב בעת השימוש בו-זה גם די יעיל [כל עוד אין איזה מניאק עם משגר טילים מולך שיעיף אותך לעזה תוך 3 שניות...]

מצטער-המולטי שלו זה נפילה רצינית...החבר'ה בדיגיטל צריכים לעבוד עוד הרבה כדי להצליח להוציא מהמולטי משהו

לסינגלפלייר יש פוטנציאל...למולטי...אההה...נראה כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים