עבור לתוכן

חיבור רשת ביתית-עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי :kopfpatsch:.

אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי.

יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת?

מה זה כבל מוצלב?

בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך.

תודה.

פורסם

אם אתה לא משתמש בראוטר/hub/switch אתה חייב כרטיס רשת נוסף על המחשב שלך. (כלומר יהיו לך שתי רשתות - אחת בין שני המחשבים, ואחת בין המחשב שלך למודם)

בין שני המחשבים אתה צריך כבל מוצלב.

כבל מוצלב זה כבל שבאחד הקצוות שלו, הסדר של החוטים שונה (נדמה לי הפוך, אבל אני לא זוכר, מישהו פרסם כאן פעם בדיוק את הסדר של החוטים), ומאפשר לחבר שני מכשירים לרשת בלי hub ביניהם.

פורסם

קוראים לכבל כזה: CROOSS LINK

ואתה לא צריך מיליוני כרטיסי רשת, איך המודם שלך מתחבר למחשב? אם עם כבר רשת אז כן צריך עוד כרטיס רשת, אם לא, אז לא צריך נורא פשוט

פורסם

You need one card in your comp and another in your sister's comp.. then you connect your comp to the modem by USB.

And then connect your sister's comp through the ethernet card between both computers with crossed cable.

And that makes situation that one computer is connected by the USB and the other by the ethernet card.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,אז מה שבסך הכל צריך לקנות זה כרטיס רשת נוסף וכבל מוצלב?

כמה יעלה כל הסיפור?

פורסם

Right now, you have 2 OB ethernet cards no ?

Cause if you got 2 cards you dont need another one.

And yes one crossed cable, the cable price depends on what size...

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי :xyxthumbs:.

כן יש לי שתיים אונבורד.סבבה אני ילך יקנה את הכבל המוצלב הזה.תודה רבה על העזרה! :yelclap:

פורסם

You welcome, Good luck !

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב ,אני לא מוצא את הכבל USB של המודם.אז אני צריך עוד כרטיס רשת.אפשר לבקש מהכבלים שיביאו לי מודם חדש בלי תוספת תשלום?

כרטיס רשת אמור לעלות 40-50 שקל לא?

פורסם

It will be more logical to buy a USB cable, i dont think it should cost much.

Another modem means new point of internet, which means more money, and then you dont really need to make home net.

Use your current 2 ethernet cards and create the net by yourself.

Good luck ;)

פורסם
  • מחבר

אהה וואלה כבל USB עדיף כבר....איך לא חשבתי על זה קודם? :kopfpatsch:

טוב אני יקפוץ מחר{שוב}לחנות השכונתית שליד הביית נראה מה יש לו.אבל לא עדיף להוסיף עוד כרטיס רשת ,כי אמרו לי שזה עדיף על חיבור USB?

פורסם

In my opnion, NO, the USB is just fine and anyway you can try the USB... if you wont be please you can buy another ethernet, which is absolutely not necessary.

My cousint used both ways and i didnt see any different... its good enough dont worry, and you can always change it..

פורסם
  • מחבר

כנראה שתה צודק.

טוב אני יסדר את זה היום ויעדכן בהמשך.

פורסם

Great, good luck . 8)

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא מסתדר למשוך כבלים אצלי ,כי זה כרוך בקדיחות,ורק עכשיו סיימתי לצבוע את החדר....

התקשרתי לכבלים ושאלתי על עוד נקודה חדשה כולל מודם.

אמרו לי שזה יעלה לי עוד 40 שקל לחודש.שווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים