עבור לתוכן

amd64 או intel64 ?

Featured Replies

פורסם

אשמח לדעת איזה מעבד עדיף ובעיקר מה ההבדל{ארכיטקטורה} בפועל?

יש לינק ?

תודה

פורסם

שאלה כללית מדי

לאיזה מטרה? באיזה תקציב?

איזה דגמים?

פורסם
  • מחבר

המממ... לא יודע

אני מתכוון במה האינטל שונה?

הוא בטוח מהיר יותר אבל חלש בעיבוד של משחקים כמו הפרסקוט

לדוגמה אני יודע מבדיקה וקריאה כי AMD טוב מאוד בעיבוד תמונה ומולטימדיה אך חלש יחסית בעיבוד תוכנות עבודה

בעיקרון AMD הובילה עד עכשיו רק בקרב הגיימרים והשאלה היא בעיקר האם יתכן מעבר מוצדק לגימר חזרה לאינטל?

פורסם

לא

זאת עדיין אותה ליבת הפרסקוט פשוט עם תמיכה ב 64 ביט

Cupra אם אתה קורא את זה אז לאיזה מסקנה הגעת? ה EM64T הוא 64 ביט מהיסוד או סתם תמיכה ב 64 ביט?

יתכן מעבר של גיימרים חזרה לאינטל עם הפנטיום M, או אולי עם הפנטיום D

נחכה ונראה

פורסם

סדרה 6XX של אינטל לא משפרת באופן רציני את הביצועים במשחקים - מקסימום 5 אחוז ובד"כ פחות

אז לא

פורסם

יש לינק ?

תודה

AMD 64

פורסם

איפה תפוחים כשצריכים אותו?!

בכל מיקרה אני לא ישב להסביר פה חצי שעה תלך על AMD64..הוא יותר טוב משל אינטל וגם זול פי 2.

פורסם

Here we go again... :lol:

פורסם

אינטל הם מעבדי נפל.. AMD מייצרת מעבדים זולים ואמינים ,שלא נדבר גם על זה שהם טובים יותר..

;)

פורסם

יש לינק ?

תודה

אתלון 64 בשקע 939, טוב יותר ברוב היישומים, קר יותר, צורך פחות חשמל (לכן הספק כח מתאמץ

הרבה פחות מאשר עם מעבד P4), המחשב כולו שקט יותר , שקע 939 מתאים גם לכפולי ליבות,

זול יותר.

פותח במשך זמן רב כדי לנצל יישומי 64 ביט/כפולי ליבות, מן הסתם יעשה זאת טוב יותר מהתחרות,

אבל זאת השערה.

פורסם

AMD64 משתלם מבחינת מחיר ומכל הבחינות האחרות

פורסם

הוא שאל על ה-Intel 64 לא על ה-32

פורסם

אתם ממש מכה שלא תאמן אנשים!

לפותח הת'רד: מה היעוד של המחשב שלך?

משחקים ? לך על AMD ללא שאלות מיותרות!

עריכת תמונה או וידאו? עבודה עם כמה תוכניות בו זמנית? INTEL ללא שאלות מיותרות (גם גרסת ה32BIT תהיה מספקת, אם תוספת של 290ש"ח לא מרתיעה אז לך על גרסת ה64BIT עם 2MB L2 CACHE).

לגבי הארכיטקטורה, האינטל בעל ה64BIT (EM64T מבוסס על טכנולוגיה שפיתחה AMD. לא עובד יותר טוב לפי הבדיקות שנעשו על גבי גרסאות בטא של XP 64BIT.

וזהו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים